Uz tuos baltus testus, merginos
Kaip savaitgaliaujat?
Mes su vyru atvykom i LV aplinkos pakeitimui. Issinuomavom kambari su nuosava sauna ir dziakuzi Ilsinsim galvas ir skirsim laiko vienas kitam
Mes tai pas vyro tevus savaitgaliaujam. Nakti prisapnavau vaiku, gimdymu. Dar net nepradejom reikaliuku tuo klausimu, o man jau pasamonej.
Mama?, mes vasari su vyru buvom istruke i spa, ajaj kaip gerai taip pasilepint ir aplinka pakeisti, atsiplest nuo rutinos, megautis buvimu kartu. Gero laiko.
Uz tuos baltus testus, merginos
Kaip savaitgaliaujat?
Mes su vyru atvykom i LV aplinkos pakeitimui. Issinuomavom kambari su nuosava sauna ir dziakuzi
Ilsinsim galvas ir skirsim laiko vienas kitam
Kaip fantastiškai skamba! Tokia ramybė ir jaukumas! Gero laiko ir gero poilsio!
Mes nieko ypatingo, apsišopinom, maisto užsipirkom ir savaitgaliaujam namie
balionėlis už baltą testą
O būrėja nesakė apytiksliai laiko, kada?
bet jei matė, tai tikėk stipriai, kad taip ir bus!!
rudeny dar tik mintimis planavom leliuką, tai taip pradžiugino, kad pamenu pagalvojau, kad mums iškart užkibs ... net nepaklausiau kiek tas greit.
skaitau apie OV testukus...net galva susisuko....geri atsiliepimai apie tą svetainę testai.eu. ar bandėt kas iš ten užsisakinėt?
man kaip naujokei ir visiškai žaliai spėju pirmą mėn reiktų kasdien darytis tuos testus kad pagauti?
Simona, ne kasdien. Tiesiog plius minus. Pvz: Jeigu ciklas mazdaug 28 dienos, vadoveliskai ovuliacija bus apie 14cd. Tai del ramios galvos ir nezinant antros fazes ilgio, gali nuo kokios 10cd pradet darytis
Tikrai nera reikalo visa menesi ant ju ciurkst.
Supratau... na reiks žaist
kol kas mmm dar nėra ...
04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
04.30-05.03 - Guzikas nelaikia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
Supratau... na reiks žaist
kol kas mmm dar nėra ...
04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm04.30-05.03 - Guzikas nelaikia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
Simona, o jūs kiek jau planuojat? Jei neilgai, aš kažkaip siūlyčiau gal biškutį palaukt? Na, nes kaip sakiau, sakoma, kad planavimas viską ir užstabdo pradedi daryt OT, sekt, užmatai teigiama, nori nenori bėgte myliuką daryt
ir darbas toks gaunasi
Bet iš kitos pusės, pradėjus sekt, lengviau O sugaudyt, pažint save..
Kisulita, kaip Tu?? Atėjo mmm?
Žinot atlikėją Nojų? Čia iš senesnių, pvz Foje laikų ) man visai neseniai užrodė ir aš negaliu nustot klausyt, kaip nerealiai! Ir tokia tundra pasijutau, kad nežinojau!
Ahoi. Atejo siandien Pink Parcel (ta menesiniu dezute). Perzvelgiau - nu zinokit, tikrai apsimoka. Paketu galima sakyt vienokiu - pilnas pokas (8), 5 atrodo naktiniai, plonu ikloteliu kazkiek, lyg ir penki, nepamenu. Tamponu kruva (Tampax pearl, bent pas mus jie svaru brangesni uz paprastus plastikiniu aplikatorium). Dar kosmetikos visokiu pusiau meginuku (50ml pagrinde pakuotes), skaniu dalyku, arbatos pokutis, plauku gumytes tos spiralines (paziurejau - keturis svarus kainuoja) ir lupdazis kazkoks amerikoniskas, irgi 13 amerikonisku zaliu kastuojantis. Tai tikrai apsimoka. Ypac kai pirma dezute 7 atrodo svarai vietoj 10.50. Zodziu, as visai patenkinta, jauciuos apsirupinus, dabar tik nesuvalgyt visko iki sulaukiant mmm (ypac nesuvalgyt ranku kremo, kvepia kazkuo labai skaniu, pyragais ar pns ).
Kas del priemoniu man ziauriai patinka - nereikai pirkt n poku skirtingu ir daug moket, nes visko sudeta plius minus kiek reikai, skirtingu stiprumu. Nes vonios spintele po kriaukle siaip uzgrusta paketais ir tamponais skirtingose dezese. O sicia - maisiukas medziaginis i rankine isimesti, dezute viena naktiniu, kita dezute paketu ir tamponu. Nu zodziu, be bereikalingo slamsto. Visos dezutes kartonines, rusiuojamos. Jau pliusas - nereik plastikiniu maisiuku metyt. Zodziu, asmeniskai as patenkinta, galvoju - kur anksciau buvau, ir jei kam atrodo aktualu - tikrai rekomenduoju. Viskas geros kokybes, tvarkingai supakuota, turetu tilpt per nemazai UK pasto skyliu (per mano netelpa tik, man atrodo )
Kitos nekokios zinios - penktadieni palaidojom musu Miranda (Puke). Nieko nesuprantam, antradieni isejo, ieskojom kasdien, o radom ten, kur tikrai ieskoje buvom, be smurto zymiu, be jokiu apsinuodyjimo pozymiu - nieko, tiesiog "miegancia". Jaunute buvo, kazkur 9 menesiu, bet su mama kalbejom (galima sakyt vet be diplomo), sako nu visko gi buna, buna ir zmonem dvidesimtmeciam sirdele sustoja. Tai ir namie, ir Vilniuj gedulas (sese buvo "krikstamote", varda dave). Bet prasciausia yra mano mielam zmogeliui, nes jin buvo jo mylimiausia kate, kuria po n laiko pukuota isdriso laikyt, po to kai pirma pukuota masina nutrenke. Ir kates gaila, ir mb ziauriai gaila, vis asara nubraukia, kai rado isvis... Draugas musu buvo atsisveikint pries issikraustant i Londona, net tas apsiasarojo. Zodziu. Nieko linksmo siom dienom. Ejom sestadieni prasiblaskyt, tai po miesta prasitrankem 4 valandas pokemonus begaudydami. Biski pavyko mintis prapust. Grizom, radom laiskuti kaimynu mergaites 9 metu su uzuojauta, taip miela. Faini tie vaikai, nuosirdus.
Ir pasitvirtino, drauge antro leliaus laukiasi.
Sveikos!
Nežinau, ar čia toks KT poveikis, ar šalavijai, kurių arbatą geriu, bet atsirado KB, nors jau nepamenu, kada jas paskutinį kartą mačiau bėda tik ta, kad vyro nėr namie, tai nebus vaisingas ciklas.
Guzike, užuojauta dėl katytės
Tendre, smagu tave matyti, pasigedau Pritariu dėl (ne)planavimo ir (ne)sekimo. Kažkaip aš pati irgi lengviau atsipučiau. Bus kaip bus, kol kas termometro į rankas neimsiu.
Labas visoms, pareinu kartu su mmmm ...vėliau pasiskaičiuosiu kada kitos mm, patikslinsiu sąrašą.
Simona, o jūs kiek jau planuojat? Jei neilgai, aš kažkaip siūlyčiau gal biškutį palaukt?
Šitas ciklas yra trečias. Tikiuosi kad per kitą ciklą pasisseks, nes pirmąjį susiplanavom per ketvirtą ciklą.
Dar šitą palauksiu. Nevisada pavykdavo dirbt per vaisingas dienas, nes kartais galvą skaudėdavo...tai MB pasakiau kad ir mirsiu - darbą reiks atlikt
pradžioj visada atrodo tamsus miškas. aš tai asmeniškai perku iš ebay, tai nežinau kitų psl. kas ir kaip
o tu matuoji bt? pabandyk pamatuot jei ne, kelis mėn, žinosi savo ciklą geriau.
aš pvz pradedu daryti OT nuo kažkur 12 ar 13 cd nes mano ciklas apie 31 diena,tai mano panašiai O būna tarp 14 ir 17 cd . šis pirmas ciklas kai pradėjau vėl matuot po ilgo laiko ir po ivf.. tai pojūčiai, ov, bt viskas kažkaip sutapo, tai gerai .šį mėn 16 cd buvo o ir garantuotai jaučiau.. grafikas geras atrodo, jei žinočiau, kad yra viltiesbet deja, tuoj ryt ar poryt šaus žemyn.
Labai ačiū už info, nematuoju dar ...bet jaučiu reiks pradėt žaist