Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos,

man nerodo nuotraukos, bet ir aš prisidedu prie tylių sveikinimų 4u.gif o mes vakar grįžom iš Amsterdamo. Kaip nerealu ten - galėčiau gyventi tikrai! Tūsinom visą ilgą savaitgalį ir dar vieną dieną buvom paėmę tai gavosi neblogos atostogos smile.gif
Atsakyti

Mama, cia jau ir tyrinet nera ka, labai puikiai matosi  :wub: rysketi dar labiau linkiu! 

Atsakyti

Mama?, sveikinimai, ryškėk, akivaizdus teigiamas :nestuke

Mums dabar darbadieniai, vaisingas metas. Vakar taip jaučiau maudimą vienoje iš kiaušidžių, kad net priguliau, vyras pradėjo siūlyti mintį, kad gal man apendicitas :D

Atsakyti

Pasidariau NT siandien...Ar neturetu jis buti ryskesnis? :unsure:

Kaip per telefona foto ikelti? :hmm:

Oj koks grožis :) 

o dėl ryškėjimo tai nesijaudink, ne visoms jis išryškėja..mano niekada nebuvo labai ryškus, po poros dienų padarius netgi blankesnis kažkoks atrodė nei pirmasis :) 

tylus sveikinimai ir laukiam pas susiplanavusias :) 

Atsakyti

Mama - aš net neabejočiau tokiu testuku, aiskus II  :4u: sveikinu, dabar saugok save ir savo kruopyte  :wub: 

Atsakyti

Uoj merginos, kad pakelet man upa :rolleyes: 

Tikiuosi, kad sikart viskas bus gerai :rolleyes:​ 

Atsakyti

Uoj merginos, kad pakelet man upa :rolleyes:

Tikiuosi, kad sikart viskas bus gerai :rolleyes: 

Kitaip ir buti negali, neleisk negatyvui leist nagus į tavo mintis. Dabar tikėk savo mažyliu ir tik gerom mintim jį pas save augink :) o patikėt sunku žinok net ir pradėjus jaust mažylio judesiukus, todėl tiesiog dabar ilsėkis, kaupk geras emocijas ir lauk echo dienos :) 

Atsakyti

As tai prisiduodu, kad veltui sugadinau FR NT...tai zodziu. Nu nieko naujo gi  :unsure: 

Atsakyti

Extra Dee  :4u: ateis ir i tavo kiema šventė. Žinau kad liūdna, pati žinai mano istoriją ir kad nebuvo lengva.. nors ką aš čia tave guosiu, žinau kad nepadės, ech  :geda:  :console: 

Atsakyti

Yay! Mama? dabar bus Mama! :) Tyliai sveikinu ir pritariu - neleisk negatyvui list i galva :)

ED, hugas tau. Viskas bus gerai, pasvesim dar su tavim :)

O as grizau i spalvinimus. Spalvoti tusinukai i trasa. Jetau, kaip padeda.

Atsakyti

Mama?, tylūs sveikinimai, viskas turi būti gerai  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Extra Dee  :4u: ateis ir i tavo kiema šventė. Žinau kad liūdna, pati žinai mano istoriją ir kad nebuvo lengva.. nors ką aš čia tave guosiu, žinau kad nepadės, ech  :geda:  :console:

Tikrai, kad nepades, bet aciu  :4u: Man kuo toliau, tuo labiau svyra rankos. As nebenoriu nei tuo dometis, nei vaiksciot pas daktarus, tirtis ir t.t. Turiu ir taip ka veikti, kaip save realizuoti...Bet gana cia negatyvo, dabar siunciam visos geras mintis Mamai ir jos kukuliui  :)  :wub: 

Atsakyti