Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Labai gerai prisimenu tą fazę gyvenime, kai iki paskutinės minutės kankindavaus, o gal.. Linkiu kuo greičiau išsiaiškinti smile.gifnors man OT dažniausiai padeda greit nusiraminti, į galą ciklo pasidarau ir jei visai blankus, tai galiu ramiai miegot, na o jei ryškokas, tai verta ir NT pasigadint po kelių dienų smile.gifarba BT pasimatuot, nors ji man vieną rytą gan žema buvo kai pastojau, tad labai pasitikėti ja mano atveju negalima smile.gif

Sunkus laikotarpis, tikrai...  :unsure:  Prieš tai kelis ciklus tai net nespėjau taip pasinervinti, nes mm ateidavo per aksti, o dabar kai normalus ciklas, tai grįžo mano "o gal"  :) 

Hmm, OT gali būti teigiamas pasibaigus O?  :)  Mano jis gan blankus buvo jau kitą dieną po tos dienos, kai buvo teigiamas  :) Šiaip turiu dar 27, gal pasimėginti  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 19, 07:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71577330" data-time="1492583973"><div><p>Labai gerai prisimenu tą fazę gyvenime, kai iki paskutinės minutės kankindavaus, o gal.. Linkiu kuo greičiau išsiaiškinti vartotojo įkelta nuotraukanors man OT dažniausiai padeda greit nusiraminti, į galą ciklo pasidarau ir jei visai blankus, tai galiu ramiai miegot, na o jei ryškokas, tai verta ir NT pasigadint po kelių dienų vartotojo įkelta nuotraukaarba BT pasimatuot, nors ji man vieną rytą gan žema buvo kai pastojau, tad labai pasitikėti ja mano atveju negalima vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Sunkus laikotarpis, tikrai...  unsure.gif  Prieš tai kelis ciklus tai net nespėjau taip pasinervinti, nes mm ateidavo per aksti, o dabar kai normalus ciklas, tai grįžo mano "o gal"  smile.gif </p><p>Hmm, OT gali būti teigiamas pasibaigus O?  smile.gif  Mano jis gan blankus buvo jau kitą dieną po tos dienos, kai buvo teigiamas  smile.gif Šiaip turiu dar 27, gal pasimėginti  hmm.gif </p>

Iškart tai jis ir turi būti blankus, bet čia verta jau testuotis į galą patį, kai implantacijai laikotarpis būna praėjęs smile.gif hcg harmonas panašios cheminės sudėties kaip lh hormonas, todėl gali matytis ant OT smile.gif sako ne visada tai pasitvirtina, bet man pasitvirtino ir dar keliom merginom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 19 balandžio 2017 - 09:22

Aham, kaip tik pasiskaičiau internete, kad lh ir hcg panašūs  :)  O ot tokiu atveju irgi reiktų daryti iš ryto?  :) 

Na bet kuriuo atveju man turbūt dar reiks palaukti iki savaitgalio, kad mm bent jau vėluotų  :)​ 

Atsakyti

Kaaip miego noriu...  :) 

Atsakyti

Kisulita, 19 Bal 2017 - 08:10, parašė: Laba ryta :) Baltas mano nt :) Bet geros žinios tos, kad šiandien 11 dpo, bt pakilusi vis dar, tai reiškia, kad dar ir ryt mm nebus, tai L fazė jau sutelpa į normos ribas :)
Bet pas Tave, jei neklystu, ciklas labai išsiderinęs-praėjęs juk labai trumpas buvo. Tai smagu, kad dabar jai pailgėjo! O dieną tiksliai žinai? 11dpo dar gal ir anksti biškutėlį :D nors pabandyt visada įdomu!

Kisulita, 19 Bal 2017 - 08:15, parašė: Bet vat, kai tik prasideda "o gal pastojau", tada bt matavimai, testavimasis nt, tai galiu pamiršti poilsį... :unsure: Vėl naktį n kartų pabusdavau, vis sapnavau, kad darausi nt ir jie teigiami, ir dar pusiau per miegus galvoju, kad jau reikia bt matuoti :oh: Dabar toookia pavargusi darbe sėdžiu... Galva svaigsta, miego norisi, jėgų nėr :unsure:
Čia šiąnakat Tu taip? aš jau gal trečią naktį sapnuoju, kad su dideliu pilvu vaikštau! Nu jo, tie mmm nelaukimai vargina, realiai toks nuolatinis stresas gaunasi, kai galvoji 'o gal?'

Kisulita, 19 Bal 2017 - 09:03, parašė: Sunkus laikotarpis, tikrai... :unsure: Prieš tai kelis ciklus tai net nespėjau taip pasinervinti, nes mm ateidavo per aksti, o dabar kai normalus ciklas, tai grįžo mano "o gal" :) Hmm, OT gali būti teigiamas pasibaigus O? :) Mano jis gan blankus buvo jau kitą dieną po tos dienos, kai buvo teigiamas :) Šiaip turiu dar 27, gal pasimėginti :hmm:
jei turi tų pigiukų-gali pažaisti :D aš kažkurį ciklą bandžiau su OT irgi, nes NT neturėjau :D bet šiaip skaičiau, kad daug kam pasitvirtina.. nėra taisyklė, nėra patikimas matyt, bet pasižaidimui ir smalsuno patenkinimui tinka :) Planuoji NT kartot dar?
Atsakyti

Bet pas Tave, jei neklystu, ciklas labai išsiderinęs-praėjęs juk labai trumpas buvo. Tai smagu, kad dabar jai pailgėjo! O dieną tiksliai žinai? 11dpo dar gal ir anksti biškutėlį :D nors pabandyt visada įdomu!

Čia šiąnakat Tu taip? aš jau gal trečią naktį sapnuoju, kad su dideliu pilvu vaikštau! Nu jo, tie mmm nelaukimai vargina, realiai toks nuolatinis stresas gaunasi, kai galvoji 'o gal?'

jei turi tų pigiukų-gali pažaisti :D aš kažkurį ciklą bandžiau su OT irgi, nes NT neturėjau :D bet šiaip skaičiau, kad daug kam pasitvirtina.. nėra taisyklė, nėra patikimas matyt, bet pasižaidimui ir smalsuno patenkinimui tinka :) Planuoji NT kartot dar?

Aha, O dieną tiksliai žinau, šį mėnesį daryti ot, matuota bkt ir dar gk tikrintas, tai pačiupau tą O už pakarpos  :D 

Aham, turėjau 26 dienų, po to 19, dabar jau berods 29 cd., tai panašų, kad grįžtu į normalias vėžias  :D 

Ir šiąnakt, ir praeitą prastai miegu... Šią naktį iš miego mažai turėjau, tai kaip zombis slankioju darbe, prie žemės traukia  :D  Tikrai vargina tas laukimas...  :) 

Nt kartosiu savaitgalį, jeigu mm neateis ir bt laikysis pakilusi :) Su ot reikės pasižaisti, apsirūpinusi aš jais :D​ 

Atsakyti
Kisulita, o taaaaip, miegoooo biggrin.gif aš tavo draugė.
Atsakyti

Kisulita, o taaaaip, miegoooo biggrin.gifaš tavo draugė.

Va, ne aš viena apkerėta miego kerų  :D 

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 19, 07:30)
<p>Aham, kaip tik pasiskaičiau internete, kad lh ir hcg panašūs  smile.gif  O ot tokiu atveju irgi reiktų daryti iš ryto?  smile.gif </p><p>Na bet kuriuo atveju man turbūt dar reiks palaukti iki savaitgalio, kad mm bent jau vėluotų  smile.gif​ </p>

Gali ir ryte, svarbu koncentracija gera, ryt/poryt gal išbandyk, aš jau 12 dpo pradedu žiūrėt smile.gif
Atsakyti

Ok, pasibandysiu ryt ryte pasidaryti, pažiūrėsiu ką parodys  :D  Kaip smalsu  :D​ 

Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Kiek daug naujų narių temoje, vajej, atrodo pusės nebežinau, bet dėl to tik džiugu bigsmile.gif
Buvau pradingusi..ilgam..Daug visokių bėdelių buvo, labai daug mergaičių rašėt AŽ, atsiprašau, kad neatrašiau ir ačiū už rūpestį, tačiau labai norėjosi nuo visko pailsėti, ir pamiršti viską kas susiję su planavimu..
Nuo ko čia dabar pradėt pasakot net nežinau, turbūt nuo gerosios naujienos - aš laukiuosi wub.gif Pilvelyje gyvena du maži leliukai ax.gif Mūsų pirmasis ICSI ačiū D buvo sėkmingas.

Nors pradžia buvo tikrai labai baisi..turėjau labai stiprią hyperstimulaiciją..nors mane stimuliavo su mažiausiomis dozėmis, bet vis tiek..ir man ji prasidėjo būtent tada kai pradėjo augti HCG. Gydytojų teigimu jei nebūčiau pastojusi jos nebūtų buvę arba bent jau ne tokia stipri..Gulėjau antakalnio ligoninėje dvi savaites, per kurias man iš pilvo ištraukė 8 litrus skysčių..buvau labai sukilę kepenų fermentai, sutrikusi inkstu veikla..žodžiu ko tik nebuvo..visą tą laiką Žiobakas rūpinosi, skambino, klausė kaip laukausi, skambino skyriaus vedėjui pasiklausti dėl manęs, žodžiu tikrai domėjosi mano sveikata. Bet savijauta tai tragiška buvo, buvau visa išsipūtusi daug labiau turbūt nei moterys būna 9 nėštumo mėnesį, net iš šonų pradėjau jau pūstis ir dusti, todėl teko su narkoze statysi vamzdelį į pilvą ir traukti skysčius nes ilgiau laukti jau nebuvo galima.. Oj..greičiau pamiršt man visą tai..žodžiu, IVF tikrai rimtas reikalas, taip, daug kam eina ir praeina, bet apie galimas pasekmes taip pat reiktų labai gerai pagalvoti, o juk aš turėjau tik polinkį į PKS o ne patį sindromą, ir AMH mano šiek tiek virš 4..bet va, neišvengiau tos baisybės.. Per tą laiką kol gulėjau ligoninėje prisinervavau ir dėl nėštumo.
Vienu metu buvo sulėtėjęs HCG augimas, tai manėm, kad jau viskas bus, bet ačiū D, po kelių dienų pakartojus HCG rado jau geroookai paaugusius skaičius.
Per pirmą echoskopą 5+ savaitės pamatė tik puslytes, viduj dar nieko nematė, ir tai sakė, kad viena atrodo kažkokia mažytė, neaišku ar ji išliks. Tuomet po kurio laiko 6+ savaitės vėl padarius echoskopą jau pamatė ir embrioniukus, bet taip pat sakė, kad vienas lyg ir kiek mažesnis. Bet viskas gerai, dabar pilvelyje šiltai įsitaisė abu ir tolygiai auga. rolleyes.gif

Bet čia mano nervai nesibaigė..praeitą savaitę nusišlapinus pastebėjau ant popieriaus kraujo..iš kart paskambinau vyrui - važiuojam į ligoninę.
Atvykus dar kurį laiką sėdėjau priimamajam, laukiau kol kas nors mane apžiūrės. Atėjo skyriaus vedėjas, gavau velnių ko iš vis čia atvažiavau ir kad gal net nekraujuoju jei tik ant popieriaus pasirodė..bet pažiūrėjo ant kėdės, sako - nu jo, yra. Iš pradžių sako "ligoninės sienos negydo, gali gulėti ir namie", bet matė, kad esu visa apsiašarojusi, tai šiek tiek sušvelnino toną, ir sako guldom į ligoninę, nes jei ką ir mes save kaltinsim ir tu save. Taip pragulėjau iki vakar su diagnoze - gresiantis persileidimas. Bet daugiau per tas penkias dienas nei kart netepliojo tik šiek tiek pamaudė pilvo apačią, tad nuo vakar jau ilsiuosi namuose. smile.gif

Šiandien buvau padidintos rizikos nėštumo kabinete, turėjau pirmąjį didijį echo (nors prieš tai turėjau laaabai daug mažų echoskopijų/greitų patirkinimų ar plaką širdelės), išžiūrėjo visaip kaip, išmatavo - viskas gerai smile.gif abu leliukai sveiki, labai panašaus dydžio (skiriasi per pora mm), atitinka laiką pagal mėnesines (vienas 12+3 kitas 12+4 sav.), jokių defektų nemato ax.gif šeštadienį einu priduoti kraujuko dėl Dauno, Edwardso/Patau sindromų, nors pagal sprando raukšleles kaip suprantu viskas gerai smile.gif

Tai va, labai tikiuosi, kad tas pakraujavimas buvo vienkartinis ir daugiau mažiukai nebesugalvos taip su manim papokštauti smile.gif
Ką galiu pasakyti, iš pradžių labai jaudinausi ar dėti du embrionus, bet žinoma dėjom, kad būtų daugiau šansų pastoti, bet vis galvojau kaip bus jei užkibs abu, o dabar negaliu nei įsivaizduoti, kad galėčiau bent vieno iš jų netekti. Noriu jų abiejų..savo mažų leliukų wub.gif

Atsiprašau, kad aš kaip jaunas mėnulis vis atsirandu ir dingstu, bet pastaruosius kelis mėnesius tikrai norėjosi atrodo nuo visko pabėgti smile.gif Tad nelabai žinau kuo jūs gyvenate..

Sakykit, o kur dingo visos susiplanavusios, kad tokia tuščia susiplanavusių temutė? Gal persikėlė į kokią uždarą grupę/kaip į ją patekti? ax.gif
Atsakyti
BS, eina sau, kaip faina, kad atėjai pasipasakot. Vis apie tave pagalvodavau! Dvigubi sveikinimai! Kaip matau, nėštumo pradžia buvo kupina įtampos. Tai linkiu, kad toliau viskas eitųs kuo sklandžiau smile.gif
Atsakyti