Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labas rytas  :4u: 

visoms mergaitėms, kurios sulaukė nelauktųjų mmm :4u:  :4u:  :4u: 

aš vakar vaistinėj NT prisipirkau. Vaistininkė jau iš matymo pažystama. Sako dabar jau linkiu kad teigiami būtų  :D 

Antra diena su migrena....greičiausia dėl mmm ar dėl nenormalaus oro....

Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 03 29, 21:25)
prg ir cia ne visi gydytojai sureiksmina. As pas kiek lankiausi (o ju buvo nemazai) nei vienas nesusiejo persileidimu su mazu prg. Vieniems prg is viso buvo nesvarbu, kiti tvirtino, kad tai antrinis hormonas. Del to normaliam cikle as jo dar nesityrus ir nezinau, ar verta tirtis..

O kaip dėl prolaktino? Svarbu išsitirt, ar čia tokia pat situacija, kaip su prg?

QUOTE(Simona02 @ 2017 03 31, 08:41)
aš vakar vaistinėj NT prisipirkau. Vaistininkė jau iš matymo pažystama. Sako dabar jau linkiu kad teigiami būtų  biggrin.gif 
Antra diena su migrena....greičiausia dėl mmm ar dėl nenormalaus oro....

Anksti NT jau perki biggrin.gif biggrin.gif ir aš linkiu, kad būtų sėkmingi!
Kaip sveikata? Ar geriau nors kiek? 4u.gif
Atsakyti

O kaip dėl prolaktino? Svarbu išsitirt, ar čia tokia pat situacija, kaip su prg?

Anksti NT jau perki biggrin.gifbiggrin.gifir aš linkiu, kad būtų sėkmingi!
Kaip sveikata? Ar geriau nors kiek?  visai kita

Prolaktinas visai kitas hormonas ir mano supratimu jis labai svarbus tiriant nevaisinguma. Gal merginos, kurios asmeniskai ji tyresi, tau placiau pakomentuos :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Mama? @ 2017 03 31, 16:39)
Prolaktinas visai kitas hormonas ir mano supratimu jis labai svarbus tiriant nevaisinguma. Gal merginos, kurios asmeniskai ji tyresi, tau placiau pakomentuos 4u.gif 

kiek žinau, prg ir prolaktiną tą pačią dieną reikia tirtis - 7dpo. Parašiau į savo polikliniką, sakė daro visus tuos tyrimus, ir skydliaukės hormonų, ir lytinių hormonų, tai grįžus nuvarysiu pasidaryt, pasižiūrėt.
Susidėliot reiks tuos gydytojų vizitus.. frusty.gif
Nu bet apsilankysiu, susidėliosiu ir bus padaryta!
Tiesa, gal kuri žino ir gali primint, kada reikia darytis tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio? Pirmoj ciklo pusėj ar antroj, po ov? Nepamenu.. nežinau kada pas ginę rašytis unsure.gif
Atsakyti
Man tai sakydavo, kad neturi reikšmės, svarbu, kad nekraujuotum/netepliotų.
Atsakyti

Pirma karta girdziu, kad prolaktina reikia daryti kartu su prg 7dpo  :hmm: Del citologinio tepinelio, bent jau pas mus rekomenduoja taikyti i ciklo viduri, geriausiai is karto pasibaigus mm. 

Mane siandien aplanke mm pranasas - galvos skausmas...visad apie savaite pries isiskauda galva taip, kad be vaistu - niekur. Jau nebegalejau kentet, tai isgeriau paracetamolio ir jis stebuklingai padejo! 

Atsakyti

Anksti NT jau perki biggrin.gifbiggrin.gifir aš linkiu, kad būtų sėkmingi!
Kaip sveikata? Ar geriau nors kiek? 4u.gif

čia ateičiai - akcija buvo  :D 

aga geriau, laukiam mmm pabaigos ir reiks kibt  į darbus  :angel_not: 

Tiesa, gal kuri žino ir gali primint, kada reikia darytis tyrimą dėl gimdos kaklelio vėžio? Pirmoj ciklo pusėj ar antroj, po ov? Nepamenu.. nežinau kada pas ginę rašytis unsure.gif

Jei gerai pamenu, ginė sakydo kad geriausia po mmm panašiai 10 dienų... bet galiu klyst...

aš rudeny pasidariau šitą tyrimą, ačiū D, viskas gerai...

Viena nekompetetinga gydytoja, nemokėdama pakomentuoti atsakymo  - pasakė kad man vėžys ir ruoštis... ilgam gydymui ir žodžiu... nenoriu net prisimint....praverktos naktys ir dienos. plius prirašė  siaubingai stiprių antibijotikų +kažkokių vaistų (na ir mano protas patikėt - kad vežį man išgydys antibijotikai  :B  )... ačiū D, draugės patarė nueiti su atsakymais pas kitą gydytoją ...Lėkiau į Grybo gatvę, pas kitą gydytoją - atsakymas- visiškai sveika, nesupranta ko aš čia verkiu  :huh2:  ten tyrime rodė tik pakitimus, kurių pakartotinas tyrimas nerodė... Na žodžiu sveika aš buvau-sunaudojau antibijotikų kursą, pagėriau vaistų ir gydytoja galėjo tik atsiprašinėt už jos nekompetetingą kolegą.Žodžiu-gydytojus reikia rinktis atsakingai  :rolleyes:  :oh: 

Atsakyti
E_D, pačiam savaime prolaktino tyrimui nesvarbi diena, bet tokie standartiniai pirmi hormonų tyrimai. Žiūrima kartu prl ir prg 7 dpo tam, kad būtų aiškus bendras vaizdas. Pagal prg - patvirtina, kad tikrai įvyko ovuliacija, o prl - ar neslopina tos ovuliacijos. Didelis prolaktinas gali slopinti ovuliaciją. Tai jų derinys informatyvesnis vaisingumo klausimu.

Nesmagumas dėl galvos...

Simona02, na ir siaubas tokias žinias sužinot. Visa laimė, kad nepasitvirtino.
Atsakyti
Uź mmm mergaitės 4u.gif Parvelku smile.gif

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
??.?? - Mama? nelaukia mmm

Man kažkas su plaučiais ir gerkle verysad.gif o dar turiu svečių ir reik lakstyt nu ne pyragai..

QUOTE(Janima @ 2017 03 29, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71538630" data-time="1490789612"><div><p>Mergaitės su naujom versijom, o jūs sąrašą kopijuojat ar redaguojat? Nes visiškai pasikeitė teksto formatavimas..

Nelaukiančios mmm:

<span>04.01 - Guzikas nelaukia mmm
04.01 - Mama? nelaukia mmm</span>
04.?? - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm</p></div></blockquote><p>As nukopijuoju teksta smile.gif o kaip.reikia is tikro? smile.gif gal as ten pridirbau biggrin.gif</p>

O neina cituot ir redaguot kaip senoj versijoj?
Atsakyti

Uź mmm mergaitės 4u.gifParvelku smile.gif

04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
??.?? - Mama? nelaukia mmm

Man kažkas su plaučiais ir gerkle verysad.gifo dar turiu svečių ir reik lakstyt nu ne pyragai..

Kazkaip man nesigauna :) aj kita karta tiesiog irasys kas gali :)

O tu neisisirk ir sveik  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 03 31, 19:39)
Jei gerai pamenu, ginė sakydo kad geriausia po mmm panašiai 10 dienų... bet galiu klyst...
aš rudeny pasidariau šitą tyrimą, ačiū D, viskas gerai...
Viena nekompetetinga gydytoja, nemokėdama pakomentuoti atsakymo  - pasakė kad man vėžys ir ruoštis...

Ok, aš panašiai ir planavau bandyti registruotis, bandysiu gal regintis aplink tą dieną, kai po Ov, kad pažiūrėtų kaip kas ten atrodo. Ir tuo pačiu citologinį pakartot jau reikia..
O siaubeli, Simona.. vargšė, kiek nervų Tau išgadino.. blink.gif
Aš pamenu paauglystėj dariausi kraujo tyrimą po kažkokio uždegimo. Skambinu sesutei paklaust atsakymų ir man sako 'oi...... labai labai didelis kiekis X baltymo.. na..... ateikite su gydytoja pakalbėti..". Aš, aišku, greit googlinti, kas čia per baltymas. Randu, kad vėžio atveju jo kiekis labai pakyla. Ašarų upės; pas gydytoja atėjau kūkčiodama. Paaiškėjo, kad to baltymo kiekis pakyla stipraus uždegimo atveju, toli gražu jokio vėžio nėra. Tai krč, norėjau vožtelt tai seselei. Nežinai ką pasakyt, tai ir tylėk..

QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 04 01, 08:57)
Man kažkas su plaučiais ir gerkle verysad.gif o dar turiu svečių ir reik lakstyt nu ne pyragai..

sveikatos!! 4u.gif
Man su nauja versija išeina cituot ir redaguot smile.gif su tel sunku, bet pavyksta smile.gif
Atsakyti

Man vienai kartais buna galimybe eit i sekanti puslapi, kuris yra tuscias?..

Atsakyti