Labukas mielosios
vis tyliai skaitau, bet į pokalbius nebelendu - gi pažadėjau 
BET kadangi naktį sapnavau, kaip į Malnijos ir Ducky postus apie prolaktiną atsakinėju, tai ir atėjau 
Malvinija, man jūsų mintys patinka. Bet žinot aš vienos gydytojos kompetencija nepatikėjau, susiradau savais kanalais kitą, kuri specializuojasi konkrečiai lytiniuose hormonuose, ir ji lygiai tokį patį gydymą paskyrė. Dariausi pakartotinį prolaktiną iki vaistų skyrimo ir žinokite nukrito,nes pasirodo reikėjo eiti visai nestresavus, nevalgius, nesimylėjus,nesportavus, tai buvo virš 1200, o antrą karta truputį virš 1000. Na nukrypimas nemenkas vis tiek. Tai negi jau taip abi gydytojos nesamones šnekėtų... bet vat makroprolaktino niekas nesiūlė tirtis. Žodžiu kažkokia velniava, nieko nebesuprantu
einu pasiskaityt pie makroprolaktiną
Ducky, man irgi keistas gydymas atrodo. Papasakosiu trumpai savo istoriją (senbuvės žino).
1. persileidau, ciklas niekaip neatsistatė, nuolat buvo šalta, naktim pildavo prakaitas, labai kaitaliojosi nuotaika ir iš (.)(.) buvo išskyrų.
2. pasidariau hormonų tyrimus. Prolaktinas buvo kaip tavo - pirmą kartą apie 1100 atrodo, antrą apie 1000.
3. gavau siuntimą pas endokrinologą
4. padarė dar kartą kraujo tyrimus: prolaktiną su frakcijom (eliminuoja dirgiklius berods), makroprolaktiną ir visus kitus hormonus. Prolaktinas su frakcijom buvo didelis, makroprolaktinas norma.
5. Iš karto užregistravo MRT (eilė, kaip žinome, apie 3-6 mėnesius, man pasisekė, gavau po mėnesio, nes kaip tik tą dieną santariškės šeštadieniais ėmė dirbti) + skyrė bromokroptiną. Po pusę tabletės dvi savaites, tada daryt kraują ir žiūrėti, koks poveikis.
6. po dviejų savaičių prolaktinas 600. Tęsti po pusę tabletės.
7. MRT: hipofizės mikroadenoma, kažkokie ten išsigaubimai tralialia. Vėl kraujas. Prolaktinas 400. Tęsti po pusę tabletės.
8. Po poros mėnesių staiga krito spaudimas, reanimacija, adrenalinas etc. Priežastis - bromokriptino susikaupimas organizme. Nutraukti. Skyrė Cabergoline. Dozė - pusė tabletės kas savaitę. Po mėnesio kraujo tyrimas. Prolaktinas 100. Dozė ketvirtis tabletės kas savaitę. Po mėnesio kraujo tyrimas. Prolaktinas berods 300.
Taip ir važiavau metus iki kitos MRT - kas mėnesį kraujo tyrimai (prolaktinas hormonai). Po metų MRT parodė, kad adenoma mažėja. Dar po poros mėnesių pastojau 
Istorijos išvada-keisk daktarą