nenusipirkau Dior krempudros, uz ta pacia kaina ishejo MaxFactos pudra, tusas, Rimmel lupdazis ir piestukas (visko reikejo) ir dar liko

aš jau kelinta savaite nieko neperku - sutaupau

nepirkau zurnalo, o jau norejau...
bet atsilaikiau

liuks tema !!!!! vakar nuejau i parduotuve ir nusipirkau tik sampuna , o jau buvau prigriebus ir kazkoki krema plaukams nesvarbu , kad namie dar senas nesibaige, bet laiku isijunge saugiklis ir nusipirkau tik sampuna !

QUOTE(monoka @ 2007 03 20, 17:19)
liuks tema !!!!! vakar nuejau i parduotuve ir nusipirkau tik sampuna , o jau buvau prigriebus ir kazkoki krema plaukams nesvarbu , kad namie dar senas nesibaige, bet laiku isijunge saugiklis ir nusipirkau tik sampuna ! 

oj kaip sunku kartais prisimink kas namuos daros

QUOTE(Dasha @ 2007 03 20, 18:24)
tai pas mane ir kaupias sampunai, balzamai, kremai, losijonai ir tt. dabar stengiuos isnaudot visus, tik tada pirkti...

As perku tik tada, kai pasibaigia

Papildyta:
DAr labai emociniams pirkiniams padeda, jei i pinigine isidesite rysku lapeli su uzrasu AR TO TIKRAI REIKIA ?
Pries sumokant tikrai pagalvosite ir galbut atsisakysite tikrai to, ko nereikia

PATIKRINTA PRAKTISKAI

As norejau mobiluji telefona nusipirkti be sutarties, bet laimei, kad nespejau ji nusipirkti, nes gavau pasiulyma is Bites nusipirkti su nuolaida. Mokejau tik 59 lt., pratesiau sutarti dviems metams

siandien atsisakiau pagundos tbs daikciukam kai kuriem

siandien buvom su didesniu berniuku maksimoj,ir antram aukste buvom kambary vaiku,o po kambario ejom i sport line...dbr tik sprtinius nesioju,NENUSIPIRKAU bliuzono,nes kainavo viena 189lt,o kitas 169...sakiau lauksiu kada nukainuos

Sveikos!
Kokia puiki tema
perskaiciau visa, jus tikros saunuoles (o ypac sveikinu ta forumiete, kuri nepirko cigareciu!)
Pastebejau, kad daugelis negali susilaikyti nuo zurnalu
sia problemele isspredziau taip:
anksciau su drauge pirkdavom po viena zurnala ir pasikeisdavom perskaiciusios, bet veliau ji isvyko i uzsieni, tai nebebuvo su kuo keistis
BET praeitu metu kaledoms gavau mazo COSMO prenumerata metams
ir jau antrus metus is eiles dziaugiuos nemokamu zurnalu kas menesi
Kita AMZINA problema - rubai
Dabar labai gailiuosi, kam pirkau ta tigrini paltuka ( ta akimirka baisiai reikejo, norejau but isskirtine), dabar tenka ji pardavineti SKELBIMU LENTOJE SM forume
bent dali pinigeliu susigrazinsiu...
siaip radusi SM skelbimu lenta labai apsidziaugiau ir jau visai nemazai savo rubu ispardaviau
vis keli litai ir spintoje vietos daugiau ( kokiai kitai nesamonei)
o kas del kosmetikos ir parfumerijos, tai isigyjau SARMOS ir KOSMADOS nuolaidu korteles, galiu pasakyti, kad tai geras dalykas! stai pirkau dovanu draugui kvepalus ir sutaipiau 20Lt

Kokia puiki tema

Pastebejau, kad daugelis negali susilaikyti nuo zurnalu

anksciau su drauge pirkdavom po viena zurnala ir pasikeisdavom perskaiciusios, bet veliau ji isvyko i uzsieni, tai nebebuvo su kuo keistis

Kita AMZINA problema - rubai

Dabar labai gailiuosi, kam pirkau ta tigrini paltuka ( ta akimirka baisiai reikejo, norejau but isskirtine), dabar tenka ji pardavineti SKELBIMU LENTOJE SM forume

siaip radusi SM skelbimu lenta labai apsidziaugiau ir jau visai nemazai savo rubu ispardaviau

o kas del kosmetikos ir parfumerijos, tai isigyjau SARMOS ir KOSMADOS nuolaidu korteles, galiu pasakyti, kad tai geras dalykas! stai pirkau dovanu draugui kvepalus ir sutaipiau 20Lt

QUOTE(Dasha @ 2007 03 20, 18:24)
tai pas mane ir kaupias sampunai, balzamai, kremai, losijonai ir tt. dabar stengiuos isnaudot visus, tik tada pirkti...

O pas mane atvirksciai - nepasiziurek, ir jau muilas, kremas ar sampunas namie pasibaige, dar tuo momentu, kai jo labiausiai reikia