Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

ED - aš irgi maniau kad berniuką nešioju. Pačiai šokas vakar buvo kai pasake kad mergyte visgi :) dabar dar tik apsiprast su sita mintim bandau :) kol kas neblogai sekasi, manau net fainiau bus suknytes pirkti :D 

Atsakyti

Extra_Dee, tikrai nenorėjau įžeisti ar sukelt kokias nors blogas emocijas. Tai labai jautri tema ir suprantu nerimą, ypač po tokio ilgo ir sunkaus kelio.

Atsakyti

Viskas gerai, Tanite  :)  

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano nuotaikos jau kurį laiką labai prastos, minčių geriau savo nė nepasakosiu, bet džiaugiuos už ryškėjančius testukus wub.gif
Mūsų sąrašiukas apmažėjo smile.gif
Ceroc, kaip tu?

05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm

05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm
Atsakyti

Labas mergaites :)

Ateinu pabarstyti rožinių virusiukų!  :wub: Prašome užsikrėsti visoms kuo greičiau! 

Kaip smagu!  :) Kiek laiko tavo spirgiukui?

Po kur zygiuosit? :)

As jauciu sodinsiu geles, rausiu savo prieses pienes. Dziaugiuos, kad bent ora gera pranesa

As su PMS labai vargstu, isvis pagyvent neina, pms savaite, mm savaite, nu zodziu... 

Zygiuosim per pajuri :B 

Kokias geles sodinsi?

Na taip, beveik du metai planavimo, du persileidimai ir lygiai nulis vaiku. Lengva sakyti...

Mama?

Kaip dziugu!  :wub: Zaviuosi tavo ramybe ir tokiu tikejimu!

BigBang

Jamu virusa, kad sitas dabar esantis uzsilaikytu  :D Galvojau, kad bernuzelis pas jus...koks galu gale skirtumas, svarbu vaikas sveikas.  :4u:

Uoj ramybes pas mane nera ir nebus jauciu kol nenueisiu pas ginekologe ir neisgirsiu patvirtinimo, kad viskas gerai :D​ 

Atsakyti

Kiek daug ten žygiuojančių! Iš pažįstamų vis girdžiu :)

Kiek km žygiuosit? 

Atsakyti

Kiek daug ten žygiuojančių! Iš pažįstamų vis girdžiu :)

Kiek km žygiuosit? 

25 km zygiuosim :)  tikiuos, kad kojas po to dar pavilksiu :D​ 

Atsakyti

Kaip smagu!  :) Kiek laiko tavo spirgiukui?

Kokias geles sodinsi?

Uoj ramybes pas mane nera ir nebus jauciu kol nenueisiu pas ginekologe ir neisgirsiu patvirtinimo, kad viskas gerai :D 

20sav + 4dieneles :) 

Atsakyti

Įkišu nosį perduoti sveikinimus Snaigutei:wub:  duuuu!!!! Kaip faina!!!! Linkiu, kad viskas būtų sėkminga iki galo!  :wub:  

Labas, ačiū labai ! Panašu, kad du bernužėliai pas mane, vienas tai tikrai 100 proc.  :wub: 

Atsakyti

Kada planuoji darytis? :D

Ar darei jau testą, Simona? :4u:

25 km zygiuosim :)  tikiuos, kad kojas po to dar pavilksiu :D​ 

ir kaip žygis? :) kiek mačiau draugų nuotraukų-buvo pasakiškas oras ir pasakiški vaizdai!

Atsakyti

Labutis, nedariau dar, rytoj darysiu :)

Atsakyti

Iš nuotaku. Tu irgi ? smile.gif

Aha :) labai matytas tavo nickas pasirodė, tai nesuklydau :) 

Labas mergaites :)

Ateinu pabarstyti rožinių virusiukų!  :wub: Prašome užsikrėsti visoms kuo greičiau! 

Sveikinimai  :wub: 

Labas, ačiū labai ! Panašu, kad du bernužėliai pas mane, vienas tai tikrai 100 proc.  :wub:

Vyrukų apsupty būsi  :wub:  

---

Kodėl tie savaitgaliai tokie trumpi?  :cry2: taip laikas greit pralekia... Ir vėl į darbą  :cry2: 

Atsakyti