Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

o aš nieko šiandien nepirkau, o tiek visko norėjau.
Atsakyti
Aš šiand buvau Gausoj, prsirinkau labai fainų vaikui rūbelių, po to išeidama visus atgal padėjau, spinta ir taip nuo namie neužsidaro, o man taip gražu ir patinka juos pirkt wub.gif
Atsakyti
susilaikiau- nepirkau pyrago, bet kas rytoj laukia... schmoll.gif
Atsakyti
Apsigalvojau jau prie pat kasos: nusprendžiau, kad man didelio "Cosmo" žurnalo nereikia. Tai lėkiau į žurnalų stovą padė biggrin.gif ( O jei labai labai noresiu - nusipirksiu mažą ir pinigėlių šiek tiek sutaupysiu)
Atsakyti
Labai norejau kokio pyragelio, blush2.gif bet prisedau prie supermamkos forumo ir praejo noras, susilaikiau thumbup.gif
Atsakyti
o as nieko nenusipirkau, nes MB issinese raktus.. tai niekur iseit negaliu.. visai nebloga taupymo programa lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien planavau vaziuot pirkt maudymo, dar kokios bliuskutes, balto vasarinio sijono, bet ... nenusipirkau nieko, nes vyras sakė, kad pasiims mano mašiną, tai prasedejau visa dieną namie, vyrui pasikeite planai, jis mašinos nepasiėmė, aš likau be pirkinių, ai ir labai nesinervinu, bučiau nuvažiavus, dar visokių nesamonių prisipirkus
Viskas, finansininkai sakė, kad ateina sunkūs laikai, bus finansinė krizė, reikia pradėt taupyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 29 gegužės 2008 - 17:28
O man taip sunku taupyti... Na, nenusipirkau nieko skanaus, o taip norėjau. Bet praėjo noras smile.gif Net žurnalo nepirkau, nors buvau paėmusi... wink.gif
Atsakyti
O as nenusipirkau traskuciu, nors labai norejau smile.gif
Atsakyti
batų ax.gif
Atsakyti
turiu silpnybę saldumynams blush2.gif tai kaskart kai nenusiperku kokio šokolado, pyragėlio ar šiaip kokio niekučio, pvz žurnalo, arba vietoj mikriuko palaukiu autobuso, tai tuos kelis litukus į taupyklę įmetu ax.gif . labai gerai skatina susilaikyti thumbup.gif
Atsakyti
Nenusipirkau eilinio nagu lako ( draugas sake paskesim tarp kosmetikos ) tai apsisukau ir isejau tik su sampunu kurio tikrai reikejo ax.gif
Ai , dar grazinau suknele kuria nusipirkau ir po poros dienu nesupratau kam man ji ( silpnumo akimirka ).

Tai va , manau reiks kosmetine perkraustyti ir is naujo 'atrasti' lakus savo blush2.gif
Atsakyti