Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Ten @ 2017 03 29, 19:42)
Taip, aquabona, galima 7 dpo arba 7 d. prieš mėnesines klasikiniu atveju (jei liut.fazė vadovėlinė), bet iš kur žinoti, kada bus mm, jei nežinai, kada buvo O? smile.gif Čia toks truputį smagus arba nelabai galvosūkis smile.gif)) Realiai kada bus mm gali sužinoti tik kai jos ateina smile.gif Aišku, toms, kieno tikrai reguliarus ciklas, įmanoma nusimatyti dieną šen, dieną ten smile.gif Man būtų mission impossible smile.gif kai ciklai tai 20, tai 50 dienų ilgio biggrin.gif Beeeet pramokau gudrybių gudrybėlių smile.gif O dėl tavo vizitų pas gydytojus, tai tikrai, įsivaizduoju kaip vargina, kad ir tie profilaktiniai vizitai, bet tam tikrai reikia paskirt laiko, susiplanuot daug... Ir eilės didelės, ir su asmeniniu grafiku dar suderint. Kita vertus, planuojant nuodugniai žinoti sveikatos būklę tikrai labai vertinga, tad tikėkimės, kad atsipirks tie vargai smile.gif

Bliamba koks čia aukštasis mokslas pas moteris.. pas mane pačią ciklas labai reguliarus, +-1 diena. Tai jei su OT nesusigaudysiu, bandysiu eiti 7d prieš mmm. Bet tikiuosi, kad OT pagelbės šitoj mistikoj smile.gif
Kokių gudrybių pramokai? ;) pasidalink! ax.gif
Dėl tų gydytojų tai taip, žinau, kad dėl savęs ir dėl savo sveikatos. Bet ta biurokratija nu tokia demotyvuojanti..

QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 29, 19:55)
Jei susirgsiu, tai pazadu uzsipirkti OT...mazu gydytoja nuspres pakartoti po-O prg, tai bent apgraibom pataikysim. I pozymiu tema - pagausejo isskyru, man kiek neiprasta. Galvojau, gal nuo per daug meiles kokia pienlige puola, bet nepanasu...

na, jei susirgsi (linkiu, kad to nebūtų), tai kartok tą tyrimą, nors apgraibom. Bet panašu, kaip aš suprantu, kad geriau jį daryti vėliau, nei kiek per anksti, kaip dabar pas Tave buvo..
Atsakyti

Aquabona, tai neturėtų būt sunkumų su reguliariu ciklu :)

Mano gudrybės tai labai individualios, kaip va Guzikas vakarinę temperatūrą matuoja ir eksperimentuoja.

Aš tiesiog ilgą laiką kiekvieną dieną mėnesinių kalendoriuje rašiau (ir vis dar rašau reikšmingesnes) pastabas apie emocinę būseną (pvz., iš niekur atsiradusį staigų verksmingumą ar kad pasaulis gražus ar staiga vieną dieną pasidaro pilna gražių vyrų aplink, kurių niekad nebuvo :D), apie miego kokybę (staiga nemiga iš niekur - miegi tris val., tai prabudimai paryčiais, tai puikiai miegota), matavau temperatūrą triskart per dieną tomis pačiomis valandomis (ne vos prabudus, nes dėl nemigos BT nepatikima), kol pastebėjau, kada norma, o kada karščiuoju, kad pakilusi ryte, aukščiausia dieną, o vakare krenta (po O). Žymėjausi visus smulkius kūno pojūčius (krūtinė, speneliai, sąnarių, nugaros, šonų, pilvo maudimai, galvos skausmai, kokio pobūdžio, net atsikartojantis cikliškai gerklės skausmas), libido pokyčius. Žinoma, žymėjau ir išskyras, tačiau KB arba nebūdavo, arba pasirodydavo labai neinformatyviai. Kaip ir OT, kurie niekad nerodė nieko tikslaus mano atveju. Išanalizavau tuos atsikartojimus skirtingų ciklų ir jau galėjau vertinti ir atpažinti tuos požymius kituose cikluose. Ar kai jų nėra.

Na ir ciklai skirtingi, bet kada artėja ar įvyksta O jau galiu nustatyti. Ir ne iš standartinių - išskyrų, temperatūros ir OT -požymių, o tarsi ir subjektyvesnių, bet kai ėmiau suvokti tik sau būdingus cikliškus atsikartojimus, tokiu būdu ir tiksliau tyrimus atlikau, kurie patvirtino tuos stebėjimų duomenis, kad patikima, galiu remtis.

Žinoma, ciklai mane vis dar stebina, tai duomenų papildymas nuolat vyksta.

Pvz., jau apsidžiaugiau, kad gal nebekankins manęs šis ciklas ir galėsiu startuot... Pirma stimuliacija, viskas ėjos ne taip, na bet vis vien tikėjaus, o dabar jau gal 41 ciklo diena, prg ne pirmą ir ne antrą dieną nutrauktas, ėmė tepliot šian pagaliau, galvojau jau, bet ten tik gleivių išėjo rusvų ir viskas, vėl nieko :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 29 kovo 2017 - 20:23
QUOTE(Ten @ 2017 03 29, 20:20)
Aquabona, tai neturėtų būt sunkumų su reguliariu ciklu smile.gif
Mano gudrybės tai labai individualios, kaip va Guzikas vakarinę temperatūrą matuoja ir eksperimentuoja.

Oho, vau! Tikrai, absoliučiai-aukštasis mokslas blink.gif iš vienos pusės manau kad šitaip save stebėti, pažinti ir jausti yra labai puikus dalykas, iš kitos pusės, įtariu, kad tokia smulki analizė šiek tiek vargina? unsure.gif

Dėl manęs-sunkumų lyg nebūtų darantis 7d prieš mmm. Bet kaip įsivaizduoju, kad 7dpo tyrimai būtų tikslesni? Tai ir dėl tyrimų, ir dėl savęs pačios noriu sužinot, kada man ta O vyksta (jei vyksta.. unsure.gif ) tad ir planuoju su OT pasižaisti grįžus į LT..
Atsakyti

Mergaitės su naujom versijom, o jūs sąrašą kopijuojat ar redaguojat? Nes visiškai pasikeitė teksto formatavimas..

Nelaukiančios mmm:

04.01 - Guzikas nelaukia mmm
04.01 - Mama? nelaukia mmm

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.?? - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm

As nukopijuoju teksta :) o kaip.reikia is tikro? :) gal as ten pridirbau :D

Atsakyti

Extra Dee, prg ir cia ne visi gydytojai sureiksmina. As pas kiek lankiausi (o ju buvo nemazai) nei vienas nesusiejo persileidimu su mazu prg. Vieniems prg is viso buvo nesvarbu, kiti tvirtino, kad tai antrinis hormonas. Del to normaliam cikle as jo dar nesityrus ir nezinau, ar verta tirtis..

Atsakyti

Labas rytas, tikrai ir Kauno klinikose vis labiau kalba, kad žemas prg - pasekmė, ne priežastis. aš seniai besityriau, bet kai paklausiau, ar kartoti, sako, nereikia. Tai nežinau...

Atsakyti

Tokių keistų mmm dar neturėjau...prasidėjo naktį su didžiuliu pilvo skausmu ir... temperatūros kaita... kadangi esu peršalus, galvojau sukilo temp...pasimatuoju - normali...Ir visą naktį arba krato šaltis - MB bėga antros kaldros arba man karšta-nusikloju-rūbai šlapi ...ir taip visą naktį palaitom.... nesuprantu.... Uošvienė pasakojo kad taip klimaksas pasireiškia  :huh2:  išsigandau - gi man dar tik 32 m :huh2:  :huh2:​  blyn, niekada taip nebuvo....

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 03 29, 15:26)
<p>Kartosiu, ner kur detis...jei gydytoja nepaskirs, tai teks vel £90 is kisenes traukt. Ate ate, pavasarinis lietpalti  biggrin.gif  verysad.gif </p><p>Juokas per asaras, krc. Negaliu atsistebet savim kad taip susimoviau ir taip neatsakingai paziurejau i sita reikala.</p>

Extra Dee, būta ko nervintis dėl tokio dalyko... aš daug kartų esu nepataikius dienos, tai kai pareidavo atsakymai ribiniai, apie 30, tai ir žinok, trūksta, netrūksta, ar tiesiog nepataikei... Nors tada kai parašei, kad 4dpo tepavyks pasidaryt, norėjau rašyt, kad tada geriau išvis nedaryt. Vistiek jis reikalauja tikslumo, kad pačiai mažiau nervų būtų.

Esu kažkada metus čia šitą grafiką apie PRG, kad ir kilimas gan staigus, o leidimasis dar staigesnis.
Nu, pasidarysi kitą ciklą akuratniai! O pinigų tai nebeskaičiuok šitam kely, ramiau gyvensi 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(aquabona @ 2017 03 29, 20:33)
Dėl manęs-sunkumų lyg nebūtų darantis 7d prieš mmm. Bet kaip įsivaizduoju, kad 7dpo tyrimai būtų tikslesni? Tai ir dėl tyrimų, ir dėl savęs pačios noriu sužinot, kada man ta O vyksta (jei vyksta.. unsure.gif ) tad ir planuoju su OT pasižaisti grįžus į LT..

Jei taip jau labai tiksliai norisi sužinoti, siūlyčiau iškart kompleksinį variantą - ir OT, ir BT pamatuot vienu kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 30 kovo 2017 - 08:04
Aganju, aš tam didele dalimi pritariu, buvau čia iškėlus atvejų, bet būna kitokių atvejų, kai jis gali būti labai reikalingas, tai vis vien reik vertint moteris individualiai smile.gif

Simona02, užuojauta dėl sunkių mėnesinių ir neramios nakties.

Aš prisiduodu, kad pagaliau parėjo mano mėnesinės. Bet tokios kitokios nei visad, iškart skaistus kraujas, gleivinė irgi tokia švari šalinas, tai tikiuos, kad čia geras ženklas man, ypač po tokio ilgesnio ciklo Nes ir skausmai nemirtini, nemalonu, bet tveriu be vaistų smile.gif

Taigi pirma stimuliacija nesėkminga.

Kadangi šeštadienis - nedarbo diena ir be apžiūros, ar neliko cistų nestimuliuotų + mano gyd. atostogaus, tai planas dabar - vienas natūralus ciklas smile.gif
Tikiuos, kad jo ir užteks, jis bus laimingas smile.gif
Jei ne, per būsimą - kita stimuliacija smile.gif

Atsakyti

Ten

Gaila, kad visgi pasirode nelabosios, bet labai dziaugiuosi pokyciu i geraja puse  :4u: 

Atsakyti

Ryta,

man irgi sian nekazka, tokie ziaurus skausmai ir spazmai, cocodamol kol suveike - galvojau nusibaigsiu. Kazkodel gleivines nerasta :unsure:  Man toks jausmas, kad jin "uzstrigus" ties kakleliu ir nepraeina ir nuo to skauda. Ai ir sikart kiausides labai skauda, deginantis skausmas toks, nuo cistu gal, ar vis tikiuos, kad jos salinasi, nezinau, nes su krauju labai daug skaidriu gleiviu skystu prisimaise. Nors as neisivaizduoju, kaip tos cistos is tikro salinasi.

Atsakyti

Manosios irgi parejo... temperatura pakilusi, nuotaika zemiau juros lygio, pilva kiaura diena skauda, bet kenciu be vaistu...o db per vairavimo pamoka tiek buvau susikoncentravus, kad pamirsau jog ka nors isvis skauda :D 

Atsakyti