Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Kartosiu, ner kur detis...jei gydytoja nepaskirs, tai teks vel £90 is kisenes traukt. Ate ate, pavasarinis lietpalti  :D  :( 

Juokas per asaras, krc. Negaliu atsistebet savim kad taip susimoviau ir taip neatsakingai paziurejau i sita reikala.

Atsakyti
E_D, nu visai, baisu net skaityt, kaip save vadini.

Bergždžia..?

Neatsakinga? Nematau nieko neatsakinga, nes pati sakei, kad nebuvo galimybės užsirašyti tyrimui kitai dienai pagal grafiką. Pasielgei pagal tuometines aplinkybes, priėmei tuo metu geriausią sprendimą.

Be to, daugybė moterų negali nustatyti tikslios ovuliacijos dienos ir jos būna tiriamos standartiškai - 21 c.d.
Daugybei net nėra galimybės nustatyti tos tikslios dienos.

Net jei būtum sekus O, nebūtinai tai būtų ta tikroji diena. Tik atėjus mėnesinėms matysi, kiek buvo nepataikyta ir pasiskaičiuosi, ar čia blogi rezultatai.

Man visai neatrodo blogas rezultatas.
O jei gydytoja traktuoja, kad O nebuvo (aš manau, kad buvo, tik vėliau, nes O patvirtina nuo 30 nmol, tai gali būt, kad po dviejų dienų jau gerokai atitiktum rezultatus), tau tik geriau, nes tikrai turėtų kartot, kad įsitikintų.
Ir šiaip gal daugiau dėmesio skirtų nei kad va - O vyksta, sveika ir viso gero, eik toliau savo keliais. Gal ir ne, nežinau. Bet įdomu pasidarė, ar tu esi kada nors tyrusis prg apskritai?
Gal čia ir labai gerai, nes dabar matys, kad buvo mažiau ir pvz., jei vėl lauksies, tai bus pagrindas sekti prg kiekį nėštumo metu?
Atsakyti

Erborista, nera zodziu... Ka cia ir bepaguosi, kai skauda ir tiap darosi. Laikykis, mes su tavim.

E_D, pritariu Ten - kaip tu cia dabar sneki apie save? Tu pati paciausia ir net negalvok nesamoniu! Mes tave mylim! Va!

Velniop siandiena man, nieko as nenoriu. Ryte pabelde amazonas i duris, kazkaip man susisviete, kad mb jau darbe, tia pasokau is lovos - ir klest ant laiptu (isgirdau kad vistik namie ir atidare). Sedziu, jauciu mirstu - silpna nesveikai, nuo suolio is lovos krutine toks jausmas, kad nuplyso ir pasiliko lovoj (siaip neskauda, tik staigus judesiai biski). O taip... Nesveikai silpna, bet pavalgyt negaliu prisiverst, nes ziauriai ne tai, kad aktyviai pykina, bet toks jausmas, kad tuoj tuoj atpilsiu savo kava, ka tesugebejau i save supilt. Ir labai i tulika varineja - abieju reikalu. Zodz. Tiesos akimirka cia pat :D Nuskambejo kaip kokioj sektoj....

Atsakyti

Tiesa, Simona, kaip pas Tave situacija?

šiandien naktį su trenksmu atėjo mmm ..

Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif

sveikatos  :4u: 

Sveikos. Mano mėnesinės vėluoja jau 5-ta diena (anksčiau buvo reguliarios). Testas neigiamas, požymiai - tik taip kaip prieš mmm jautri krūtinė, papilvėj ramu. Nu tikrai nesilaukiu. Kas čia galėjo išreguliuot ciklą?

kai pradėjom planuotis - mano ciklas pailgėjo kokiom 4-5 dienom  :huh2:  keista....

tai dabar ir nebezinau kaip cia su kitom mmm, bet paišausi ir aš  į sąrašą :

Nelaukiančios mmm:

04.01 - Guzikas nelaukia mmm
04.01 - Mama? nelaukia mmm

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm

Atsakyti

Ten, Guzikai

Silpnumo akimirka buvo uzejus, viskas gerai jau. 22cd laisvai galejo buti 4dpo pagal pozymius...na, kita savaite paaiskes kas ir kaip. Prg esu tyrus kelis kartus - ta cikla, kai pastojau, bet dar nezinojau, tai viskas buvo ok. Tada kai itare nesivystanti, tai prg buvo zemokas, bet ne kritinis (10sav, kai nesivyste nuo 6, buvo vis dar apie 45), na ir cia dabar, kai persileidinejau...bet nelabai galiu vertinti, nes gi vartojau prg tada. Beda ta, kaf cia prg niekas taip neseks atidziai, nes jiems ikalta i galva, kad zemas prg yra pasekme, o ne priezastis.

Atsakyti

Man atrodo as kazka apsiskaiciavau ne taip ir man turetu siandien - rytoj pramust. Nu bet ziuresim kas kaip. Savijauta tai ka zinau. Neprisiverciu pavalgyt nors tu ka, atrodo kazka burnon paimsiu - duos atgal. Blergh.

Atsakyti

Nelaukiančios mmm:

04.01 - Mama? nelaukia mmm
04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm

Na va, kaip ir sakiau, ir kaip priklauso. Prasideda terliones. Mano vakariniu temp. metodas suveike 100% :D Kaip ir ana menesi - po O uzsoko ir laikesi, tada nukrito truputi, vakar vel biski pakilo, siandienine turetu but zemesne ir rytoj visai zema ir visu grazumu prasides kazkada, reiks ziuret tik, ar sian skaitysis, ar ryt pradzia. Minusas metodo - nukritima pamatau praktiskai kai jau terlioja (su bbt turbut pamatyciau is ryto). Dabar reik nusprest, ar pirkt termometra ir pradet su bbt zaist, ir ar pirkt OT (ar uzteks bbt, nors su OT matytusi, kada jau laikas uzsiimt darbais) ir ar bandyt Agnus Castus, ar dar nera reikalo. Nors pms'ai, svelniai tariant, mane uz...sa.

Cikla laikau nusisekusiu, nors ir nepastojau (ko ir nesitikejau su vienu kartu ND ir mb rezultatais) - vistik daug geru dalyku suzinojau ir pamaciau - svoris krenta, ciklai lyg ir juda link normalesniu, temperaturos kazka rodo. Tai va.

O dar smagesne gaida - pagaliau po daugiau nei menesio, viena uzsakyma atsaukus, o kito laukus irgi nesveikai, gavau savo 10l acto ir pradedu pavasarini namu sveitima. Va virduli jau uzvirinau su actu (situose namuose vanduo prastesnis gerokai, nei anuose - nebuvo musu istikimasis virdulys toks baisus dar niekad - o jau veikia 6 metus, va tau ir Argos uz 4.50 :D) ir uzpyliau skalbianke isplaut su actu. Visi langai ir durys atidaryti, bo smirda :D Galvoju - ai, lengvai lyja, dregnas, gaivus oras - prasivedins gerai.

Ryt turetu atavziuot garazine lentyna (tokia metaline, heavy duty) - darysiu tvarka tamsiam, irankius tvarkysiu, reik toki staliuka viena suremontuot ir perdazyt, tada ziuresiu, ar dar ko reiks dasipirkt (jauciu irankiu dezes reiks) ir pradesiu tamsu baladot. Labai daug pritinkuotos sienos, nudauzius turetu 5-10cm atsilaisvint. Mastau lentynas per visas sienas, bus maisto sandeliukas kazkiek (koncervai visokie ir tt, pantry zodziu), dalis neatidarytom priemonem (visokiem actam, sodom ir kitam briedui), gal mazas saldiklis tilps, nes matom, kad reikia. Tai va. Guzikui biski vel planai vyksta, tikiuos nesmigs vel, nuotaikom kritus :D

Nors niekam neidomu mano nesamones :D Sakykit, jeigu neidomu, as tikrai ne i tema cia rasineju. Tiesiai sviesiai isgirdus gal apsiraminciau :D

Atsakyti

Viskas idomu, Guzikeli  :) Gi ne vien apie planavimus cia snekam, o ir nereikia  :) Mano dieninis bzikas jau praejo, tai jauciuosi daug ramesne ir jokiu blogu minciu apie save nebeturiu. Kaip laukiu penktadienio - atskrenda dvi drauges savaitgaliui, siaubsim Londono parduotuves  :D 

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 29, 15:26)
Kartosiu, ner kur detis...jei gydytoja nepaskirs, tai teks vel £90 is kisenes traukt. Ate ate, pavasarinis lietpalti  biggrin.gif  verysad.gif Juokas per asaras, krc. Negaliu atsistebet savim kad taip susimoviau ir taip neatsakingai paziurejau i sita reikala.

Minėjai, jog pagal Tavo skaičiavimus tyrimą dareisi 4dpo, tai matyt per anksti buvo. Kiek skaičiausi, jei neišeina pagauti O ir nežinia kada ta 7dpo, šį tyrimą galima darytis 7 dienos (ar 5kios, nežinau) prieš mmm.

Aš tai šiandien vėl pasijaučiau babce tokia.. prieš metus gulėjau ligoninėj ir po jos turėjau eiti pas eilę gydytojų profilaktiniams tyrimams. Buvau jau tokia etatinė santariškėse. Tai praėjo metai-reik kartot tyrimus. Prie to pačio dar užsireginau skydliaukės hormonus išsitirt, gal ten kas trukdo..
Bet pradėjau registruotis, eilės milžiniškos, pas daktarų daug nueit reikia, pradėjau dėliotis kada čia pas ką galiu eit.. krč sukniso nuotaiką visai. B sako, kad nėr čia ko jaustis ligone, gi tik profilaktiniai tyrimai. Bet visai nėr faina regintis pas eilę gydytojų verysad.gif
Atsakyti

Taip, aquabona, galima 7 dpo arba 7 d. prieš mėnesines klasikiniu atveju (jei liut.fazė vadovėlinė), bet iš kur žinoti, kada bus mm, jei nežinai, kada buvo O? :) Čia toks truputį smagus arba nelabai galvosūkis :)))

Realiai kada bus mm gali sužinoti tik kai jos ateina :) Aišku, toms, kieno tikrai reguliarus ciklas, įmanoma nusimatyti dieną šen, dieną ten :)

Man būtų mission impossible :) kai ciklai tai 20, tai 50 dienų ilgio :D Beeeet pramokau gudrybių gudrybėlių :)

O dėl tavo vizitų pas gydytojus, tai tikrai, įsivaizduoju kaip vargina, kad ir tie profilaktiniai vizitai, bet tam tikrai reikia paskirt laiko, susiplanuot daug... Ir eilės didelės, ir su asmeniniu grafiku dar suderint. Kita vertus, planuojant nuodugniai žinoti sveikatos būklę tikrai labai vertinga, tad tikėkimės, kad atsipirks tie vargai :)

Atsakyti

E_D, kai parašei, tai prisiminiau tavo prg tyrimus...

Dėl tos pasekmės - priežasties esam diskutavusios irgi.

Et. Na žiūrėsim, ką toliau tau siūlys tuomet.

Atsakyti

aquabona

Pagal skaiciavimus turejo buti 6dpo, negalejau pasidaryti tyrimu 23-24cd (7-8dpo pagal gydytojos rekomendacojas) del darbiniu isipareigojimu. Bet va pagal pozymius, kuriuos tvarkingai zymiuosi, tai panasu, kad O susivelino pora dienu ir tos 6dpo patapo 4dpo. Na, bus matyt kita savaite, kai ateis mm. O gal ivyks stebuklas ir visgi neateis  :D Jei susirgsiu, tai pazadu uzsipirkti OT...mazu gydytoja nuspres pakartoti po-O prg, tai bent apgraibom pataikysim. I pozymiu tema - pagausejo isskyru, man kiek neiprasta. Galvojau, gal nuo per daug meiles kokia pienlige puola, bet nepanasu...

Atsakyti