Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Tai jei teigiamas sveikinam :)

Atsakyti

Labas Erborista,

laikau kumščius dėl to, kad tavo operacija būtų praėjusi puikiai.

Dėl manęs, tai nėra taip paprastas visas šis rebusas... esu turėjus du nesivystančius, ir testai buvo teigiami...

Atsakyti

Aganju, o kokio ilgio tavo ciklai? Jei vėlyva ovuliacija, vėlyvesnė ir implantacija, tai dėl nėštumo dydžio tikrai nesijaudinčiau. Dėl vystymosi su tavo istorija aišku, kad baimių daug. Pasek hcg augimą, pakartok šiandien, poryt, bus aiškiau, ar vystosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 05 balandžio 2017 - 08:44

Mano ciklai reguliarūs, 28-30 dienos (vaisingų dienų nematuoju), tai dėl vėlyvos implantacijos taip ir neaišku. Pasidarysiu šnd kraujo tyrimą, bet atsakymas būna tik po dviejų dienų, t.y. penktad. Bet kokiu atveju, penktad bus aiškiau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aganju: 05 balandžio 2017 - 08:56

Sveikos. Prisiduodu kad as vis dar ligoninej, vakar dare antra lap. Jau 9d ant ziauriai stipriu antibu ir inkstu rodikliai lb prasti buvo. Tai pasirodo kiausintakiai apsikabine ir sulipe su pusle dar ir inksta prisikabino, didzisusi abcesai buvo. Gan ilga ir sudetinga op buvo, aisku kadangi ekstrine tai netvarke endo, tai dar 3 reiks. Laikykit kumscius kad butu op padejus ir nereiktu dar vienos gelbet inkd
Stus :/

OMG mazute  :huh2:  :huh2:  :4u:  :4u:  milijonas sveikatos ir stiprybes tau. eina sau kaip baisu.. 

Atsakyti
Sveikos!
Šį mėnesį nieko nesitikiu tuo klausimu tai pradėsiu nelaukt nuo kito ax.gif
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 04 04, 17:20)
Telefone turėtų eiti užsiblokuoti reklamas smile.gif

Parėjo mmm.. Naujokė gal nori įsirašyti į nelaukiančių mmm sąrašiuką?

04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
??.?? - Mama? nelaukia mmm
??.?? - Extra_Dee nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm

bigsmile.gif
Papildyta:
Sveikatos 4u.gif
QUOTE(erborista @ 2017 04 05, 08:01)
Sveikos. Prisiduodu kad as vis dar ligoninej, vakar dare antra lap. Jau 9d ant ziauriai stipriu antibu ir inkstu rodikliai lb prasti buvo. Tai pasirodo kiausintakiai apsikabine ir sulipe su pusle dar ir inksta prisikabino, didzisusi abcesai buvo. Gan ilga ir sudetinga op buvo, aisku kadangi ekstrine tai netvarke endo, tai dar 3 reiks. Laikykit kumscius kad butu op padejus ir nereiktu dar vienos gelbet inkd
Stus :/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaiAš: 05 balandžio 2017 - 15:05

Visom uz atejusias mmm  :4u:

Naujokem labas :)

erborista, vajetus baisu net skaityt.. :4u: laikykis

Guzike, agnus castus, vitex yra naudoje pas mus ne viena. Siaip labai skirtingus kiekiais vartoja, ir tas poveikis kiekvienai skirtingas. As geriau man nieko, tik o paankstejo, tai ir ciklas patrumpejo gal pora dienu.

aquabona, tikrai vizitai pas gydytojus uzima ir daug laiko, ir pastangu viska suderint reikia, na bt profilaktiniai vizitai, ka padarysi, reikia savim pasirupint..  :) O del prolaktino, tai manau svarbu ji isitirti, tik su hormonais taip jau yra, kad geriausia tirti visus ta pati cikla, tada galima normaliau viska suprasti. 7dpo prolaktina daryti butu labai gerai.

E_D, nu gavos su tyrimo diena kaip gavos, nekamuok saves.. Mano testas irgi neigiamas, nu ka dabar.. :)

grange, kaip fainai, viskas dygsta, auga  :)  as ir antra tura seklu daiginimo darau, dabar pagrinde prieskoniai :) Koks fainas tavo blogas, reik nuodugniau paskaityt :)

Atsakyti

Erborista, oijej siaubelis, tai gerai, kad inkstas neatsisake arba isvis nenunyko, as dar vaiku poliklinikoj kai buvau, tai girdejau truputi panasia istorija, kur nugyde taip, kad neberado tiesiog vieno inksto :blink:  Laikykis, mes visos apie tave galvojam/meldziames/kumstukus laikom. Pranesinek naujienas.

Tendre, aciu :) Jeigu O paankstina, tai gal visai neblogai. Itariu nuo kito ar dar kito ciklo bandysiu pavartot, jeigu nesitvarkys truputi aktyviau. Nes ziuriu, nors ir atrode, kad trumpeja, bet visviena kada nori, tada O vyksta, tai nors pora dienu butu jau kazkas didelio.

Atvaziuoja antradieni drauge is Londono keliom dienom :yahoo:  Programoje - ejimas i baseina pirma kart man gyvenime :D Pagaliau prisiruosiau maudymuka ta proga isigyt. Reiks mb mokint plaukt kazkaip, vistik dalykas reikalingas. Dar programoje - nueit ir pasikeist poliklinika. Baksnojot baksnojot jus mane - ir seniausiai laiaks buvo,tik dabar galutinai ta supratau - kad prisibijau/nepasitikiu/nerimauju nueit savo GP pasakyt, kad po AD islindo kitos problemos - iskart mintis, kad sakys vel "viskas tavo galvoj". O as jauciu, kad ne viskas taip, kaip turetu buti. Per daug nerimo ir panikos priepuoliu naktiniu. Paskutinis kai buvo, tai mb bande padet surades, kaip kvepuot, kad praeitu - man gavos atvirksciai, as susinervinau, kad nesigauna kvepuot ir panikos ataka pasireiske pilnu pajegumu. Nu neturi taip but. Reik kazka daryt.

Is biblioteku kazkaip jokiu ziniu. Savaite buvo ta motera, kur rase, turbut atostogu (prierasas prie emailo buvo, kad riboti email ta savaite), tai turbut zmogus grizo ir turi pagal prioritetus su visais laiskais susitvarkyt. Na, tikiuos dar isgirsiu ka.

Vakar padariau toki idomu reikala. Perlipau per save :D Na siaip, mintys ziauriai ne kokios pradejo list, tai kad jom neduot isisiubuot, sokau i kerzus ir megztini ir vien su mobiliu isejau mb pasitikt is darbo. Specialiai raktu neemiau, kad negrizt namo ir nesedet susisukus kur kamputy. Visai neblogai pasportavau - mb turejo dirbt ilgiau, tai iki pat darbo ir nuejau. Jau israiska jo buvo :D Verta visu triju mano padusimu pakeliuj :lol:  Kelis kartus pakartojo, kad labai labai nudziuginau. Tai taip faina ir paciai ant dusios. Reiks dar kada padaryt, nepalikt vienkartiniu atveju :D

Zodziu, bandau ka galiu pati padaryt, kad kovot su savo demonais. Demonai, aisku, priesinasi. Bet kaip nors :)

Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2017 04 05, 08:01)
Sveikos. Prisiduodu kad as vis dar ligoninej, vakar dare antra lap.

Oi.. laikau kumščius!! Laikykis, stiprybės, sveikatos!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tendre @ 2017 04 05, 15:42)
aquabona, tikrai vizitai pas gydytojus uzima ir daug laiko, ir pastangu viska suderint reikia, na bt profilaktiniai vizitai, ka padarysi, reikia savim pasirupint..  smile.gif O del prolaktino, tai manau svarbu ji isitirti, tik su hormonais taip jau yra, kad geriausia tirti visus ta pati cikla, tada galima normaliau viska suprasti. 7dpo prolaktina daryti butu labai gerai.

Tai birželis bus tyrimų mėnesis smile.gif tikiuosi, jog ir gerų rezultatų!

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 05, 18:40)
Vakar padariau toki idomu reikala. Perlipau per save biggrin.gif

šaunuolė, Guzikai! Smagu skaityt! smile.gif
Atsakyti

Sakes, erborista, cia jau labai rimta...taip ir norisi sest i masina ir pas tave atlekti ir bent arbatos puodeli tau paduoti bei kakta paglostyt.Tikiu, kad ir tu pati, ir TB ten visus stato ant blakstienu. Kiek imanoma bandyk mastyti kuo pozityviau - gijimo procesas geresnis bus. Aisku, lengva man sakyt...kokiam skyriuj guli? 

Guzikai

Dziaugiuosi tavo pasiekimu, saunuole! Mazais zingsneliais i prieki, neperspaudziant :) O del baseino tai visiskai super! 

Mano mmm parsibelde siandien pilnu pajegumu, tai jei kas atnesit nelaukianciu sarasiuka, irasykit, kad nelaukiu geguzes 6d. Vakar bandziau pati, bet telefonas sudarke formatavima....

Atsakyti

As tai nesuprantu, kaip erborista gali but "neskubus" atvejis. Jei nuo tu visu dalyku pastovus sepsiai ir uzkretimai. Jiem rimtai reik, kad organai pradetu atsisakinet, kad kazka skubiau darytu?.. Dar kazkiek gal buvo suprantama IKI kol prasidejo viskas - ka jie zino, gal del skausmo zmogus perdeda. Bet tai kai patys mato, kas darosi - KAIP???

Atsakyti
Erborista kaip žiauru, na ir kankinai jie tave. Tikiuos operacija padėjo 4u.gif

04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
??.?? - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm

Man žiaurūs mmm skausmai naktį buvo, pamenu, kad panašiai buvo kai darė pratekamumo tyrimą pirmą kartą. Ten gal užsilieka tas skystis ir po to skausmingai valos. O ir temp dar laukos. Ir B nėr šalia, visai nesąmonė kažkokia smile.gif
Laikomės merginos smile.gif
Atsakyti