Bet tai su tokiu uzsidegimu visas pasveikinau visur. Dar saviski baksnojau nuo vakar, kad nepamirstu pasveikint. Zoooooodziu. Ant tiek isitikinus buvau, kad jau geguze. Maniskis dabar juokiasi, as nezinau ir i koki kampa list. Dar peti labai gelia, uzsiklijavau toki sildanti paketa, ten anglis ar kazkokie miltukai, kurie nuo kuno syla ir atgal karsti duoda, paskui sukieteja. Geras daiktas. Rekomenduoju.
Bet tai su tokiu uzsidegimu visas pasveikinau visur. Dar saviski baksnojau nuo vakar, kad nepamirstu pasveikint. Zoooooodziu. Ant tiek isitikinus buvau, kad jau geguze. Maniskis dabar juokiasi, as nezinau ir i koki kampa list. Dar peti labai gelia, uzsiklijavau toki sildanti paketa, ten anglis ar kazkokie miltukai, kurie nuo kuno syla ir atgal karsti duoda, paskui sukieteja. Geras daiktas. Rekomenduoju.
Aš net išsigandau, su mama šiandien kalbėjau, apie nieką, vos ne kaip oras, ką veikiat paskaičiau sveikinimą Tavo ir galvojau nu bl*t! Pramazinau!
tada žiūriu, kad huh, viskas ok
Kas pečiui? Perpūtė? man nuo visokių uždegiminių skausmų arklių balzamas labai padėdavo.
Pas mane mėlynės atsiranda kas tik kas, tai tas tepalas jas per dieną panaikindavo!
Žodž, sveik!
Tai greiciausiai nuo kraujadieniu, saviskiui juokauju, sakau pilvo dar neskauda, skauda peti - ne is ten kraujuoja si menesi
Arkliu tepala zinau, tik kad pas mus jau is galiojimo isejes, tai nesinori mozotis, nes oda jautri, velniai zino kas susisvies
Kaip sekmadieniaujat? Mes tai kiaules gabala kepames ir raudonus kopustus su mulledweinu troskinames, papietaus mb ir siaus i darba, o as sau galvosiuos ramios veiklos. Masciau sian tvarkytis, bet dziaugsmai parejo tiksliai pagal planus, tai tvarkymaisi atsides. Vakar alyva radau uz du svarus Tokia grazia, violetine. Galvoju, kur ikist. Turbut porai metu i didziuli vazona eis, o per ta laika kiemai turetu bent normaliai suplanuoti but, tai bus galima sprest. Bet negalejau negriebt. Alyvos kazkas TOKIO
[b]Mama?[/b] ParodyyyyykJei situacija nepasikeis, atnesiu vaizdine medziaga po poros dienu. Dabar absoliuciai neleidziu sau spirget. Testas tik tam, kad kava be kofeino rinkciausi, i karsta vonia neiciau ir pan. Norisi dar keleta dienu salta prota islaikyti.
Mama? - stipriai laikau suspaudus visus įmanomus kumštukus kad tik ryškėtų ir leliukas apsigyventų pas tave!Aciu

Guzike, man alyvos irgi kazkas nerealaus Ir dar jazminai
Geda prisipazint - nezinau kaip jazminai atrodo. Nors kvapas patinka
Ekutis, kaip tavo situacija?
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm ir mato vaiduoklį

05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
Mama? Jei ir išgersi vieną puodelį kavos su kofeinu, tikrai nepakenks

Šiandien kepiau šitas sveikuoliškas bandeles: http://m.delfi.lt/ma...php?id=74464038
Man labai patiko

Laba ryta
Nors šiandien 10dpo pasidariau testa ir spyga parode
Mama, linkiu rysket
Laba ryta
Mama, linkiu rysket
Labas rytas, 8 DPO pamaciau vaiduokli Siandien 11 DPO jau nebe toks vaiduokliukas
Tokie baltais kremines spalvos ziedeliais zydi
As siandien kaip ant adatu, KTS veikia pilnu pajegumu. Pilve kazkoks veiksmas vyksta, atrodo, kad tuoj pramus, bet kol kas viskas ok...
Tai greiciausiai nuo kraujadieniu, saviskiui juokauju, sakau pilvo dar neskauda, skauda peti - ne is ten kraujuoja si menesi
Arkliu tepala zinau, tik kad pas mus jau is galiojimo isejes, tai nesinori mozotis, nes oda jautri, velniai zino kas susisvies
Kaip sekmadieniaujat? Mes tai kiaules gabala kepames ir raudonus kopustus su mulledweinu troskinames, papietaus mb ir siaus i darba, o as sau galvosiuos ramios veiklos. Masciau sian tvarkytis, bet dziaugsmai parejo tiksliai pagal planus, tai tvarkymaisi atsides. Vakar alyva radau uz du svarus
Tokia grazia, violetine. Galvoju, kur ikist. Turbut porai metu i didziuli vazona eis, o per ta laika kiemai turetu bent normaliai suplanuoti but, tai bus galima sprest. Bet negalejau negriebt. Alyvos kazkas TOKIO
Alyyyyvooooos
tobula! Tai dabar turi savo asmeninę alyvą?
Man visi tie pavasariniai/vasariniai augalai.. alyvos, narcizai, hiacintai, pakalnutes, narcizai. Toks tobulas dalykas! Aš kai šiaip absoliutus gamtos vaikas, tai man žiedai, o jei dar kvepiantys ir iš lauko yra pasakų pasaka! Bijūnų kaip laukiu!
Didelis krūmas su baltais, svaiginančiai kvepiančiais žiedais!
https://upload.wikim...minblüten2.jpg
Laba ryta
![]()
Mama, linkiu rysket
![]()
hrrrr! Už tą špyginį testą
Labas rytas, 8 DPO pamaciau vaiduokli
Siandien 11 DPO jau nebe toks vaiduokliukas
Sveikinimai!!
Sveikos,
Šiandien kepiau šitas sveikuoliškas bandeles: http://m.delfi.lt/ma...php?id=74464038
Man labai patiko
Skanios gavosi? labai ieškojau kokio sveiko recepto, nes kartais nu taaaaip bandelių norisi!