Folio perteklius lyg ir pasisalina su slapimu? Kas nors protingesnis primins 
Pagaliau pagaliau i mano kiema svente atejo - lyg ir pradedu naktim miegot, ne dienom. Bo tris menesius tik nusnaudimai dienom buvo - galvojau nutruksiu nuo proto 
Iiiiiir dar -0.5kg : >
O kodėl Tu šitaip naktim nemiegojai? Jejum, tris mėnesius tik nusnaudimai dienom
hoooooow?! Kaip išgyvenai? 
Ir sveikinu patirpusiais kg!
O mane šiandien aplankė galutinis sprendimas dėl savo tolimesnių veiksmų. Kol kas brom'o negersiu, nes planuoju gegužės mėn dalyvauti keliose varžybose , visko gali būti kad tas brom'as savijautą ir sportinę formą pagadins gerokai dėl to rizikuot nenoriu. Per tą laiką pasidarysiu MRT o tada birželį pradėsiu gert . Va net nuotaika pasitaisė apsisisprendus 
Sveikinu su priimtu sprendimu
Pirmiausiai liepė tvarkytis mitybą, nes žarnynu ryškios alerginės reakcijos, ką iš tikrųjų ir jaučiu, tik tiesiog numodavau ranka. Blogiausia dalis ta, kad dabar daug ko negalėsiu valgyti, ir dar to, ką labiausiai mėgstu
esu girdėjus daug istorijų, kai tenka atsisakyti tam tikro maisto ir produktų dėl sveikatos ir to pasekoje atrandama begalė naujų skonių, naujų produktų, naujų receptų! Ir sveikata susitvarko, ir figūra taisosi ant akių
taip kad čia tik gera žinia!
O aš jau nusipirkau bilietą į LT ir net spirgu! Jau kaip kibsiu į OT darymus, kaip viską aiškinsiuos.. greit aš tuos gandrus pasigausiu!