Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 01, 19:10)
Man vienai kartais buna galimybe eit i sekanti puslapi, kuris yra tuscias?..

Ir mab kartais taip nutinka.. arba rodo, kad yra sekantis puslapis, bet paspaudus užlūžta puslapis :/
Atsakyti
sveikos,

man ir dažnai būna, kad tas paskutini psl užlūžta. o dabar šitos temos net negaliu įsidėt į favouritus. senoji yra, o šitos ne. kai prisimenu, kad nėra,tada einu ieškot, o taip atrodo ramu, niekas nieko nerašė, nes jos neišmeta verysad.gif nepatinka tos dvi versijos kai yra, visą veiklą trikdo, greičiau paliktų vieną tai gal viskas normaliai būtų.

parėjo mano mm irgi, pagaliau. na jau ir baigės beveik, penktadienį..36 CD dienos buvo, ilgas verysad.gif nežinau nei ką galvot, ar išsiderinęs po praeito, ar kas rimčiau.
šį bandysiu matuto bt kasdien,tai žiūrėsiu ar sutampa su pojūčiais ir kas čia bus su mm kada vėl.

graži diena šiandien, vakar taip gerai nulijo, bet šiandien saulėta, buvau parke, pašėriau antytes, nors visai jos be didelio noro jau, maisto yra,tai nelabai puola.
mano gėlytės auga, taip bijojau, kad nenušaltų anas sav. kai buvo vėsiau naktį, bet nieko, prigijo, jau -iedukus krauna. wub.gif
agurkai visi išlindo ir, pasėjau 6 sėklas, galvoju bent du kad išaugtų, visi. tai rausiu lauk. mano tokiam "dideliam" balkone tai viskas netilps. ir pomidoriukai du iš 4 išlindo, nu dar vieną vėliau pasėjau,gal dar išlįs. žirnius ir jau į indą į lauką pasodinau, ai gal išaugs. žo sodininkauju. rolleyes.gif

vakar tap bizas užėjęs buvo, dariau koldūnus pietums, o paskiau kas liko pridariau virtinių ir užšaldžiau, bus trims kartams kai nebus įkvėpimo ir laiko gamint biggrin.gif koldūnai mn skaniau, bet darbo daugiau tą mėsą išspaust lygiai.. užkniso..
šiandien guliašą gaminau, bet dar nevalgėm, laukiu b kol pargrįš ir tada.

va. tiek iš manęs.

erborista,kaip tavo sveikata?tada paskaičius neparašiau, baisu kai taip ...

ai guzikai, patinka man skaityti apie tavo planus sandeliuko ir pan. biggrin.gif rašyk viską.aš paskaitau iš darbo, bet taip kol prisiruošiu parašyt, tai kelios d. praeina.

ai, žiūriu laida 19kids and counting. Iš UK.. kol filmavo vasarą, tai buvo tik gimus dukra, liepos mėn. o dabar pagooglinau, jau laukias 20 vaiko kuris gims rugsėjį.. nes ir sakė, kad tikrai turės dar vieną.. jai 42 jam 44 berots, visi vaikai bendri, dvynukų nėr.. unsure.gif su pirmu pastojo kai buvo 13.. (berots turėjus tik vieną persileidimą, berniuko, nežinau kiek laiko, bet turbūt vidurį ar gale nėštumo, nes rodė foto, visur kartu vežiojas..jau nemažas lelius atrodė)
toks jausmas, kad ji pastoja vėjui papūtus.. unsure.gif
nu nesmerkiu, kiekvieno pasirinkimas, nu bet 20 vaikų unsure.gif
bet kai žiūri į juos,tai neatrodo nei pavargę, nei suvargę, nei skundžias, nei ką. ir prižiūrėti vaikai, na atrodo normali šeima.
negana to, dar skrido visi (vyriausieji du neskrido) į Australiją aplankyti kitos šeimos, kur turi 16 vaikų.pusę lėktuvo jų šeima blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Janima @ 2017 04 01, 08:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71544126" data-time="1491029853"><div><p>Uź mmm mergaitės vartotojo įkelta nuotraukaParvelku vartotojo įkelta nuotrauka

04.05 - MeilesVaikai nelaukia mmm
04.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
??.?? - Mama? nelaukia mmm

Man kažkas su plaučiais ir gerkle vartotojo įkelta nuotraukao dar turiu svečių ir reik lakstyt nu ne pyragai..
O neina cituot ir redaguot kaip senoj versijoj?</p></div></blockquote><p>Kazkaip man nesigauna smile.gif aj kita karta tiesiog irasys kas gali smile.gif</p><p>O tu neisisirk ir sveik  4u.gif<span> </span></p>

Tai nieko tokio, tada galvoju geriausia tiesiog paprastai visiem kopijuot ir nieko nedaryt, bus ramu ir be sunkumų smile.gif

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 01, 17:10)
<p>Man vienai kartais buna galimybe eit i sekanti puslapi, kuris yra tuscias?..
</p>

Būna būna, bet maniau čia, kad sena versija naudojuos..

Grange už mmm 4u.gif

Mano ir tuoj pareis, o man temp.. Kai smagu bus sirgt visais frontais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 03 balandžio 2017 - 01:06

Labas rytas! Prisiduodu, kad gyva, tik labau labai pavargus po savaitgalio. NT dar nesidariau, net nezinau ar verta, nes visai nieko neiprasto nejauciu...Mmm nusimato ketvirtadieni, tai jei neprades teplioti ryt (kaip visad dvi dienos pries mm), tai gal ir myztelsiu treciadieni del visa ko  :) 

Labai cia tylu, nieko beveik nepriplepejot...

Atsakyti

Sveikos, kartais paskaitau jus (kaip kokia stalkerė.. :D  ), tai galvoju reik gal pasilabint vieną kartą. Planuojam rimtai jau antrą ciklą, prieš tai nesisaugojom kurį laiką, bet nekibo žirnis. Kadangi mm laaaaabai nereguliarios ir ciklai ilgoki, tai bandau gaudyt ovuliaciniais testais ir stebėt apskritai savo kūną (pvz išskyras, bet nelabai jos man ką sako, jei atvirai). Galvoju prie viso to pradėt matuot temperatūrą, gal galėtumėt parekomenduot patikimą BT termometrą? Eurovaistinėje kažkaip neužmačiau tokio, gal yra kitur?

Extra_Dee, linkiu, kad ir neateitų mm. Aš nelaukiu irgi, bet NT gadinsiu tik kitos savaitės vidury, jei iki tol nepasirodys. Kai pagalvoju, kiek pirmą ciklą išnaudojau NT, tai omg kaip gamintojus parėmiau  :D 

Atsakyti

Sveikos, visos dziaugiasi pavasariu, tylu... pas mus savaitgalis puikus, "darbingas", kaip tik O buvo :D  kita savaite lauksiu kokiunors pozymiu, kad mmm neateis :ax: 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 02, 17:47)

mano gėlytės auga, taip bijojau, kad nenušaltų anas sav. kai buvo vėsiau naktį, bet nieko, prigijo, jau -iedukus krauna.  wub.gif
agurkai visi išlindo ir, pasėjau 6 sėklas, galvoju bent du kad išaugtų, visi. tai rausiu lauk. mano tokiam "dideliam" balkone tai viskas netilps. ir pomidoriukai du iš 4 išlindo, nu dar vieną vėliau pasėjau,gal dar išlįs. žirnius ir jau į indą į lauką pasodinau, ai gal išaugs. žo sodininkauju.  rolleyes.gif

vakar tap bizas užėjęs buvo, dariau koldūnus pietums, o paskiau kas liko pridariau virtinių ir užšaldžiau, bus trims kartams kai nebus įkvėpimo ir laiko gamint  biggrin.gif koldūnai mn skaniau, bet darbo daugiau tą mėsą išspaust lygiai.. užkniso..
šiandien guliašą gaminau, bet dar nevalgėm, laukiu b kol pargrįš ir tada.

Kaip susižavėjus skaičiau sodininkystės istorijas smile.gif aš visada svajojau kažką tokio turėt, kampelį naminių krapų, agurkų, pomidorų, ridiskų.. svajonė, aišku, nuosavam name turėt kokias kelias lysveles, bet ir šiaip, kaaaip norėčiau! Bet Vilniuj bute neturim balkono, tai kažkaip neįgyvendinau iki šiol rolleyes.gif
Kaip guliašas gavosi? ax.gif
Pas mus savaitgalis gražus, šiandien laisvadienis, tai nuvarėm paturistauti, aplankėm vieną pilį šalia namų, pavaikščiojom, apsižiūrėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2017 04 03, 20:42)
Kaip susižavėjus skaičiau sodininkystės istorijas smile.gif aš visada svajojau kažką tokio turėt, kampelį naminių krapų, agurkų, pomidorų, ridiskų.. svajonė, aišku, nuosavam name turėt kokias kelias lysveles, bet ir šiaip, kaaaip norėčiau! Bet Vilniuj bute neturim balkono, tai kažkaip neįgyvendinau iki šiol  rolleyes.gif
Kaip guliašas gavosi?  ax.gif
Pas mus savaitgalis gražus, šiandien laisvadienis, tai nuvarėm paturistauti, aplankėm vieną pilį šalia namų, pavaikščiojom, apsižiūrėjom smile.gif

aš kol Lietuvoje gyvenau, name, tai mes visada turėjom kažką savo, daržiuką, daržovės, vaisiai, uogos, tai man buvo taip įprasta.
pirmas dalykas ko man čia trūko tai savas daržiukas..
bet kai mes bute,tai tas buvo neįmanoma, tai už tai taip sugalvojau kažką bent ant palangių, balkone, terasoj augint. ir visai nebloai pavykdavo, kad ir keli pomidoriukai, bet jie savi užauginti smile.gif aišku, kai nėra balkono vien tik kambary tai sunkiau, jei dar palangių nėra ar vietos nėra, sunkiau. man dabar ir viduj kol dr auga tai susispaudę, na bet dar mėnesiukas kitas ir bus viskas gerai.
o guliašas gavos labai geras, darau dabar pagal šitą receptą visada , čia esu įkėlus savo, tai niekada nenuvilia. seniau panašiai darydavau tik be garstyčių ir agurkėlio, o čia visas cinkelis tas agurkėlis. skanu smile.gif šiandienai dar liko, rytojui vėl kažką reiks galvot...
https://belgija.blog...s-guliasas.html

norėčiau kažko be mėsos, bet nežinau, nelabai ką sukursiu iš turimų produktų, manau..
arba reiks atidaryt šaldiklį. bandau ištuštint viską ir išsivalyt reiks bet sunkiai sekas, vis ką nors pridedu, dabar dar visokių šaldytų uogų, špinatų yra mano kokteiliams, tai vėl nebus kaip iki tuščio viską panaikint.

šiaip išeiginė, ar kokia valstybinė šventė, kur tu gyveni?
aš galvoju kada čia pasiimt kokias atostogas, nežinau.. man kažkaip viskas į rudenį labiau neša, nors man patinka kažkur išvykt kai čia jau vėsiau, atrodo, prasitęsiam vasarą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 04 03, 22:54)
aišku, kai nėra balkono vien tik kambary tai sunkiau, jei dar palangių nėra ar vietos nėra, sunkiau. man dabar ir viduj kol dr auga tai susispaudę, na bet dar mėnesiukas kitas ir bus viskas gerai.
o guliašas gavos labai geras, darau dabar pagal šitą receptą visada , čia esu įkėlus savo, tai niekada nenuvilia. seniau panašiai darydavau tik be garstyčių ir agurkėlio, o čia visas cinkelis tas agurkėlis. skanu smile.gif
šiaip išeiginė, ar kokia valstybinė šventė, kur tu gyveni?
aš galvoju kada čia pasiimt kokias atostogas, nežinau.. man kažkaip viskas į rudenį labiau neša, nors man patinka kažkur išvykt kai čia jau vėsiau, atrodo, prasitęsiam vasarą smile.gif

Gal durnas klausimas, bet niekad labai iš arti nesusidūrus su auginimu - tik kaime nuskint visko eidavau smile.gif ar visi auginami dalykėliai (pomidorai, agurkėliai, krapai etc.) nuskynus auga toliau, vis atsinaujindami, ar nuskini ir jau vsio? Na ant palangės auginant didelio kiekio neužauginsi, tai nuskynus kelis pomidoriukus ar krapų šakeles jos vėl atsinaujina? smile.gif vis galvojau gal bandyt ant palangės kelis vazonus užsiaugint, bet vis stabdydavo mintis, kad ten tik vienam patiekalui užaugs smile.gif)
Oi, kiek receptų prirašius! Būtinai pamėginsiu guliašą, niekad nebūč pagalvojus dėti agurkėlį smile.gif skamba labai skaniai smile.gif matau, jog mėgsti gaminti smile.gif iš kur semiesi idėjų? smile.gif
Mes šiuo metu Ispanijoj gyvenam, dėl B darbo kol kas dažnai labai keliaut tenka ir kasmet vis kitoj vietoj gyvent smile.gif po mėnesio jau grįšim į LT, jau laukiu, pasiilgau savų namų ir Lietuvos gamtos smile.gif
Atsakyti

FR NT baltut baltutelis. Nu sikna, nu. Skaudziai sureagavau, nors ir zinojau, kad taip bus. Laukiu mm...

Atsakyti

Man vienai kartais buna galimybe eit i sekanti puslapi, kuris yra tuscias?..

būna ir man :)

Labas visoms :4u: 

savijauta kažkokia sunki - neišsimiegojau, galvą skauda, bet šiandien mmm pabaiga-reiks kibt mums į darbus  :D 

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 04 04, 10:12)
FR NT baltut baltutelis. Nu sikna, nu. Skaudziai sureagavau, nors ir zinojau, kad taip bus. Laukiu mm...

Nu bliacha mucha! bash.gif
Laikykis! Po mmm nauja pradžia!
Nors pažiūrėjau sąrašiuką, kad Tau iki mmm dar dvi dienos. Tai dar drąsiai gali nerodyt, tad nenuleisk nosies! 4u.gif
Atsakyti