o aš nieko šiandien nepirkau, o tiek visko norėjau.
Aš šiand buvau Gausoj, prsirinkau labai fainų vaikui rūbelių, po to išeidama visus atgal padėjau, spinta ir taip nuo namie neužsidaro, o man taip gražu ir patinka juos pirkt

susilaikiau- nepirkau pyrago, bet kas rytoj laukia...

Apsigalvojau jau prie pat kasos: nusprendžiau, kad man didelio "Cosmo" žurnalo nereikia. Tai lėkiau į žurnalų stovą padė
( O jei labai labai noresiu - nusipirksiu mažą ir pinigėlių šiek tiek sutaupysiu)

o as nieko nenusipirkau, nes MB issinese raktus.. tai niekur iseit negaliu.. visai nebloga taupymo programa

siandien planavau vaziuot pirkt maudymo, dar kokios bliuskutes, balto vasarinio sijono, bet ... nenusipirkau nieko, nes vyras sakė, kad pasiims mano mašiną, tai prasedejau visa dieną namie, vyrui pasikeite planai, jis mašinos nepasiėmė, aš likau be pirkinių, ai ir labai nesinervinu, bučiau nuvažiavus, dar visokių nesamonių prisipirkus
Viskas, finansininkai sakė, kad ateina sunkūs laikai, bus finansinė krizė, reikia pradėt taupyt
Viskas, finansininkai sakė, kad ateina sunkūs laikai, bus finansinė krizė, reikia pradėt taupyt

O as nenusipirkau traskuciu, nors labai norejau

turiu silpnybę saldumynams
tai kaskart kai nenusiperku kokio šokolado, pyragėlio ar šiaip kokio niekučio, pvz žurnalo, arba vietoj mikriuko palaukiu autobuso, tai tuos kelis litukus į taupyklę įmetu
. labai gerai skatina susilaikyti

Nenusipirkau eilinio nagu lako ( draugas sake paskesim tarp kosmetikos ) tai apsisukau ir isejau tik su sampunu kurio tikrai reikejo
Ai , dar grazinau suknele kuria nusipirkau ir po poros dienu nesupratau kam man ji ( silpnumo akimirka ).
Tai va , manau reiks kosmetine perkraustyti ir is naujo 'atrasti' lakus savo

Ai , dar grazinau suknele kuria nusipirkau ir po poros dienu nesupratau kam man ji ( silpnumo akimirka ).
Tai va , manau reiks kosmetine perkraustyti ir is naujo 'atrasti' lakus savo