Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Uch, Baltos_Snaigės, kaip gerai, kad pradėjai nuo geros žinios, tai lengviau skaitėsi visi baisumai, kai žinojau, kad viskas baigėsi puikiai  :4u:  :nestuke 

Vaje, dvynukai  :yahoo:  :wub:  Sveikinimai, aukit dideli ir sveiki  :4u: 

Kaip šiandien laikaisi?  :)  Ar nepykina?  :)​ 

Atsakyti

Ačiū, Ten, tikiuosi, kad toliau viskas bus tik geriau :)

Tiesa, apie tai, kad daromės IVF žinojo tik mano mama ir sesuo, tačiau kai dėl hyper atsiguliau į ligoninę su labai sunkiom komplikacijom, natūralu, kad visi kiti šeimos nariai, vyro šeima labai nerimavo ir klausė kas yra, nuo ko, tad nusprendėme visiems pasakyti. Nemoku net žodžiais apsakyt koks palengvėjimas apėmė po to kai pasakėm :rolleyes:  tokio didelio palaikymo iš visų sulaukėm, tiek daug dėmesio ir rūpesčio, kad net galvojau kokia buvau kvaila, kad anksčiau apie mūsų problemas nenorėjau niekam pasakoti :blink:

Atsakyti
BaltosSnaigės, aš ir iš tų, vis pagalvojusių apie tave mirksiukas.gif . Labai smagu skaityti tokias geras naujienas, nors pradžia tų naujienų ir buvo labai sunki. Bet užtat kokios geros naujienos, eina sau bigsmile.gif . Linkiu, kad daugiau jokių nesklandumų nebūtų ir numatytu laiku mažyliai būtų tavo glėbyje mirksiukas.gif . Vis užsuk pasipasakot, kaip tau sekasi, įdomu labai, dvynukai mano svajonė wub.gif
Atsakyti

Kisulita, pykinimas dar kartas nuo karto užeina, bet nebe toks stiprus kaip buvo pradžioje :) Tiesa, to rytinio pykinimo man nebuvo, pas mane buvo popietinis/vakarinis :D  užeidavo kažkur nuo 13 h ir iki pat vakaro, kartais stipriau kartais lengviau. Vieną kart buvo iš vis taip, kad nei galvos negalėjau atkelti nuo lovos..bet tfu tfu tfu iki vemimo nei karto nedaejo :)

Atsakyti

Malvinija, ačiū :4u:  O aš kažkaip kaip tik labai bijojau dvynukų, o dabar be galo džiaugiuosi :) Nors žinoma, labai baisu kaip seksis juos išnešioti. Mano gydytoja, kai paguldė mane dabar dėl gręsiančio persileidimo iš kart pasakė, kad greičiausiai čia mano ne paskutinis pagulėjimas ligoninėje, sako vėlesniame laike kitokios bėdelės dar gali išlįsti, bet bus kaip bus, svarbu leliukams viskas būtų gerai ir pavyktų juos išnešioti kiek įmano ilgiau :)

Atsakyti

BaltosSnaigės, jeee, valio! Sveikinimai dvigubi! Labai dziaugiuosi del Jusu  :wub: Tikiuosi toliau viskas klostysis sekmingai  :wub:  Du mazyliai, nerealu  :wub:  :wub: 

Atsakyti
BaltosSnaigės na pagaliau sulaukiau žinių!
Tikrai džiugu dėl rezultatų, nors ir išgąsdinai tu mane dėl IVF..
Susiplanavusios sėdi FB dalis, dalis nenori ten smile.gif Laukiama esi toj temoj labai, bent jau užsiregistravimui smile.gif)) o jei nori į FB, man regis Tokatai reik parašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 19 balandžio 2017 - 15:59

BaltosSnaigės na pagaliau sulaukiau žinių!
Susiplanavusios sėdi FB dalis, dalis nenori ten smile.gifLaukiama esi toj temoj labai, bent jau užsiregistravimui smile.gif)) o jei nori į FB, man regis Tokatai reik parašyt.

Oij ne, Tokatai tik nerasyk. Nera jos FB grupej. Buvo pasalinta daugumos nutarimu. Cioliene rupinasi FB grupe  :4u: 

Atsakyti

BaltosSnaigės, didžiausi sveikinimai :wub:

Atsakyti

Vis užsuku čia pasicekavinti  :geda: BaltosSnaigės, labai labai sveikinu  :bigsmile:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2017 04 19, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71578268" data-time="1492610307"><div><p>BaltosSnaigės na pagaliau sulaukiau žinių!
Susiplanavusios sėdi FB dalis, dalis nenori ten vartotojo įkelta nuotraukaLaukiama esi toj temoj labai, bent jau užsiregistravimui vartotojo įkelta nuotrauka)) o jei nori į FB, man regis Tokatai reik parašyt.</p></div></blockquote><p>Oij ne, Tokatai tik nerasyk. Nera jos FB grupej. Buvo pasalinta daugumos nutarimu. Cioliene rupinasi FB grupe  4u.gif </p>

Oho kokios peripetijos smile.gif greit viskas keičiasi smile.gif
Geriausiai SM forume sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 19 balandžio 2017 - 16:26

BaltosSnaigės, nerealu :wub:  :wub:  :wub: Saugok save ir mažulius :wub:​ 

Atsakyti