Ir kad pats mrt nekeičia gydymo principo. Dozės, kraujo rodiklių sekimas - yra visiškai kita tema, apie kurią nekalbu.
Jei asmeniškai, man irgi pasirodė daugoka tas vaistų didinimas, asmeniškai pati žiūrėčiau, kaip prolaktinas reaguoja į minimalias dozes ir jau tada koreguot dozę reiktų pagal kraujo tyrimus. Bet keli skirtingi gydytojai apžiūrėję tą siūlo, o mes per forumą žmogaus nematome, tai tikrai nemanau, kad galiu kištis ir kažką kitaip rekomenduoti, nes galbūt tam yra priežasčių, kurių nežinome. Ir kaip minėjau, tai kita tema.
Joje, Merisier, tavo patirtis labai didelė, tikrai turi ką parekomenduot ir pasidalint.
Merisier, tikėjausi ir laukiau, kad tu ateisi, taip laukiau, kad net sapnavausi . Nesu tokia senbuvė, kad žinočiau visą istoriją, tik žinau, kad esi su tuo susidūrusi. Kažin, ar galima kažką savarankiškai savikontrolei pasižiūrėti, jei rimti Santariškių endokrinologai man toli? Tarkime, išsitiriu makroprolaktiną ir pasidarau įprastinį prolaktino tyrimą ir žiūriu rezultatus, gal čia tik tas makroprolaktinas man viską jaukia.
Ten, tu visiškai teisi, MRT gydymo principo nekeičia.
KOSMOSAS
aš antrai endo užsiminiau apie kabergoliną, o ji tik pasakė kad labai brangus ir tipo kadangi dar visai sąlyginai neilgai esantis rinkoje vaistas , niekas jo neskiria, nors aš jau buvau apie jį paskaičius geresnių atsiliepimų...nu žodžiu kuo toliau į mišką...
Neskiria jo, nes reikalinga speciali forma, o daktaras turi pagrįsti, kodėl tau neskiria "ala" to paties veikimo kompensuojamojo vaisto, t.y. Bromokriptino. Neseniai rinkoje jis tik Lietuvoje, kitur Europoje jis seniausiai kompensuojamas.
Kaina: sąlyginis tas brangumas jo. Jei pirrktum Dostinex, tada taip - 8 tabletės virš 50 eurų. Man mano endo paaiškino, kaip pigiau nusipirkt. Reikia užsakyti per vaistinę, kad atsiųstų bazinį Cabergolin (Teva) iš Vokietijos. Ten 40 tablečių, jis dvigubai stipresnis nei Dostinex, kaina apie 100 eur. Kadangi jis geriamas kas savaitę, tai netgi po visą tabletę geriant beveik metams užteks. T.y. savaitės kaina 2,5 eur, o dienai 0,36 cento. Aš užsisakinėjau per Vokiečių g. vaistinę.
<p>Neskiria jo, nes reikalinga speciali forma, o daktaras turi pagrįsti, kodėl tau neskiria "ala" to paties veikimo kompensuojamojo vaisto, t.y. Bromokriptino. Neseniai rinkoje jis tik Lietuvoje, kitur Europoje jis seniausiai kompensuojamas. </p>
<p> </p>
<p>Kaina: sąlyginis tas brangumas jo. Jei pirrktum Dostinex, tada taip - 8 tabletės virš 50 eurų. Man mano endo paaiškino, kaip pigiau nusipirkt. Reikia užsakyti per vaistinę, kad atsiųstų bazinį Cabergolin (Teva) iš Vokietijos. Ten 40 tablečių, jis dvigubai stipresnis nei Dostinex, kaina apie 100 eur. Kadangi jis geriamas kas savaitę, tai netgi po visą tabletę geriant beveik metams užteks. T.y. savaitės kaina 2,5 eur, o dienai 0,36 cento. Aš užsisakinėjau per Vokiečių g. vaistinę. </p>
ar aš teisingai jūsų komentarą supratau: tiek bromkriptinas , tiek cabergolinas gali būti komensuojami? aš nelabai esu įsigilinus dėl to kompensavimo, turbūt kažkokias sąlygas turėčiau atitikti ar ne

ar aš teisingai jūsų komentarą supratau: tiek bromkriptinas , tiek cabergolinas gali būti komensuojami? aš nelabai esu įsigilinus dėl to kompensavimo, turbūt kažkokias sąlygas turėčiau atitikti ar ne
, nes aš tai ruošiausi pirkti pati bromkriptiną, kažkaip niekas man nepasiūlė pasinaudoti komensacija
O tai receptą kaip išrašė bromokriptinui? Su knygute ar be?
Cabergoline ne, nekompensuojamas Lietuvoje.
Žinai, tu iš anksto nepergyvenk. Daugybei moterų bromas tinka ir puikiai padeda be didesnių nemalonumų. Taip, griežtai laikykis instrukcijų vartojimo (prieš miegą, jau lovoje), taip, būk atidesnė naktį keldamasi, bet gal tau jis visai tiks ir padės.
O kada tau MRT?
išrašė el.receptą tai turbūt be knygutės. MRT dar nežinau. sakė skambint kitą svaitę nes eilės ir turi ten iki kažkelintos gegužės tik užsirašymus o po to vėl sudaro naują grafiką. Čia antakalnio ligoninėj . Nu žiūrėsim, gal ir veltui panikuoju
išrašė el.receptą tai turbūt be knygutės. MRT dar nežinau. sakė skambint kitą svaitę nes eilės ir turi ten iki kažkelintos gegužės tik užsirašymus o po to vėl sudaro naują grafiką. Čia antakalnio ligoninėj . Nu žiūrėsim, gal ir veltui panikuoju
Tai vaistinėj pasakys. Nėra jis brangus net jei ir nekompensuoja
O dėl vaistų kiekio ir tyrimų, žinai, tavo nuojauta geriausias rodiklis. Vis dėlto aš liksiu Malvinijos pusėj ir man lygiai taip pat nepatinka, kad skiria didelę dozę vaistų be kontrolinio stebėjimo
Sveikos, prisiduodu, kad jau po OV ir šiandien 7 DPO, liko nedaug iki finišo, tik bėdą turiu, pasigavau alkūnės nervo uždegimą, net mažylis pirštas patirpęs. Nežinau ka daryti, reiktų kažkuo tepti ar pagerti, bet neaišku pavyko šis ciklas ar ne... Gal žinot ką nors kas tiktų planuojančioms?
mano bt, kazkaip nera auksta II faze
bt.JPG 66,88KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos, merginos!
Jefimija, papasakok, kas ten per arbata? Aš kažkur buvau užmačius forumuose, bet man greit permetus akimis kažkaip sudėtingai pasirodė, kad tik po mmm gert, kad po O iškart nutraukt.. ar apie tą pačią čia kalbu? Kokia nauda tos arbatos? Pravalo moteriškus takus, kažkas tokio?
Guzikeli, didelė užuojauta dėl katuko.. kaip liūdna netekt šeimos nario. Gal bent maža maža paguoda, kad be fizinių sužalojimų
Laikykitės!!
Kisulita, aūūū kokios pas Tave naujienos?
Aš tai jau spirgu, kaip namo noriu važiuot.. kadangi tiksliai nėra aišku kada B baigs darbus, bilieto dar neperkam. Jam bilietą pirks darbas, reikia tik man. Tai aš blaškausi. Iš vienos pusės-negaliu ilgai atidėlioti pirkimo, nes galiu likt ant ledo-be bilietų tai dienai, kai jau reiks, arba su bilietu už kosminę kainą. Labai paskubėt su pirkimu nenoriu, nes bijau, kad B čia užtruks, o aš tada Vilniuj viena sau kimarinsiu ir liūdėsiu. Ypač, kai čia šilta ir gražu
Bet turbūt reikia subrandinti protą ir pirkti bilietą, nes B darbai tempsis iki paskutinės minutės, tai laukiant nepasidarys aiškiau, tik bilietą galiu pramazint hrr.
Kaip jūs visos gyvenat?
Sveikos, merginos!
Jefimija, papasakok, kas ten per arbata? Aš kažkur buvau užmačius forumuose, bet man greit permetus akimis kažkaip sudėtingai pasirodė, kad tik po mmm gert, kad po O iškart nutraukt.. ar apie tą pačią čia kalbu? Kokia nauda tos arbatos? Pravalo moteriškus takus, kažkas tokio?
Aquabona, šalavijų arbata. Nieko ji nepravalo, tai juk tik arbata, ne chirurginė intervencija šalavijas turi fito-estrogenų (augalinės kilmės estrogenų). Jį gerti reikia prieš O, kada organizmas pats gamina daugiau estrogenų (arba turi jį gaminti, bet negamina). Šiek tiek pastimuliuoja ovuliaciją. Šiaip jeigu nėra jokių problemų, kurios galėtų rodyti estrogenų trūkumą, nerekomenduočiau žaisti, nes netinkamai parinkus žoleles galima prisižaisti ir išderinti visą ciklą. Aš geriu šalaviją dėl to, kad pas mane su anuo galu labai daug problemų, ir joms nematyti galo - išplonėjusi, trūkinėjanti makšties gleivinė, sausumas, dažnos pienligės, ypač po ovuliacijos, jokių vaisingų išskyrų nematyti. Bet užtat ciklas reguliarus kaip šveicariškas laikrodis
tai nesuprasi, nes jeigu būtų rimtas estrogeno trūkumas, tai ir ciklas išsiderintų. Man buvo skirtas vaginalinis estrogenas, bet užkniso terliotis, ir kažkaip nelabai padeda
Labas,
Man tai kažkokios PMS'inės nuotaikos, nors mmm tik tik pasibaigę. Antra diena gatava ką nors nudėt, žiauriai pykstu ant vyro, bėda, kai dirbam kartu, nori nenori tenka vistiek bendrauti, o taip norisi psichologiškai nubausti. Šiaip nesu linkusi ilgai pykt, užsispirt ir pan, bet kažkas čia pasidarė su manim. Žodžiu ragana kaip reta. Ir meilės akimirkų tikrai nesinori...
Aquabona, šalavijų arbata. Nieko ji nepravalo, tai juk tik arbata, ne chirurginė intervencija
šalavijas turi fito-estrogenų (augalinės kilmės estrogenų). Jį gerti reikia prieš O, kada organizmas pats gamina daugiau estrogenų (arba turi jį gaminti, bet negamina). Šiek tiek pastimuliuoja ovuliaciją. Šiaip jeigu nėra jokių problemų, kurios galėtų rodyti estrogenų trūkumą, nerekomenduočiau žaisti, nes netinkamai parinkus žoleles galima prisižaisti ir išderinti visą ciklą. Aš geriu šalaviją dėl to, kad pas mane su anuo galu labai daug problemų, ir joms nematyti galo - išplonėjusi, trūkinėjanti makšties gleivinė, sausumas, dažnos pienligės, ypač po ovuliacijos, jokių vaisingų išskyrų nematyti. Bet užtat ciklas reguliarus kaip šveicariškas laikrodis
tai nesuprasi, nes jeigu būtų rimtas estrogeno trūkumas, tai ir ciklas išsiderintų. Man buvo skirtas vaginalinis estrogenas, bet užkniso terliotis, ir kažkaip nelabai padeda
Supratau, ačiū už informaciją!
Skaičiau TD forume, viena mergina labai gyrė tokią žolininkę, sakė pastojo po jos konsultacijų ir arbatų
ir kažkaip pagalvojau, kad augalai, su tinkamu nusiteikimu ir tikėjimu, turi stiprią galią
natūralus dalykas..
Labas,
Man tai kažkokios PMS'inės nuotaikos, nors mmm tik tik pasibaigę. Antra diena gatava ką nors nudėt, žiauriai pykstu ant vyro, bėda, kai dirbam kartu, nori nenori tenka vistiek bendrauti, o taip norisi psichologiškai nubausti. Šiaip nesu linkusi ilgai pykt, užsispirt ir pan, bet kažkas čia pasidarė su manim. Žodžiu ragana kaip reta. Ir meilės akimirkų tikrai nesinori...
Tanite, grynai tas pats!!! Dar vakar galvojau, kad mmm baigėsi, bet savijauta toookia pms'inė.. pikta, irzli, priekabi. Prie B prisiknisinėju.. Norėjau sakyt, kad gal pilnatis, bet nu ne. Gal šiaip žemė pakrypo kažkaip
Kažkas čia mus veikia!