Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Man skanu gavos, dėjau šiek tiek česnako ir sėklų. Manau viskas priklauso nuo ingridientų, kaip susimaišysi. Reik atrast savo skonį. Svarbu, kad viduj minkštos. Aš ir ieškojau kažko sveikesnio. Ne super sveika, bet bent miltų nėr. O dar jei surast avižų be gliuteno išvis gerai smile.gifaš naudojau avižas su kinva radau tokias pas mus smile.gif

Niam, reiks būtinai išbandyti! :)

Oba, zinau jazmina pasirodo, aciu! Pas kaimynus didelis krumas augo, toks grazus ir kvepiantis.

Joa, turiu savo asmenine alyva :D Esu UK macius augant sen bei ten, bet parduotuvej radus nustebau ir ciupau :D

kaip faaaaina!!  :yahoo: asmeninė alyva :D ir aš noriu :D

Atsakyti

Mama? - ar kartojai testuką? Ką rodo? :) 

Atsakyti

Mergos, kokie dyvai su mano apetitu daros! Pamenat, kad nelabai mesa valgau? Tai va, pirmadieni apsipirkineju, nu ir nors mirk - noriu avienos! Lapnojau kotleta vakar, net ausys linko. Dabar grizus po darbo atsidariau saldytuva, kad sugalvociau ka SB vakarienei padaryciau...o, pora riekuciu pipirines saliami, mmmm. Sukirtau net saldytuvo neuzdarius  :D  Kiba ryt NT pabandyt? 

Atsakyti

Mama? - ar kartojai testuką? Ką rodo? :)

Dar ne... :unsure:  Ryt ryte darysiu...Kazkaip baisu... :huh2: 

Atsakyti

Dar ne... :unsure:  Ryt ryte darysiu...Kazkaip baisu... :huh2:

Mma - bet mmm jau veluoja, tai turėtų būti II :)

ED - nu laikau kumščius!!!

Atsakyti

Extra_Dee, jeigu jau pakankamai dienų praėję, aišku daryk testuką  :bigsmile: 
Kai laukiaus sūnaus pamenu su mėsa reikalai visai prasti buvo pirmus mėnesius. Bet tada apskritai su maistu nedraugavau, nes viskas kėlė šleikštulį. Ties kažkur 13 savaite baigės ir galutiniam rezultate buvau diiidelė su +24 kg  :nestuke Nežinau iš kur ten tie kg buvo, nes lialius mano visai mažutis buvo, o ir nevalgiau už du. 

Mama? laukiam ryt ryto :mirksiukas:  

Atsakyti

BigBang

Laikyk laikyk  :D Ale vilciu nededu, papu visai neskauda, net nejauciu ju, lyg dailylente buciau... 

Atsakyti

Mergos, kokie dyvai su mano apetitu daros! Pamenat, kad nelabai mesa valgau? Tai va, pirmadieni apsipirkineju, nu ir nors mirk - noriu avienos! Lapnojau kotleta vakar, net ausys linko. Dabar grizus po darbo atsidariau saldytuva, kad sugalvociau ka SB vakarienei padaryciau...o, pora riekuciu pipirines saliami, mmmm. Sukirtau net saldytuvo neuzdarius  :D  Kiba ryt NT pabandyt? 

NT NT NT!  :bigsmile:  :essen:  :clap_1:​ 

Atsakyti

Pasidariau NT siandien...Ar neturetu jis buti ryskesnis? :unsure: 

Kaip per telefona foto ikelti? :hmm: 

Pridėta:

Atsakyti

Zaidziau, zaidziau su nuotraukos ikelimu ir gavosi 2, o dabar jau redaguot nebeleidzia...zodziu dvi foto  -atidesniam tyrinejimui :D 

Atsakyti

Mama

Jeeeee!!!!!!  :wub:  :nestuke  :4u: 

Kol ryskeja - nesijaudinciau... Kartok poryt arba darykis hcg pora kartu, jei neramu. 

Atsakyti

Mano akim tai čia kuo tikriausias teigiamas  :bigsmile: Tyliai, ramiai - ryškėkit.

Aš tai nesuprantu savo kūno. Anksčiau labai aiškiai jausdavau ciklo vidury ovuliaciją. Nors tada neplanavom, saugodavomės ir pan. Dabar nejaučiu nieko, jokių išskyrų, jokio šono maudimo ir kitų pojūčių. Kažkaip keista  :unsure: 

Atsakyti