Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Ducky @ 2017 04 21, 14:11)
na pakomentuoti gali, už tai sumokant papildomai žinoma smile.gif bet kad ten diagnozę įrašo tai kaip ir aišku būna kas ir kaip pasiguglinus

BAK ir pakomentuoja nemokamai, bet atlikusi tyrimą laborantė, ne urologas (-ė).

Kisulita, nepastebėjau kažkokio stebuklingo poveikio, buvo kompleksas priemonių. To gydymojo seniai nevartojau. O papilduose jo daug mažesni kiekiai. Ir jų visokių yra (ne vaistinių preparatų), ne tik gliukozaminas, bet ir chondroitinas, MSM ir pan.

Kad pats organizme esantis gliukozaminas pakenktų vaisiui sunkiai įsivaizduoju, todėl, kad tai natūraliai organizme egzistuojanti medžiaga, tiesiog senstant jo gaminasi vis mažiau ir dėl to progresuoja tas sąnarių dilimas.
Aš dėl ramybės antroje ciklo pusėje negerdavau, nors tas gal ir nėr labai gerai, norint efekto svarbu keli mėnesiai be pertraukų.

Vieni gydytojai patys sako, kad čia tik burbulas ir vaistai ir papildai negali paveikti ir pagerinti būklės, kiti, kad pamaitina. Skirtingos nuomonės.
Pvz., man yra rekomendavę išvis paprasčiausios maistinės želatinos kursą sugert rytais 20 dienų ir kartot ne dažniau kaip kas metus.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 21, 14:16)
<p>Jo, mane jau įspėjo, kad pradėjus daryti kineziterapiją iš pradžių pablogės, bet jokių būdu nenutraukti... Tai aš jau nekantrauju nuo pirmadienio pradėti savo sportą, nes dabar per kelių maudimus buvau apleidusi sportą keliom savaitėm...</p><p>Sportuoju aktyviai nuo paauglystės, taip ir susivariau kelius, matyt... Nors tas sportas proto ribose buvo, gal tiesiog keliai tokie nekokie...  unsure.gif </p><p></p><p>Aš irgi arcoxia gėriau, kai eksudacinis sinovitas pas mane buvo rastas  biggrin.gif  Dar movalį vartojau, bet ten tai nesveikas vaistas, skrandžio skausmai pusei dienos... O dabar gliukozamino milteliai  smile.gif  Irgi suku mintį vartoti ir bandyti pastoti, sėkmės atveju nutraukti vaistus, jeigu pavyks pastoti per 3 mėn. Bet kai pagalvoju, šio vaisto jau bus organizme nemažai, net jeigu pastojusi ir nutraukčiau, ar tai nepakenktų vaisiui  unsure.gif </p><p></p><p>O tau padėjo tas gliukozaminas? Man tai vienas gydytojas sakė, kad jau po 2 sav. bus geriau, kitas sakė, kad kaži ar iš vis padės.</p>

įsiterpsiu, aš irgi aktyviai sportuoju nuo vaikystės bet su keliais viskas ok. Manau jei jau yra polinkis tai anksčiau ar vėliau išlenda ir tada žinoma jau sportas tam tikras gali kenkti.
O kodėl jūs taip sureikšminat tą galimą pastojimą? Aš suprantu, kad labai norisi bet negi dabar kol dar nieko nėra, visko atsisakysit . Man atrodo iš pradžių savęs žiūrėkit . Jei ką juk nutrauksit prireikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 21, 14:24)
<p>Su tais arcoxia ir kitais panašiais, tai jie veikia vaisingumą ir nėštumo metu negalima, todėl aš nė iš tolo nežiūriu į juos. Nors irgi išrašė, jeigu skaudėtų.</p><p>Ten, o jūs kokiam mieste? Labai įdomu būtų pabendraut su tikrai išmanančiu savo darbą kineziterapeutu. Dabar bandysiu pas vieną eiti, žiūrėsiu, kaip ten mes susikalbėsim.</p>

Vilniuje, bet maniškė dabar vaiko priežiūros atostogų išėjusi.
Pas kitą neseniai lankiausi, tai dar jauna, vos baigus studijas, bet gana atsakinga pasirodė, ir naujų dalykų sužinojau.

Vaisingumą veikia ne tik arcoxia, bet ir paprasčiausias ibuprofenas bei kiti nuskausminamieji, tai dabar planuodama vengiu bet kokių vaistų. Tik turėjau omeny, kad va specializuotas vaistas, o efekto jokio, tai išvis kokia nauda biggrin.gif bet čia tik man, kitiems gal ir labai efektyvus. Jo kursas trumpas, o žala nėra negrįžtama, veikia tik tam ciklui, t.y. gali sutrikdyti ovuliaciją.
Planuojant tikrai geriau kuo sveikiau gyvent.
Stengiuosi koreguoti skausmus gerai ilsėdamasi, vartodama atitinkamus vitaminus/mineralus, naminėm mankštom (jau išmoktom) ir pan.

Linkiu, kad naudingas vizitas būtų, nes tikrai skausmai labai sunkina gyvenimą.
Atsakyti

Man šiaip skausmų kol kas nėra, daugiau šiaip kažkoks diskomfortas, lyg skruzdėliukai bėgiotų klubais. Tai ir tikiuosi iš tos kineziterapijos daug. Pasiryžus dirbt tuo klausimu.

Atsakyti

Beje, BaltaSnaige, aš visai neseniai instagrame cekavinau Tomos Dambrauskės/Stonytės istoriją :) ji kaip tik neseniai susilaukė ankstukų dvynukų, bet kaip supratau, jų pradžia irgi buvo su didelėėm komplikacijom ir labai labai ilgu gulėjimu ligoninėj :) o pats laukimas, išėjus iš ligoninės, kiek mačiau nuotraukose-atrodė pasakiškai jaukus ir gražus! To Tau ir linkiu!  :4u:​ 

Atsakyti

sveikos, mano planiukės! 

visų pirma - sveikinimai Baltoms Snaigėms - juk taip smagu skaityti istorijas su laimingomis pabaigomis! tikiu, kad viskas bus gerai ir BS mus vis padžiugins pasakodama kaip jis mažiukai auga. 

pas mane kaip ir nieko naujo - ciklo pradžia, vėl kažko lauki, tikiesi. Skambinau į Northway užsiregistruoti rugpjūčiui, bet jie tik nuo liepos galo registruoja, tai dar gerokai per anksti. 

oi, iki liepos galo jums galvas išūšiu, aš gi gyvenime lietuviškoj VK nesu buvus, nežinau nei kas, nei kaip :hmm: 

labukas naujokėms - greito susiplanavimo!

mano kolegė pastojo po pirmo ciklo - maaagiccc :wub: . ji - mano restorano, kur vakarais dirbu, vadybininkės padėjėja. taigi ir streso daug, ir darbo krūvis didelis, ir rūko, ir labai liekna. ir va - užteko tik panorėti....

O aš vitaminus geriu, bėgioju, nerūkau, jau ir darbo krūvis mažesnis (šią savaitę į mokyklą tik kartą ėjau), o praeitą ciklą myliukų buvo belenkiek... ai, nu žodžiu, per tris metus gerokai prisizirziau...

Atsakyti

Aquabona, gaila dėl nukritusios BKT verysad.gif
4u.gif

BKT Kisulitai nukrito  :4u:  pas maneNT neigiamas ir krūtinės skausmas sumažėjo, o ryt jau mmm diena, tai kaip ir viskas aišku :(

Atsakyti

Meh, neleidžia jau senos žinutės pataisyt, matau, kad blogai BS nicką parašiau :( sorry

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2017 04 21, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ducky" data-cid="71581646" data-time="1492751562"><div><p>jei Vilniuje reikia tai maniškis darėsi renmedoj vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71581839" data-time="1492756458"><div><p>Spermogramą? ;) mes Northway visada daromės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Dėkui, ainu googlint kuri arčiau mb darbo  smile.gif  O po tyrimo kas nors pakomentavo tyrimo rezultatus, ar reikia pas kažkokį gydytoją atskirai rašytis ir neštis tyrimo rezultatus?  smile.gif​ </p>

Mum vienakart komentavo rezultatus, kitą ne, bet jei blogas rezultatas, gal pasiūlys užsirašyti, o jei normospermija, tai liuks. Šiaip pilna info internete smile.gif

Parnešu sąrašiuką 4u.gif

04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm

Ceroc, o jūs UK negalit spermogramos pasidaryt? Ilgai dar iki rugpjūčio.. O jei blogi rezultatai, tai dar ne aišku ar pavyks pagerinti, gali ilgai užtrukt, jei bandyt... Jau taip ilgai planuojant jum reiktų kreiptis dėl IVF, nes tai irgi užims begalę laiko, o mes jau norim tave pas susiplanavusias išsiųst biggrin.gif
Atsakyti

sveikos, mano planiukės! 

pas mane kaip ir nieko naujo - ciklo pradžia, vėl kažko lauki, tikiesi. Skambinau į Northway užsiregistruoti rugpjūčiui, bet jie tik nuo liepos galo registruoja, tai dar gerokai per anksti. 

oi, iki liepos galo jums galvas išūšiu, aš gi gyvenime lietuviškoj VK nesu buvus, nežinau nei kas, nei kaip :hmm:

O apie ivf negalvojat?

Atsakyti
QUOTE(aquabona @ 2017 04 21, 15:26)

</p></div></blockquote><p>BKT Kisulitai nukrito  4u.gif  pas maneNT neigiamas ir krūtinės skausmas sumažėjo, o ryt jau mmm diena, tai kaip ir viskas aišku verysad.gif</p>

Vieną galvoju, kitą rašau. Žodžiu, balionas dėl artėjančių vis vien! 4u.gif

Ceroc, dinguole! Smagu matyt mirksiukas.gif
Dėl kolegės tikrai, man kartais tokie dalykai irgi nepaaiškinami. Bet yra kaip yra.
O kokioj tu stadijoj UK dabar esi?
Dėl lietuviškų niuansų klausk, kai tik reiks smile.gif
Atsakyti

Kisulita, o kodėl tau mokama kineziterapija? Jei esi drausta, 5 k. (seniau ir 10 būdavo) poliklinikoj nemokami. Kaip ir kitos procedūros.
Ir individualią man ten skiria.

Nežinau kodėl mokama  :)  Gal dėl to, kad individualiai dirbs  :hmm: Na ir čia ne viešojoje klinikoje, o pirvačioje, gal dar dėl to  :)  Traumatologas sakė, kad fizioterapijos 5 nemokamos visur, čia gal neįeina į tą grupę  :) 

Gerai, kad paminėjai, pirmadienį dar pasiaiškinsiu savo sveikatingumo centre kaip čia yra  :hmm: 

Atsakyti