Mama?
Na, kartojai NT?
As nebeturejau iprastiniu First Response, tai pasidariau Clear Blue digital, raso Pregnant 2-3 weeks, t.y. 4-5sav isvertus i musu kalba...na, tai ka zinau...
Gal ir viskas gerai, nes turetu buti 5sav - 5sav 2d. Tikejausi, kad bus 3+ (t.y. 5sav +)...greiciau jau ta echo ateitu, visai kantrybes ner...
Tavo vietoje nebedaryčiau jokių testų. Suprantu, kad neramu, bet testas tikslių savaičių tikrai neparodys, tam reikia echo, kur irgi gali paklaida būti šiokia tokia.
Mama?
Na, kartojai NT?
![]()
As nebeturejau iprastiniu First Response, tai pasidariau Clear Blue digital, raso Pregnant 2-3 weeks, t.y. 4-5sav isvertus i musu kalba...na, tai ka zinau...
Dariau Labai greitai isryskejo ir toooks ryskus
Niekad dar tokio nesu macius, tai su MB pagaliau patikejom - zirniukas yra
Man atrodo, kad viskas ok su tavo savaitemis, juk is tiesu "grynas" nestumas lb mazas dar
Ka savaitgali planuojat
?
Mes eisim i zygi tikiuosi iveiksiu visa uzsibrezta atstuma
Ka tu susiplanavai?
Ka savaitgali planuojat
?
Paskutinis savaitgalis Ispanijoj, antradienį traukiu namo ir liūdna kažkaip, nes apsipratau čia, bet jau ir norisi namo. Nu tik orai LT galėtų labiau manęs laukti
Iki šiol neaišku, ar vyrelis kartu su manim grįš. Labai panašu, kad skrisiu viena ir dar kurį laiką Vilniuj viena pabūsiu. Bet jau kuriu planus, kaip pulsiu daryt šaltibarščius, silkę ir panašiai nereliai visko pasiilgau.
Man nuo vakar pms siaučia, stoga rauna, pikta kaip ragana. Suraukus snukelį slankioju ir ieškau prie ko prikibti.
Kuuur Kisulita
Labas,
mano šitas ciklas kažkoks kitoks - taip laukiu kada praeis 10d PO, ir labai noriu darytis NT. na nuojauta kužda kad turi būt viskas gerai šį kart
šiąnakt sapnavau, kad einu vis darytis NT, vis niekaip nedaeinu...arba jo nerandu...hm...vis laukiau kuo baigsis sapnas, nu ir nesulaukiu
Kada planuoji darytis?
Mes eisim i zygi
tikiuosi iveiksiu visa uzsibrezta atstuma
Ka tu susiplanavai?
Po kur zygiuosit?
As jauciu sodinsiu geles, rausiu savo prieses pienes. Dziaugiuos, kad bent ora gera pranesa
Man nuo vakar pms siaučia, stoga rauna, pikta kaip ragana. Suraukus snukelį slankioju ir ieškau prie ko prikibti.
As su PMS labai vargstu, isvis pagyvent neina, pms savaite, mm savaite, nu zodziu...
Tavo vietoje nebedaryčiau jokių testų. Suprantu, kad neramu, bet testas tikslių savaičių tikrai neparodys, tam reikia echo, kur irgi gali paklaida būti šiokia tokia.
Na taip, beveik du metai planavimo, du persileidimai ir lygiai nulis vaiku. Lengva sakyti...
Mama?
Kaip dziugu! Zaviuosi tavo ramybe ir tokiu tikejimu!
BigBang
Jamu virusa, kad sitas dabar esantis uzsilaikytu Galvojau, kad bernuzelis pas jus...koks galu gale skirtumas, svarbu vaikas sveikas.