Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Sveikos :D Grįžau :D

Uch, na ir kelelias pastarąsias savaitėles turėjau :D Gavau kineziterapijų, tai atlankiau :D Bet buvo sudėtinga, rytais 8 val. kineziterapiją kitame miesto gale, po to į kitą miesto galą į darbą, pavėluodavau, tai tekdavo ilgiau padirbėti... O dar gavau  naujų darbų (iš tiesų tai pati prisiprašiau vis zyzdama, kad noriu ką nors naujo išmokti), tai dar daugiau darbo buvo :unsure: Savaitgaliais irgi darbai darbeliai su namo reikalais, tai plyteles išsirinkti, tai tvorą, tai šiaip reikia padirbėti prie namo  :) Vakar po darbų kieme raudona kaip vėžys, tai šiandien nesirodau lauke  :D 

Greit pralėkė laikas, vos nepražiopsojau savo O, praeitą šeštadienį pagalvojau, kad reikia OT pasidaryti, pasidariau ir ryškus teigiamas, kitą dieną jau neigiamas, tačiau bt pakilimo nesulaukiau dar keletą dienų :hmm: Galvojau, gal visgi O dar neįvyko, tai dar 5 testukus sugadinau, vienas buvo paryškėjęs, kol galiausiai 3 paskutiniai nublanko  :) Tai neatsižvelgdama į bt, manau, kad O įvyko per motinos dieną, šiandien apie 7 dpo  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 14 gegužės 2017 - 17:42

O dabar svarbiausia, Mama? ir Extra_Dee, sveikimai :wub: :4u:

Jetau, kaip džiugu, kad pavyko po tiek ilgo laukimo :) Laikau kumščius, kad viskas gerai klostytųsi :wub:  

Atsakyti

Aquabona, ne, deja, mmm sulaukiau ir su teigiamu testuku negrįžau... :) Na, gal šį cikląpavyks, labai jau norisi :wub:

Bet kaip malonu, kad kažkas pasigedo manęs temoje :D :4u: 

Atsakyti

Įsirašau :)

05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm

05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm

05.21 - Kisulita nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 14 gegužės 2017 - 17:52

Pagadinau formatą :unsure: Kažkodėl man tarpas gavosi, redaguojant rodo, kad jo nėra... :hmm:

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pasirodau kaip jaunas mėnulis  :blink: Bet darbe užversta darbais, tai kitaip net ir nesigauna. 

Savaitgalį mmm parsivilko su trenksmu. Kadangi vėlavo, tai spėjau ir NT pasidaryti, bet buvo baltut baltutėliai. Naujas ciklas, nauji šansai. 

Ceroc, kur tu??? 

05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 14 gegužės 2017 - 18:40

Pagadinau formatą :unsure: Kažkodėl man tarpas gavosi, redaguojant rodo, kad jo nėra... :hmm:

Vietoj enter aš spaudžiu shift+Enter, gaunasi gerai :) 

Atsakyti
Sveika sugrįžus Kisulita smile.gif o tai planuojat dabar? Sakei keliems mėnesiams nusikelia planavimas dėl gydymo?

Man vėl pasiankstino ciklas. Sunku priprasti, vos spėju pagaut O, anksčiau 11CD pradėdavau stebėt augimą, o paskutiniai ciklai 11CD jau po bangos, ryškūs, bet link blukimo.. Tad vakar/šiandien jaučiu veiksmą, galima sakyt O įvyko 13 CD. Kaži ar spėja užaugt kas gero per tokį trumpą laiką, bent tiek gerai, kad pavyko užtaikyt su MB būt kartu smile.gif

05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
Atsakyti

Labas, sugadinau NT...nors šiandien tik 10 DPO, tai labai vyliuosi kad DAR neparodė, nes iš šito ciklo labai daug tikėjausi... Nors 2paskutines dienas gėriau stiprius vaistus nuo migrenos, persidirbau saulėj, tai vos gyva  nuo saulės ir nuo migrenos...Jau pradedu galvot, kad Dievulis man vietoj leliuko man migreną "padovanojo". Vaistu gėriau drebančiom rankom - o jei pakeknks... jau pati pradedusave  dėl visko kaltint...

Kisulita-sveika sugryžus, pasigedau Tavęs :4u: 

Atsakyti

Labas. Aš irgi NT gadinau užvakar. Buvo kaip aš galvoju 11 dpo, baltutėlis. Bet ir nujaučiau, kad nieko nebus, tik norėjau išsiaiškint, ar čia ryškus PMS, ar ne. Visgi PMS. Šiandien užsisakiau testukų, bandysiu su kitu ciklu įdėmiau organizmo ženklus išsiaiškint, nes pastaruoju metu nieko nebesuprantu. 

Atsakyti

Simona

Sunku skaityt kaio tave kankina migrena...  :unsure: Ar zinai, kas tau ja issaukia? As savaja kazkokiu stebuklingu budu suvaldziau, jau net nezinau kiek laiko neturejau priepuolio...o sutvarkius virskinimo problemas, net ir paprastas galvos skausmas beveik nebeaplanko. Gal yra kazkokiu gilesniu problemu kune? 

Atsakyti

Dėl migrenos, viena pažįstama labai kentėjo nuo tokių priepuolių. Galiausiai alergologai rado alergiją glitimui. Sutvarkė mitybą ir baigėsi skausmai. Sunku, bet įmanoma. 

Atsakyti