Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien NEnusipirkau

O aš nenusipirkau rankinuko ,o žinot kodėl? Nes buvau su vyru, o jis sakė- nono.gif .Tai geriausia mano apsauga nuo pirkinių. thumbup.gif
Atsakyti
Atsilaikiau TBS visokiem dalykiukam smile.gif Reik kažkaip ištvert šį mėnesį be jų frusty.gif Jokių akropolių biggrin.gif
Atsakyti
Kokią gerą temą atradau wub.gif wub.gif wub.gif

Nenusipirkau L"orealio naujo blizgesio thumbup.gif

Atsakyti
Aš vakar nenusipirkau bliuskutės, nes buvo ilgaaaaa eilė ir būtume nespėję į filmą biggrin.gif bet kažkaip sąžinė negraužia, apsieisiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš irgi atlaikiau TBS išpardavimą ir nieko nenusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
Nenusipirkau dėžės rafaelo su akcija tongue.gif ir dabar super jausmelis, kaip 10kg netekus biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Nenusipirkau megztuko ir grazaus vasarinio sijonuko-praeiti neisejo-tai pasimatavau-bet tik tiek-labai norejau,bet gryzus net palengvejo,kad nepirkau..vasaros tik uodegyte beliko..vistiek nebuciau uzsidejus.... blush2.gif
Atsakyti
nenusipirkau kvepalu..
Atsakyti
susilaikiau dar viena maudoma nusipirkti,nes jau viena nusipirkau clap_1.gif
Atsakyti
Nenusipirkau EA laikrodžio, o kol susirengiau - jo nebeliko. Net nežinau, džiaugtis ar ne.
Atsakyti
sveikutes,šiandien vos nenusipirkau tašes,bet po to prie kasos palikau,juk pas mane ir taip ju daug,gal kita karta.
Atsakyti
O aš nenusipirkau rankinuko, kuris kainavo neprotingą sumą, bet buvo geltonas, o man kaip tik tokio ir reikėjo lotuliukas.gif
Ieškosiu pigesnio arba vaikščiosiu su kuprine thumbup.gif
Atsakyti