Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

QUOTE(aquabona @ 2017 05 01, 12:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MeilesVaikai" data-cid="71602110" data-time="1493586040"><div><p>Sveikos,

Šiandien kepiau šitas sveikuoliškas bandeles: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://m.delfi.lt/maistas/article.php?id=74464038'>http://m.delfi.lt/maistas/article.php?id=74464038</a>
Man labai patiko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Skanios gavosi? smile.gif labai ieškojau kokio sveiko recepto, nes kartais nu taaaaip bandelių norisi! smile.gif</p>

Man skanu gavos, dėjau šiek tiek česnako ir sėklų. Manau viskas priklauso nuo ingridientų, kaip susimaišysi. Reik atrast savo skonį. Svarbu, kad viduj minkštos. Aš ir ieškojau kažko sveikesnio. Ne super sveika, bet bent miltų nėr. O dar jei surast avižų be gliuteno išvis gerai smile.gif aš naudojau avižas su kinva radau tokias pas mus smile.gif
Atsakyti

Oba, zinau jazmina pasirodo, aciu! Pas kaimynus didelis krumas augo, toks grazus ir kvepiantis.

Joa, turiu savo asmenine alyva :D Esu UK macius augant sen bei ten, bet parduotuvej radus nustebau ir ciupau :D

Atsakyti

Mama?

Labai labai linkiu, kad tas veiksmas pilve butu kruopeles isitaisymas...  :wub: 

Maja

Sveikinimai!  :4u: 

Guzikeli

O pas mus alyvu nemazai...tiesa, baltu kazkaip nemaciau. Su jazminais sudetingiau - ju mazai maciau...

Atsakyti

Dekui merginos, dar kol kas nesidziaugiu, tegu isitvirtina gerai. Poryt uzporty mmm diena, tikiuosi jos ir neateis  :4u:​ 

Atsakyti
Parėjo..

04.26 - ekutis nelaukia mmm??
04.30 - Mama? nelaukia mmm ir mato vaiduoklį smile.gif
05.05 - *Maja* nelaukia mmm ir mato II

05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
Atsakyti

Labas rytas, 8 DPO pamaciau vaiduokli :) Siandien 11 DPO jau nebe toks vaiduokliukas 

Tyliai sveikinu  :4u: 

Atsakyti

Parėjo..

Och uz tas nelabasias  :4u: 

Atsakyti
Mama?, *Maja*, tylūs sveikinimai, ryškėkite wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Dekui  :4u:  :4u:  Laukiu vizito 17 d. ir bus ramiau  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip smagu gerų naujienų rast atėjus temą paskaitinėt :) Linkiu nebe vaiduokliukų, o ryškių testukų  :wub: 
Vyro gimtadienio proga vakar buvom iki Druskininkų palėkę. Nežinau ar šienligė pilnu pajėgumu parėjo, ar persišaldžiau ant kalno keltuvo belaukdama, bet šiandien kaip traukinio pervažiuota su užgulta nosim. Labai jau čia nelaiku...

Atsakyti

Laba, o kiek vaiduokliukų  čia pas mus  :wub: aukit ir ryškėkit  :wub: 

vakar buvau įsitikinusi, kad pasigavau pūslės uždegimą :huh2:  wc laukstau po kelis lašus,po wc vėl atrodo noriu šlapintis,  peršti, negera kažkaip...šiandien pridaviau ryte tyrimus, sako geras šlapimas :blink:  :blink:  :blink:​  net atsisėdau....sako reikia pas gydytoją, tai lėksiu pas gydytoją, gal dar paskirs kokius tyrimus, neramu kažkaip...

Atsakyti

Laba, o kiek vaiduokliukų  čia pas mus  :wub: aukit ir ryškėkit  :wub:

vakar buvau įsitikinusi, kad pasigavau pūslės uždegimą :huh2:  wc laukstau po kelis lašus,po wc vėl atrodo noriu šlapintis,  peršti, negera kažkaip...šiandien pridaviau ryte tyrimus, sako geras šlapimas :blink:  :blink:  :blink:​  net atsisėdau....sako reikia pas gydytoją, tai lėksiu pas gydytoją, gal dar paskirs kokius tyrimus, neramu kažkaip...

Lėk paa gydytoją, gal šlapimas dar nerodo ar kažką.. kad paskirtų kokių vaistukų? Ar kol lauki, pagerk kokių spanguolių!

Man yra buvę, kad buvo taaaaip blogai, jog po wc aš vos ne vos nusigaudavau iki lovos ir turėdavau 10min gulėt, toks skausmas.. sėdėt net negalėjau. O šlapimas geras ir uždegimo nerodė  :blink:  :hmm: 

Siuntinėjo pas ginę, ten irgi nieko blogo nerado.. 

Atsakyti