Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Aciu merginos uz palaikyma. Issikapstysiu as tik laiko reikia.. Siuo metu blogiausia yra tai kad po op vel lb infekcijos markeriai isaugo ir nelabai juos antibiotikai veikia. Nu teoriskai jie man netinka bet realiai kai atvariau jie man numuse temp iki normalios tai biski bijau kad bakterijos atsparesnes tapo jiems.

jo MB ziaurisi piktas, nezinom ka daryt del VK.. del akivaizdziu priezasciu cia likt nebenorim. Tik man reikia issiaiskint kokia procedura perejimo kai procesas ipusejes, nes visame gydyme dalyvauja VK vadovas, planuoja 3 op ir ivf. Bet nu nezinau..As esu pakraupus ju poziurio ir kam reikejo iki tiek davesti.. Guliu tai ginekologiniam, bet prie pat, 20 zingsniu musu VK, tai vadovas cia ir buna vis. O ta gyd kur man kisusintakiu tyrima skyre kazko akiu nerodo. As jai tureciau sia sav paskambint tipo del rezultatu, bet nu zinokit pykstu ir nenoriu visai su ja kalbet.

Atsakyti

Erborista, labai linkiu tau pasveikti :4u: 

O as gryzau namo po vairavimo ir apsizliumbiau...nu taip prastai vairuoju...o jau 5 pamoka buvo...nebezinau, ka ir bedaryt...tokia netikus jauciuos...

04.11 - Janima nelaukia mmm
04.12 - melisa nelaukia mmm
04.14 - Malvinija nelaukia mmm
04.20 - Ceroc nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm

Atsakyti

erborista liudna skaityt, kad sitaip tau :console: labai linkiu, kad kuo greiciau pavyktu iveikt visas sveikatos bedas :4u: 

man tai jau vaidenasi nestumo simptomai, bet kadangi anksti dar, tai nu greiciausiai psichologiskai cia  :ax: nors siandien tai tokia susierzinus buvau visa diena, kad siaubelis, tai jau galvoju pms'as turbut pareina... 

Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2017 04 06, 06:37)
<p>Aciu merginos uz palaikyma. Issikapstysiu as tik laiko reikia.. Siuo metu blogiausia yra tai kad po op vel lb infekcijos markeriai isaugo ir nelabai juos antibiotikai veikia. Nu teoriskai jie man netinka bet realiai kai atvariau jie man numuse temp iki normalios tai biski bijau kad bakterijos atsparesnes tapo jiems.</p><p>jo MB ziaurisi piktas, nezinom ka daryt del VK.. del akivaizdziu priezasciu cia likt nebenorim. Tik man reikia issiaiskint kokia procedura perejimo kai procesas ipusejes, nes visame gydyme dalyvauja VK vadovas, planuoja 3 op ir ivf. Bet nu nezinau..As esu pakraupus ju poziurio ir kam reikejo iki tiek davesti.. Guliu tai ginekologiniam, bet prie pat, 20 zingsniu musu VK, tai vadovas cia ir buna vis. O ta gyd kur man kisusintakiu tyrima skyre kazko akiu nerodo. As jai tureciau sia sav paskambint tipo del rezultatu, bet nu zinokit pykstu ir nenoriu visai su ja kalbet.</p>

Na aš nesikartosiu, bet mano požiūrį į UK gydymą žinai smile.gif o kokie jums variantai dar yra, be šitos VK?

Mama? dar anksti spręsti, viskas su daug daug praktikos ateina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 06 balandžio 2017 - 20:33

Sveikos  :4u: 

Erborista laikykis, perskaičiau ir pakraupau. Nu blyn man UK pfu pfu pfu nėra tokių daykų buvę, tikiuosi kad ir nekils bėdų ateityje. Bet paskaičius tokias istorijas net šiurpas per kūna pereina... Daug sveikatėlės tau, kryžiaus kelius eini mieloji  :4u: D tai mato ir tikrai tau atneš  :nestuke  

visoms kitoms linkėjimai  :4u: 

Atsakyti

Sveikos, mano planiukės, nespėjau perskaityti visko, bet kiek spėjau - Erborista, mes su tavimi, išsigydysi ir leliuką natūraliai pagausi, pamatysi!

guzike, kaip smagiai TB pasitikimas susiskaitė. Tai, sakai, draugė iš Londono atvyko? :D  dar čia tokia viena likus yra, jei ką :bis 

Atsakyti

Labas, 

Erborista-sunku net skaityt....kuo diddžiausios sveikatėles  :4u: 

jaučiu kad reiks apsilankyt pas ginę.... :unsure: kažkas ne to.... :unsure:  mergaitės, jaučiu kad nenormalu : po meilės ant rytdienos plaukiu nuo išskyrų... :huh2: šiandien reikėjo įklotą dėtis.... :help: 

Atsakyti

O as gryzau namo po vairavimo ir apsizliumbiau...nu taip prastai vairuoju...o jau 5 pamoka buvo...nebezinau, ka ir bedaryt...tokia netikus jauciuos...

na jau! aukštyn nosį !!! ašarų tikrai nereikia, viskas ateis su laiku  :4u: 

pamenu jau išsilaikius teises planuodavausi maršrutą - kad nebūtų įkalnių,kad daug mašinų nebūtų ir t... dabar juokas ima  :D žegnodavausi, jei sankryžoj pirma stovėdavau degant raudonai - nes išvažiuojant visada užgęsdavau  :D  viskas ateis su laiku, tik pirmyn :4u:  p.s. vairuoju jau 10 metų. 

Atsakyti
Simona02, bet tai gal sperma išteka, o ne išskyros?
Taigi normalu po meilės... Vienoms iškart išbėga, vos atsistojus, kitoms vėliau. Kur kitur tam gėriui dėtis? Jis gi nesusigeria.
Ar kažką ne taip supratau?

Mama?, ui, priminei blogus laikus. Aš daug išverkiau, tikindama save, kad tik praktikos ir laiko reikia, važinėdavau su visais giminėm vos pasitaikius progai, per prievartą, save kankindama, verkiau dar daugiau, prasilaužt prasilaužiau, bet to streso neatsikračiau, tik sveikatą susigadinau, o tada nustojau save prievartaut. Buvau išlaikius valstybinę teoriją Regitroj iš pirmo sykio, pabaigus visas pamokas, dar ir mokyklinį nesėkmingai bandžiau laikyt, o tada mečiau, nutarus, kad kankinti save ir išlaikyti teises vien tam, kad padėtum į stalčių ir atsidusus, kad niekada nenori vairuoti - nėra prasmės.
Vieniems užtenka daugiau praktikos, kitiems ne. Niekada nenorėjau vairuot, kankinau save, nes reikia, bet nė velnio nereikia. Mano ramybė daug brangesnė. Praėjo jau geri keli metai, bet apie vairavimą iki šiol nenoriu nė pagalvot.

Nesakau, kad tau taip, tiesiog norėjau padrąsint, jog tai, kad sunku - yra visiškai normalu. Tai tikrai sunkus dalykas. Yra kas gimsta su didesniu polinkiu ir gabumais tam, lengviau einas, bet ne visiems. Daugeliui yra labai sunku, iki ašarų, reik perlipinėt, klyst ir vėl bandyt. Svarbu, kad bent instruktorius geras ir kantrus būtų ir nerėktų ištisai, nes kitaip visai gali susivaryt savivertę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 07 balandžio 2017 - 14:11
Mama?, aš šią savaitę buvau Regitroje su reikalais ir prisiminiau savo vairavimų pradžią, kuri buvo gana kraupoka smile.gif. Normalu, kad jei prieš tai nevažinėjai, kad vairavimas neinasi kaip iš rašto. Aš vairuoti poreikio neturėjau, bet man teisių tikrai reikėjo, ir dirbant man jos buvo būtinos. Tad baigiant mokslus aš ėmiausi vairavimo mokymosi. Vairavimo mokykloje išmokau tik aikštelėje +/- elgtis, kitu laiku daugiau važinėdavom už miesto, kur praktikos neįgysi. Baigus vairavimo mokyklą, važinėjau su tėčiu daug mieste, grįždavom abu pikti kaip šernai ir užsidarydavom skirtinguose kambariuose. O kelyje aš tikrai buvau žvaigždė, esu ir prieš eismą žiede bandžiusi pavažiuoti biggrin.gif. Vairavimą išsilaikiau iš antro karto, po pirmo neišlaikymo visą kelią namo pražlumbiau atsigulus ant galinės sėdynės, kad jau nereikia man jokių teisių biggrin.gif. Ir tie pirmi metai vairavimo atžvilgiu buvo labai netobuli, buvo daug prasto vairavimo momentų, klevą buvau užsiklijavusi visada, kad kiti į mane žiūrėtų atsargiau ir nuolaidžiau smile.gif. Taigi tai, kad tu po 5 pamokų jautiesi nieko nemokanti yra labai normalu, tai nėra lengva ir duok sau daugiau laiko, gerokai daugiau
Atsakyti

Simona02, bet tai gal sperma išteka, o ne išskyros?
Taigi normalu po meilės... Vienoms iškart išbėga, vos atsistojus, kitoms vėliau. Kur kitur tam gėriui dėtis? Jis gi nesusigeria.
Ar kažką ne taip supratau?

Na logiškai mąstant  - tikrai taip... bet kodėl anksčiau taip nebūdavo - tik dabar po kelių paskutinių kartų  :hmm: 

Atsakyti

Aciu merginos uz patirti ir padrasinimus :4u:  Siandien jau geriau jauciuosi, bet vis tiek nepatenkinta savimi :D  Beda ta, kad kelio atgal nera, o ir teises man butinos  :oh:  Uztat bent apie vaikus ir nepastojimus maziau galvojasi, nes smegenine sankaba uzvalde :D 

Atsakyti