Sveikos. Po smagaus savaitgalio kibti į darbus nėra noro visai. Vaikas uodų sukapotas juodai, skanus, kaip ir tėtis. Aš visai nesugelta grįžau. Prisipoilsiavom pas vyro tėvus.
Nėštuliukės burbuliukės, nepamirškite gerti daug vandens
Mama?, nieko keisto, kad pilvukas jau pūpso - naujasis gyventojas plečiasi savo valdas ir tai vyksta kitų vidaus organų sąskaita, tai nabagės žarnos yra priverstos persigrupuoti, pasispausti Pavyzdžiui mano organizmas toks, kad 8 savaitę pilvukas jau būdavo toks, kaip pas kitas vidury nėštumo
Laba diena
HappyAngel
Tu cia kaip musu krikstamote Reikia prisiverst ta vandeni gert...bet kai ofise nuo kondicioneriu salta, nu niekaip negaliu gerti ne arbata...Plius, mano vyras dar visus mano kauptus butelius ismete
Viskas - eisiu per pietus i parde nusipirkti litrini buteliuka ir va taip va meruosiu! I diena bent po viena!
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm06.16 - Simona02 nelaukia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
05.28 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
05.31 - Guzikas nelaukia mmm
06.08 - Jefimija nelaukia mmm
06.14 - aquabona nelaukia mmm
06.17 - Shirbake nelaukia mmm
??.?? - Ceroc nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm
Ramiai parėjo mano mm, be jokių skausmų ar kitų nemalonių pojūčių, susigėdijusios, matyt

Savaitgalis skamba puikiai! Kaip vaiką gydai?

Beladona, ech, teko išvert tą procedūrą dar... Kaip dabar viskas? Kaip emociškai jauties?
Guzikai, suprantu dėl tos hormoninės nemigos. Tikiuos, kiti baubai (kaip baisios migrenos) šį ciklą ne taip puls.
lucci, niekaip nepriprantu dar prie naujo slapyvardžio

Smagu skaityt tavo spirgėjimą, net ir apie alkio priepuolius

Ir dėl Mama? džiugu, kad viskas gerai, po žygius sau tik vaikštinėja

HappyAngel
Tu cia kaip musu krikstamote
Reikia prisiverst ta vandeni gert...bet kai ofise nuo kondicioneriu salta, nu niekaip negaliu gerti ne arbata...Plius, mano vyras dar visus mano kauptus butelius ismete
Viskas - eisiu per pietus i parde nusipirkti litrini buteliuka ir va taip va meruosiu! I diena bent po viena!
Gardink vandenį citrina, bus lengviau gerti Arba agurkais. Arba mėtomis. Arba nežinau dar kuo
Arbata gi irgi gerai, tik cukraus neprišniok daug į ją
(Apie vandenį pamokslauja ta, kuri turi pati sau į sėdimąją spirti, kad išgertų bent kiek :blush-anim-cl:Tiesa, nėštumo metu gerdavau, ypač, kai tinti pradėjau. )

</p><p></p><p>Planas numigt tik pora valandu nepavyko, smigau visai dienai. Bet mb anksciau grizo, pasodinau virtuvej visa pervargusi ir smiginejanti, ir privyniojau koldunu

</p><p></p><p>Siandien keistu pojuciu padave, taip ir nesupratau, kas buvo - pagnaibymai kazkokie, paspaudinejimai. Sakau saviskiui - mano kaspinuociui turbut mano dienos rezimas nepatinka, tai pirstu baksnoja ir klausia kas vyksta, kada valgysim

</p>
Skamba visai įdomiai blynukai. Turiu tų kruopų, tai vis galvoju kaip jas čia suvalgius

Savaitgalis skamba puikiai! Kaip vaiką gydai?
Gal nusižiūrėsiu - aš ir po savaitgalio sukapota nuo - iki, nors šiaip manęs uodai nemėgdavo. Bet čia gal nuo stimuliacijos kas keitės organizme. Tai nusidraskius ir žaizdota kaip vaikas
Patepu tepaliuku nuo įgėlimų, bet nelabai padeda, vistiek kasosi. Šiaip jam nėra guzais, kaip kad vaikams būna, bet nenoriu, kad žaizdom nueitų. Jau užtenka, per vėjaraupius nosį nusikasė, tai dabar turi randą tiesiai per centrą.
Dėl pilvukų, čia daug anatomija ir fizinis pasirengimas manau lemia. Mano presas ne pats tvirčiausias, ir figūra tokia, kad liemuo trumpas, tai kai laukiausiai man greitai pilvukas atsirado. Atsimenu gyniausi magistrinį nėštumo pradžioje, tokia gerai pavalgius iš pilvo buvau jau. Aš šiaip gana smulki, tai ir tie kg labai matytis pradėjo iš karto. Bet ir priaugau daug per visą laiką, gerai, kad greitai pamečiau paskui.
MeilėsVaikai, ir ūgiu į mamą? Keistas jausmas tikrai turėtų būt, kai visai mamos sudėjimo, o iš kitos pusės - gal ir smagu, galima drabužiais apsikeist
Simona02, balionas už sunkias mėnesines
Sveikos, merginos
grįžtu pas jus po 2 nesėkmingo planavimo ciklo... nors ciklas +-30 d., šįkart truko - 42 dienas, nejaučiau jokio PMS, nors mane nuolatos kankina įvairūs simptomai dar 7 d. prieš, pradėjau vis labiau tikėti, o gal visgi pavyko? Bet 40 cd neištvėrusi pasidariau NT ir nieko. Matyt, nustojus galvoti "o gal?" atsipalaidavau ir sulaukiau mmm.
Nesinori prieš jus graudentis, nes turbūt vienintelė esu čia tik kelis mėnesius planuojanti, bet toks keistas jausmas apėmęs. Tiek laiko ruošėmės sprendimui susilaukti vaikučio, ir jį priėmus, negaliu nustoti galvoti apie tai kada, kodėl ne...
Graudenasi kada graudenasi. Aš gerai suprantu tą jausmą - nusivylimą, kai ilgai ruošies, planuoji, galvoji (iš pradžių mintyse), ir jau esi pasirengusi, ilgai išlaukusi prieš tai ir dabar ėmus bandyti nepavyksta. Tas emocinis planavimo stažas daug ilgesnis išeina... O galų gale ne bandymų kiekis lemia. Kiti būna ir porą metų nesuka galvos, po to susimąsto, kad nesisaugoja, bet nepavyksta ir gal reikia ką daryti. Labai individualu. Aš jau esu minėjusi, kad pats pirmas planavimo pusmetis man buvo pats sunkiausias emociškai ir labai daug sprendimų bei vidinių suvokimų teko pereit ir pamokų išmokt, priimt. Tiesiog linkiu išjaust visa tai ir neskubėt numot ranka, kad anksti ar be reikalo stresuoji. Susidėlios dalykai, kartais tas vidinis diskomfortas padeda vėliau atsakyt į klausimus, išsilaisvint ir geriau jaustis, gyvent kokybiškiau.
O dar jei toks ilgas ciklas buvo, tai kur čia nesivilsi, bent pasąmoningai... Aš dar stebiuos, kaip šitiek vėluojant mėnesinėms ilgai be testo išbuvai
Aš žadėjau lucci prisiduot dėl stimuliacijos, tai ir atėjau paplepėt gerokai po pietų eisiu pas ginę, tai dar nežinau naujienų. Pagal savijautą tikiuos, kad ši stimuliacija geresnė, nes gerokai jaučiau ir kiaušidę kelis sykius, ir užvakar KB jau buvo pasirodę. Na bus matyt
Tikiuos nepamiršt dėl sprogdukų pasitart
Buvo visokių mirgėjimų akyse (kažkaip jau antrąsyk man vaistai regėjimą veikia), ir menopauzinių karščio pylimų ir visokių neįprastų dalykų, bet nieko itin nepakenčiama.
Laba ryta
Ten, malonu matyt Na, migrenos lyg ir savo vietoj si menesi (net nepamenu ar ana savaite buvo ar ne, bet as dabar nieko nepamenu
). Pradedu abejot, ar O tikrai buvo. Atradau, kad kaklelis atviras ir nesveikai daug kreminiu isskyru, nepamenu, kada ju sitiek buvo paskutini karta. Dar tas paznaibymas keistas
Tai zodziu, nelaukianciose nieko nekeisiu, bet jei mmm veluos savaite, tai viskas aisku. Sakiau pasidarysiu i pavakare OT, paziuresim, ka rodys. Keistas ciklas zodziu. Gal kad vasara ateina, pastoviai buna vienas durnas pavasarinis ir vienas durnas ir sunkus rudenins ciklai.
Galvojau papusryciausim su mb kiausiniais, bacon, sparagais... Nu taip pusryciauskai Ale pabudo (sian i darba diena, nes vakare nera darbo) sako - gal dar koldunu liko, labai noriu...
Vistik sekme buvo koldunai. Nors kitasyk teslon kiausini desiu, nepatinka man, kai suverda, skaniau kai normaliai atkast to kolduno gali.
Ai dar, MeilesVaikai, as galvoju su blynais kitasyk pabandyt i tarkuota suri oregano imaisyt truputi, turetu ziauriai skanu but, tai jei darysi ir noresi - pabandyt gali
Tanite, pabandyk kiek eina karstesne vonia vaikui. Arba tiesiog vandeny pakaitinus sauksta (ne iki raudonumo aisku ) prispaust ir palaikyt biski prie ikandimu. Karstis suardo baldyma, kuris niezejima sukelia, tikrai padeda. Pati ta darau, nes nuo betkokio uodo man sutinsta neblogai, va savaite pravaiksciojau padu patinusiu, nes kazkokia bjaurybe isirove ir isisege, kai koja iskisus miegojau
Ir siaip, paprasciausiu antihistaminu gali duot. Irgi padeda, vistik alergine reakcija cia, jeigu stipriai niezti ir tinsta. Irgi isbandyta, irgi veikia.
O, matai, karšta vonia gerai? O man atrodo, kad aš po vonios išvis nusidraskau ištisais šašais iki negalėjimo :? Bet gal sutapdavo kas. Bandysiu šitą variantą, nes labai mėgstu karštam vandeny mirkt.
Antihistaminų nenoriu gert. Man tint netinsta gumbais, tik nedideli iškilimai, bet niežulys toks, kad visur žaizdos. Ir mėlynės. Tos tai iš kur - neįsivaizduoju