Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

BaltosSnaiges, kokios geros naujienos :yahoo: Linkiu ramaus laukimo :4u: 

Nemegstu antros ciklo puses, vis tos nudiegiancios mintys per smegenine pereina :oh: Baisu darosi, kiek laiko nepavyksta...

Paskutiniu metu raginimu gimdyti vaikus sulaukiu bent po 1-2 kartus per savaite :oh: 

Atsakyti

Ačiū merginos jums visoms už rūpestį ir palaikymą  :wub: 

Atsakyti

04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.22 - aquabona nelaukia mmm
04.25 - Simona02 nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm

04.30-05.03 - Guzikas nelaukia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm

Programeles skirtingai rodo ir nesilygina, tai pabus mano data per bruksniuka.

Atsakyti

05.11 - Jefimija nelaukia mmm

Atsakyti

Programeles skirtingai rodo ir nesilygina, tai pabus mano data per bruksniuka.

Guzikėli, paskutinė Tavo nurodyta data per mano gimtadienį :D tad tokia proga linkiu, kad mmm ir neateitų! :D

Pas mane ovia programėlė rodo, kad 05 03 kaip tik bus vaisingos dienelės, tao blem gal gimtadienio proga užkibs :D

Nes šian labai supykau ant balto testo  :blink:​ 

Atsakyti

Aquabona :D Vaisingo mums tavo gimtadienio :D

Atsakyti
[quote name="MeilesVaikai" post="71582800" timestamp="1492780236"]

Mum vienakart komentavo rezultatus, kitą ne, bet jei blogas rezultatas, gal pasiūlys užsirašyti, o jei normospermija, tai liuks. Šiaip pilna info internete smile.gif

Parnešu sąrašiuką 4u.gif

??.?? - Guzikas nelaukia mmm

[b]Ceroc[/b], o jūs UK negalit spermogramos pasidaryt? Ilgai dar iki rugpjūčio.. O jei blogi rezultatai, tai dar ne aišku ar pavyks pagerinti, gali ilgai užtrukt, jei bandyt... Jau taip ilgai planuojant jum reiktų kreiptis dėl IVF, nes tai irgi užims begalę laiko, o mes jau norim tave pas susiplanavusias išsiųst biggrin.gif[/quote]
Meiles vaikai, MB spermograma daryta pries pusmeti, rezai. Cia nan su ovuliacija bedos, tik kokios nelabai suprantu. PRG per zemas. dariausi 3 stimuliacijas. Nepadejo. po stimuliaciju is karto IVF mus uzrase, bet is klinikos jokiu ziniu, jau pusmetis praejo, jiems ptisiskambint neimanoma, n kartu bandziau. va tada ir nusprendziau nueiti privaciai i lietuviu klinika londone, o ten pasiule issitirti Lietuvoj. Iki rugpjucio i Lietuva grizti nera sansu, nes atotostogos jau uzsakytos, bilietai nupirkti. Bet viskas bus gerai, iki 40 spesiu. o ka, atrodau gerai, esu liekna, sportuoju. busiu grazi pagyvenusi mama :D 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceroc: 22 balandžio 2017 - 02:57

Labas, 

neiškenčiau - sugadinau NT. ryškiai neigiamas - be jokių vaiduoklių ir interpretacijų  :( 

liūdna...

guodžia tik tiek, kad galęsiu daugiau galvos gydymu šį mėnesį užsiimt... eisiu skaitytis info apie OT ir kita...turbūt reiks imtis papildomų priemonių o ne "dirbt" iš lempos  :hihihi: 

Žinot kas guodžia? rudeny buvau pas būrėją, tai ji sakė kad greitai turėsim mergytę :flirt2: tai ta mintis ir guodžia....

Atsakyti
Ceroc, man atrodo maziausiai rtu pergyvenk del menesio kito, bet siaip klinika privalo kontaktuot su tavim. Ir sitoj vietoj buk kiek atsargesne, jei nepavyksta telefonu, tai rasyk email ir pan. Jei nepades kontaktuok su kazkuo auksciau, vadovu ar pan., nes zinok jie labai lengvai gali tave isbraukt del to, kad mazdaug pacientas nesikreipe, tai mes galvojom, kad jau nebereikia gydymo ir vel tave statys i nauja eile.. Ir kitas dalykas, gali kalbeti su gp kad pakeistu tavo klinika jei sita taves netenkina.

As pati svarsciau apie klinikos keitima del akivaizdziu priezasciu. Bet nu kazkaip su vyru kalbejom, kad blem paskutinis laiptukas liko, tai kazkaip jau butu beprasmiska, juolab kad dabar klinikos vadovas tikrai suraukes uzpakali viska daro kad tik mane isgelbetu, tai nu negaliu labai skustis (neskaitant to, kad del ju taip ir nutiko biggrin.gif ). Kol kas liksim cia, o ir siaip mastau, kad greiciausiai jei cia kazkas vel uzsitemps ir uztruks, tai tiesiog rinksiuosi klinika kazkur uzsienyje, greiciausiai Cekijoj smile.gif

O kad tu grazi ir sportiska as net neabejoju ir busi labai faina mama 4u.gif
Atsakyti

Parnešu ir aš sąrašiuką :( :(

Kisulita, kaip pas Tave situacija? Palieku kol kas Tave sąrašiuko pradžioj?

04.30-05.03 - Guzikas nelaikia mmm

05.17 - aquabona nelaukia mmm

Labas, 

neiškenčiau - sugadinau NT. ryškiai neigiamas - be jokių vaiduoklių ir interpretacijų  :(

liūdna...

guodžia tik tiek, kad galęsiu daugiau galvos gydymu šį mėnesį užsiimt... eisiu skaitytis info apie OT ir kita...turbūt reiks imtis papildomų priemonių o ne "dirbt" iš lempos  :hihihi:

Žinot kas guodžia? rudeny buvau pas būrėją, tai ji sakė kad greitai turėsim mergytę :flirt2: tai ta mintis ir guodžia....

balionėlis už baltą testą  :4u:

O būrėja nesakė apytiksliai laiko, kada? :) bet jei matė, tai tikėk stipriai, kad taip ir bus!! :) 

Atsakyti
Ceroc, bet kokia prasmė vėl tirtis iš naujo ir dar LT, juk neprilakstysi ten. Gerai sako erborista, bandyk kaip įmanoma iki jų čia UK prisikast smile.gif papildomai išsitirt gerai, bet vien tam nedėčiau kažkokių vilčių, nes vis tiek lauks tas pats IVF kelias, jei nepavyks natūraliai 4u.gif
Atsakyti

Labas, planiukės  :) Su praėjusiomis šventėmis  :) kurį laiką nebuvau, sakiau jau gal naują temą būsit sukūrę...

Mes kaip ir neplanuojam, paleidom viską pasroviui, nes yra dabar kitų reikalų, darbų pagrinde ir nelabai išeina suderinti su planavimu, iš pradžių pergyvenau, o dabar jaučiuosi labai gerai. Neplanuoti yra labai faina  :) Negalvoti, neskaičiuoti, nepraleist tų poovuliacinių dviejų savaičių laukiant ir besitikint, žodžiu, toks gryno oro gurkšnis. Žiūrėsim, kaip reikalai dėliosis, bet kažkaip dabar net galvoju, kad nebenoriu grįžti į tuos planavimus...  :) Gyvenu nuotaika "bus kaip bus", o jei nebus paprastai prisikviesta, tai pasitelksim gydytojus, bet dabar apie tai dar visai negalvoju. Labai smagu tiesiog gyventi, nebeplanuoti, tikiuosi ir visus darbus, reikalus greitai su vyru apsidėliosim, ir galėsim vėl labiau mėgautis vienas kitu. Pasicekavint kartkartėm aišku užsuksiu  :D įdomu, kaip sekasi pažįstamoms, gal dar ir nuomonę kada pakeisiu, kas čia žino, gi moterys mes  :D Bet kol kas džiaugiuosi laisve ir neplanavimu planuojant  :wub:

Ir labai noriu pasveikint BS ! :nestuke  labai džiaugiuosi už tave, kad pavyko, aš taip ir maniau, kad ateis diena, kada užsuksi pranešt gerų naujienų  :) saugok savo pupulius  :wub:

Atsakyti