Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mama?

Na, kartojai NT?  :hmm:  :unsure:

As nebeturejau iprastiniu First Response, tai pasidariau Clear Blue digital, raso Pregnant 2-3 weeks, t.y. 4-5sav isvertus i musu kalba...na, tai ka zinau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 12 gegužės 2017 - 07:08
Gal ir viskas gerai, nes turetu buti 5sav - 5sav 2d. Tikejausi, kad bus 3+ (t.y. 5sav +)...greiciau jau ta echo ateitu, visai kantrybes ner...
Atsakyti

Gal ir viskas gerai, nes turetu buti 5sav - 5sav 2d. Tikejausi, kad bus 3+ (t.y. 5sav +)...greiciau jau ta echo ateitu, visai kantrybes ner...

Zinoma, kad viskas gerai, neturek net kitokiu minciu  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

Ka savaitgali planuojat :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuddle: 12 gegužės 2017 - 09:31

Tavo vietoje nebedaryčiau jokių testų. Suprantu, kad neramu, bet testas tikslių savaičių tikrai neparodys, tam reikia echo, kur irgi gali paklaida būti šiokia tokia.

Atsakyti

Sveikos, merginos!  :4u: 

ED ir Mama?  :wub:  :wub:  Sveikinimai! Labai labai dziaugiuosi! 

Man pasirodo pagal FF mmm veluoja jau 2 dienos. Kadangi nieko nesekiau, tai nieko ir nezinau, buvau uzsiemusi  :D  jeigu nepramus iki vakaro, darysiu NT. 

Atsakyti

Mama?

Na, kartojai NT?  :hmm:  :unsure:

As nebeturejau iprastiniu First Response, tai pasidariau Clear Blue digital, raso Pregnant 2-3 weeks, t.y. 4-5sav isvertus i musu kalba...na, tai ka zinau...

Dariau :D Labai greitai isryskejo ir toooks ryskus :wub:  Niekad dar tokio nesu macius, tai su MB pagaliau patikejom - zirniukas yra :D 

Man atrodo, kad viskas ok su tavo savaitemis, juk is tiesu "grynas" nestumas lb mazas dar :) 

Mes eisim i zygi  :D  tikiuosi iveiksiu visa uzsibrezta atstuma :D 

Ka tu susiplanavai?

Atsakyti

Labas mergaites :) 

Ateinu pabarstyti rožinių virusiukų!  :wub: Prašome užsikrėsti visoms kuo greičiau! 

Atsakyti

Paskutinis savaitgalis Ispanijoj, antradienį traukiu namo :) ir liūdna kažkaip, nes apsipratau čia, bet jau ir norisi namo. Nu tik orai LT galėtų labiau manęs laukti :D

Iki šiol neaišku, ar vyrelis kartu su manim grįš. Labai panašu, kad skrisiu viena ir dar kurį laiką Vilniuj viena pabūsiu. Bet jau kuriu planus, kaip pulsiu daryt šaltibarščius, silkę ir panašiai :D nereliai visko pasiilgau.

Man nuo vakar pms siaučia, stoga rauna, pikta kaip ragana. Suraukus snukelį slankioju ir ieškau prie ko prikibti. :dry2: 

Kuuur Kisulita :( 

Atsakyti

Labas, 

mano šitas ciklas kažkoks kitoks - taip laukiu kada praeis 10d PO, ir labai noriu darytis NT. na nuojauta kužda kad turi būt viskas gerai šį kart  :D šiąnakt sapnavau, kad einu vis darytis NT, vis niekaip nedaeinu...arba jo nerandu...hm...vis laukiau kuo baigsis sapnas, nu ir nesulaukiu :D​ 

Kada planuoji darytis? :D

Atsakyti

Mes eisim i zygi  :D  tikiuosi iveiksiu visa uzsibrezta atstuma :D

Ka tu susiplanavai?

Po kur zygiuosit? :) 

As jauciu sodinsiu geles, rausiu savo prieses pienes. Dziaugiuos, kad bent ora gera pranesa

Man nuo vakar pms siaučia, stoga rauna, pikta kaip ragana. Suraukus snukelį slankioju ir ieškau prie ko prikibti. :dry2:

As su PMS labai vargstu, isvis pagyvent neina, pms savaite, mm savaite, nu zodziu... 

Atsakyti

Tavo vietoje nebedaryčiau jokių testų. Suprantu, kad neramu, bet testas tikslių savaičių tikrai neparodys, tam reikia echo, kur irgi gali paklaida būti šiokia tokia.

Na taip, beveik du metai planavimo, du persileidimai ir lygiai nulis vaiku. Lengva sakyti...

Mama?

Kaip dziugu!  :wub: Zaviuosi tavo ramybe ir tokiu tikejimu!

BigBang

Jamu virusa, kad sitas dabar esantis uzsilaikytu  :D Galvojau, kad bernuzelis pas jus...koks galu gale skirtumas, svarbu vaikas sveikas.  :4u: 

Atsakyti