Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2017 04 25, 22:23)
<p>Kas nors Fertility Friend VIP pratesinejot? Ar verta? Nes dabar isjunge ta pirmo menesio VIP, tai siaubas, truksta tu spalvu ir funkciju biggrin.gif Ale gaila moket pinigus kazkaip, ir taip ner.
</p>

Aš tai nepratęsinėjau, nes ir taip pilna tų nemokamų programėlių šitam reikalui smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif vis paskaitydavau jūsų forumą kaip svečias, bet nutariau prisijungti ir laukti savo vaikučio kartu rolleyes.gif Iki sprendimo susilaukti pirmo vaiko praėjo daug laiko, buvo daug svarstymo ir dvejonių, bet turbūt būtent laiko man ir trūko suprasti, kad vaikutis mūsų šeimoje tikrai laukiamas. Labai linkiu visoms kuo greičiau pamatyti tas dvi rožines II wub.gif O aš kartu nelauksiu savo mmm ir tikėsiuos to paties ax.gif
Atsakyti

Sveika Zuiza, linkiu neuzsibut :)

Antrasyk soktelejo mano temperaturos o_O O tikrai jau ivykus, pagal pozymius ir gleives, FF rodo normaliai viska, daugiau nei savaite po O, o vat pTrackeris eina is proto ir nusprende aiskint, kad O tik dabar ivyko. Dabar eina - zemos iki O (kaip as galvoju), tada pakilimas ir tada dar vienas pakilimas. Nu ziuresim, kuri programele teisi, pamatysiu tik per kraujadienius :D

Koks grazus oras pas mus. Gaivu, bet silta, saulyte sviecia (bet nekanda - net manes). Nuejau 7 ryto kiemo issisluot :D Kaimynai matyt masto, kad galutinai nuo proto nusokau. Nors nedaug truksta-  namie ir kava, ir arbata pasibaigus, be kofeino lipu sienom visa apspangus :D Turi atvaziuot is amazono siandien, tai vos ne ant duru kilimelio isitaisius laukiu nesulaukiu.

Atsakyti

Na siandien atrodo ir pas mus padorus oras, gal.i lauka net islyst galesim... 

5dpo o as jau testa noriu daryt, kas bus veliau :D siaubas isprotesiu :D

Atsakyti
Sveikos naujokės, prisijungiu prie linkėjimų neužsibūti 4u.gif

o mano fronte naujienos irgi nekažką. Gavau iš dviejų endo pritarimus, kad man reik gert brom'ą, priedo dar skyrė MRT, nu žodžiu vakar susinervinau taip dėl to, kad net skrandį skaudėt pradėjo...
Dar išlekiam ilgajam savaitgaliui tai gydytoja patarė geriau nepradėt gert iki kelionės, nes vaikščiosiu lyg apdujus, o dar galimas apalpimas , krc nudžiugino kabutėse...
Atsakyti

O dėl ko tą bromą skiria?

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 26, 14:15)
<p>O dėl ko tą bromą skiria?</p>

prolaktinas mano gerokai virš normos, ir dėl to galimai ir nepastoju. Tik ne bromą man skyrė o bromkriptiną (sutrumpinau čia taip, nes ilgas pavadinimas )
Atsakyti
Sveikos naujokės, linkiu neužsibūti 4u.gif

Ducky, o pakartotinai prolaktiną tyreisi? Aš tyriausi porą kartų, vieną kartą buvo virš 900, kitą kartą virš 500, gerokai mažesnis, bet vis dar per didelis. Aš be MRT vietoje tavęs jokio bromo gerti nepradėčiau. Jei pas tave prolaktinas sukilęs ne nuo to darinio galvoje (sunku man su pavadinimais) ieškočiau kitų priežasčių, dėl ko taip atsitiko, nesiimčiau iškart vaistų, kurie tik pasekmes šalina, bet ne priežastis.
Ar tyreisi makroprolaktiną?

Iš tikro man dabar toks tarpas, kai neskaitau visiškai nieko "kodėl neateina gandrai" tema, tik beskaitant temą kitame forume dėl prolaktino susidarė įspūdis, kokia gaji pas mus vaistų vartojimo kultūra. Kalbu tik iš savo varpinės, bet man gerti vaistus labai nepatinka ir tą darau tik kai jau tikrai reikia. Su vitaminų gėrimu jau šiaip ne taip susitaikiau dėl to gražaus tikslo. Dėl padidėjusio prolaktino kaip suprantu reikia tirtis ir makroprolaktiną, kuris yra organizme neaktyvus, tik iškreipia prolaktino tyrimo rezultatus . Dėl to man sunku suprasti, kodėl gydytojai kiša bromą, neištyrus makroprolaktino, jei tas makroprolaktinas organizme nieko blogo nedaro? Ar gydytojai mūsų yra nekompetetingi, pusiau vaistininkai, ar ir tas makroprolaktinas labai reikšmingas? Kažkaip man trūksta tų sėkmės istorijų, kad va, prolaktinas buvo aukštas, išsityriau makroprolaktiną, pasirodo, kad čia tik dėl jo,vaistų negėriau ir sėkmingai pastojau smile.gif. Paprastai kelias būna: aukštas prolaktinas - bromas - pastojau arba ne. Gal kuri labiau susidūrusi gali pasisakyti šia tema smile.gif?
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Labas naujoms mergaitėms  :4u: 

smagu dėl išskyrų, man jos irgi retai pasirodo. Kasdien gerei šalaviją nuo ciklo pradžios?

Taip, nuo pirmos ciklo dienos po puodelį į dieną. Nedariau čefyro, tai visai įmanoma ją gerti, o dar jeigu medum pasisaldinus, išvis neblogai  :angel_not: 

Jeigu KB nemelavo, tai gal ir užtaikėm prieš vyrui išvažiuojant ant vaisingų dienų. 

Mačiau apie planavimus ir atsipalaidavimus kalbėjot. Tai tikrai, kiekvienai porai vis kitaip. Vienai nuo to sekimo ramiau, kad viską daro, kas jų galioj, kita tik stresuoja. Aš džiaugiuosi, kad kurį laiką sąžiningai sekiau, tas procesas išmokė mane klausyti savo kūno, atpažinti signalus. Dabar kažkaip ramybės daugiau duoda nesekimas ir neplanavimas. Ir tas nesekimas toks sąlyginis, gi skaičiuoti moku ir be kalendoriaus  :D 

Atsakyti
QUOTE(Jefimija @ 2017 04 26, 21:13)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p></p><p>Labas naujoms mergaitėms  4u.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71591871" data-time="1493147631"><div><p>smagu dėl išskyrų, man jos irgi retai pasirodo. Kasdien gerei šalaviją nuo ciklo pradžios?
</p></div></blockquote><p>Taip, nuo pirmos ciklo dienos po puodelį į dieną. Nedariau čefyro, tai visai įmanoma ją gerti, o dar jeigu medum pasisaldinus, išvis neblogai  angel_not.gif </p><p></p><p>Jeigu KB nemelavo, tai gal ir užtaikėm prieš vyrui išvažiuojant ant vaisingų dienų. </p><p></p><p>Mačiau apie planavimus ir atsipalaidavimus kalbėjot. Tai tikrai, kiekvienai porai vis kitaip. Vienai nuo to sekimo ramiau, kad viską daro, kas jų galioj, kita tik stresuoja. Aš džiaugiuosi, kad kurį laiką sąžiningai sekiau, tas procesas išmokė mane klausyti savo kūno, atpažinti signalus. Dabar kažkaip ramybės daugiau duoda nesekimas ir neplanavimas. Ir tas nesekimas toks sąlyginis, gi skaičiuoti moku ir be kalendoriaus  biggrin.gif </p><p></p><p></p>

Jo jo skani siaip šalavijo arbata, aš nieko prieš, tik kažkaip nesusiorganizuoju be perstojo gert 14 d biggrin.gif
Joa visiškai panašiai ir man dėl simptomų ir planavimo. Visos fazės praeitos smile.gif
Atsakyti

Jo jo skani siaip šalavijo arbata, aš nieko prieš, tik kažkaip nesusiorganizuoju be perstojo gert 14 d biggrin.gif

Negėriau taip pavyzdingai, prisimindavau - išgerdavau :) 

Atsakyti

Tiek prisiskaičiau, ir visai pasimečiau, kaip yra su tais nėštumo požymiais ir implantacija. Kaip suprantu, implantacija įvyksta 7-14d po O. Bet tarkim, jei darai myluka per mmm, ir tada pastoji - tai tada kas vyksta iki O ? Nieko, tiesiog laukia visą mėnesį, kol galės implantuotis ? Žodžiu, kažkada galvojau, kad nemažai apie tai žinau. O dabar tikrai žinau, kad nieko nežinau  :huh2:

Atsakyti