Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Gal yra tokių kurios nori mesti kartu? bigsmile.gif Aš nusprendžiau mesti, bet reikia kompanijos blush2.gif tongue.gif Negi nėra tokių, kurioms jų yda - rūkymas, trukdo? g.gif
Nes aš pati pastebėjau, kad pradėjau blogiau jaustis... o nori jaustis gerai ir atrodyti graži didis.gif Bet to ant kūno pasikeitė apgamai (jau net 3!!!) todėl nusprendžiau, kad iki kol eisiu pas gydytojus, būsiu pasiruošus mesti. Ir tikiuos išgirsti gerą diagnozę ir ta proga visiškai mesiu ax.gif Va toks mano planas, nes labai bijau, kad tas rūkymas nebūtų čia prikišęs nagų prie tų apgamų unsure.gif
Atsakyti
Na o aš dar kartą rašau...kaip dar kartą metusi ax.gif
Kai rašiau praeitą kartą...buvau nerūkiusi 3mėn...dar dviems praėjus pradėjau vėl rukyt....ne ne, ne dėl to, kad norėjau...dėl to, kad MB nemetė ir aš taip pasiutau...kad užsirūkiau iš pykčio blush2.gif Ir taip nenorėdama vėl pradėjau blush2.gif
Dabar esam metę ABU wub.gif JIs tikras šaunuolis....aš juom labai didžiuojuosi.... ir savimi irgi lotuliukas.gif Tikiuosi daugiau nei vienas iš mūsų neberukysim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ScarleTa @ 2006 08 13, 16:32)
Gal yra tokių kurios nori mesti kartu?  bigsmile.gif Aš nusprendžiau mesti, bet reikia kompanijos  blush2.gif  tongue.gif Negi nėra tokių, kurioms jų yda - rūkymas, trukdo?  g.gif
Nes aš pati pastebėjau, kad pradėjau blogiau jaustis... o nori jaustis gerai ir atrodyti graži  didis.gif Bet to ant kūno pasikeitė apgamai (jau net 3!!!) todėl nusprendžiau, kad iki kol eisiu pas gydytojus, būsiu pasiruošus mesti. Ir tikiuos išgirsti gerą diagnozę ir ta proga visiškai mesiu  ax.gif Va toks mano planas, nes labai bijau, kad tas rūkymas nebūtų čia prikišęs nagų prie tų apgamų  unsure.gif

Na jei nepavelavau tai bandysiu ir as prisijungti.Rukau jau 8 metus,ir rukau daug(pakelis per diena sprogsta doh.gif )Vyras taip pat ruko.Tad priekaistu vienas kitam niekad neturejom.100 kartu bandziau mest rukyti,bet...Vyras,mama,tevas,sesuo,sesers vyras,drauges ir pusseseres-visi ruko!!!Begalo sunku vienai atsisakyti to iprocio kai niekas nepalaiko.Jau ir vaistus nusipirkau,pradejau gerti,bet atsisakiau ju o ne cigaretes... cry.gif cry.gif cry.gif
Na einu vel smardintis,tikiuos susirinks cia musu daugiau pasiryzusiu atsikratyti tos slikstynes.
Atsakyti
Mano nuomonė, kad kiekvienas suaugęs žmogus turi pats nuspresti ar jam rūkyti ar ne. Ir nereikia kaip nors erzinti, terorizuoti ar dar kaip nors bandyti atpratinti nuo rūkymo, ne bent pats žmogus prašytu pagelbėti. Kiekvienas žmogus turi kažkokių ydų, tai ar jums patiktu kad jus bandytu įvairiais būdais atpratinti prieš jūsų norą???
Atsakyti
Aš metusi rūkyti buvau gal 2-3 kartus, viena kartą nerūkiau beveik metus, artodo tai kodėl pradėjau? blush2.gif bet žinot toks mano ir rūkymas, viena niekada nerūkau, tik prie kompanijos gathering.gif na man labai smagu parūkyti prie kompanijos, pašnekesio. Kitą kartą mečiau gal pusei metų bet ir vėl didelis balius ir blush2.gif o dabar nekankinu savęs nes žinau save jeigu užsibrėžiu mestij au su visam, tai tuomet kaip tik labai noriu užsitraukti, tad nuspręsdžiau rūkyti tik prie kompanijos. ax.gif o tai reikšia į savaitę užsitraukiu 1-2 kartus.
Atsakyti
Mane tai MB priverte neberukyti, vos tik draugauti pradejom.... Dabar jau po N metu rukalu smarve man vienas slyksciausiu dalyku... Negaleciau artimai bendrauti su rukanciu zmogum....
Atsakyti
Pati nerukau,tai jei kas ruko-pirmas dumelis man visada kvepia,bet labai nepatinka kai bendrauti reikia su ka tik parukiusiu zmogum. doh.gif Fui bjauru
smoke.gif schmoll.gif
Atsakyti
maniskis neruko tongue.gif ir man neleidzia verysad.gif bet as tai padumiju kartais bigsmile.gif , kai nemato blush2.gif kaip sakant "pakvailioju" su draugem
Atsakyti
dabar ant pakelių geras įspėjimas eina: maždaug rūkymas mažina potensiją ir gali sukelti nevaisingumą ar pan.
tai per balių cool.gif norėjo parūkyti, skolinosi cigaretę ir kažkaip paėmęs pakelį šį perspėjimą perskaitė. padėjo tada tą pakelį, paėmė kitą - ten tas pats. tai tą vakarą ir liko neparūkęs biggrin.gif
Atsakyti
Seimoj geriausias variantas, kai abu arba ruko, arba ne, o kai vienas is dvieju ruko, tada tai problema unsure.gif
Atsakyti
Rukiau 5 metus.Jau 2 metus nerukau ir nenoriu.Vyras vis bando bando,zada zada bet jam nesigauna,o gal nenori.Sakau - jei nemesi as vel pradesiu rukyt(nors istiesu net nemanau to daryti-fui)Kartais pykstu kad valios neturi bet nesmerkiu nes pati rukiau ir zinau kad sunku mesti. verysad.gif
Atsakyti
Maniškis buvo metęs clap.gif bet vel pradėjo rūkyti verysad.gif Bet žada greitu laiku mesti jau visam laikui g.gif tik jau įdomu ar tikrai taip bus ir kada?
Atsakyti