Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Kai pradejau draugauti su savo dabartiniu vyru, jis laikas nuo laiko parukydavo - o man tai labai bjauru, niekas mano seimoj niekada neruke, tai pajutus rukalu kvapa net supykina. Ramiai ir draugiskai paaiskinau saviskiui: rukyk, jei kitaip negali, bet tada nesiartink prie manes arciau negu per 3 zingsnius. Nes kai pvz. buciuojuosi su prisirukiusiu vyru, galvoju ne apie ji, o apie rukyta skilandi. O su rukytu skilandziu buciuotis nematau reikalo - man toks vaizdinys, kaip cia pasakius... seksualiai atgrasus.
Zodziu, mano vyras pagalvojo, pagalvojo ir nusprende, kad smugis jo seksualumui yra baisesnis negu rukymo badas ir su pastaruoju iprociu atsisveikino biggrin.gif Dabar, itariu, kartkartemis paruko su draugais, kai as kur nors isvaziavus i komandiruote bunu ar pan. - bet tik tada, kai zino, jog jo "neuzseksiu" lotuliukas.gif
O dabar tai laukiu nesulaukiu, kada bus uzdrausta kavinese rukyti, nes i puse ju negaliu ne nosies ikisti per rukalius - ciaudau, kosciu, asaroju ir labai blogai jauciuosi ne tik psichologiskai, bet ir fiziskai tokiu oru kvepuodama. Zodziu, esu rukaliu priese - net jeigu mano geros drauges ruko, paprasau, kad i lauka iseitu ir veliau taikausi nuo ju toliau atsisesti, kad nejausciau i ju rubus prisigerusio kvapo blush2.gif
Atsakyti
...kazkada ruke siaubingai daug, net as buvau uzsikretusi blush2.gif , bet kai pradejome galvoti apie gyvenima rimciau, apie ateiti, vaikucius, greit atsisakeme sio nuodo! yu.gif assa.gif
Atsakyti
maniskis neruko, bet pries pora metu kelis kartus uzsiruke kompanijoj, isgeres. pirmus pora kartu nutylejau, bet veliau grieztai pareiskiau nepritarima. aciu dievui, paklause rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis anksciau taipat daug ruke,bet pats mete nes uzsibreze tiksla"mesti rukyt"...ir del to kad kenkia ir dar pas ji buna aukstokas kraujospudis,tai rukimas dar labiau kenkia,jau daugiau nei 2 metai neruko
Atsakyti
http://www.wlal.ru/
Atsakyti
maniskis irgi ruko, kazkada pabande mesti, tai labai piktas buvo, 3 menesius iskente ir vel...bet ruko lauke, namuose niekada ir kai dviese automobilyje vaziuojam taip pat neruko smile.gif
Atsakyti
Kažkada pati rūkiau, bet paskaičius knygą vieną mečiau.. Tąkart metė ir mano vyras..
bet po to vėl pradėjo ir vėl metė...
tada vėl rūkė ir vėl metė...
ir dabar vis meta meta...
gun_bandana.gif nu nekenčiu aš cigarečių kvapo, o gi svarbiausia, kad sveikatai kenkia. devil.gif gun_rifle.gif
dabar jau nuo Naujų metų lyg ir nerūko... bet bala ten žino kaip ten yra.. namie nerūko, bet darbe sunkiai tvardosi...
Atsakyti
Nu, viena rūkanti draugė sakė, kad puikiai padeda tie nicoret pleistriukai-nuo jų sakė nėra noro rūkyti(kain lygtai 56LT). Tai mano vyriškis sakė bandys, bet vis dar paskutinį pakelį rūko... blink.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Jei labai myli, gali mesti rūkyti. Pati nerūkau ir man šlykštu kai šalia manęs rūko, ir tuo labiau mylimas žmogus. Beje, saviškiui liepiau mesti jei nori būti su manim, ir metė biggrin.gif
Atsakyti
mes abudu rūkėm nors ir ne kaip kaminai, bet užtektinai 4u.gif o dabar abu metėm thumbup.gif jauciuos tai žymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
Kai vyras pats nores mesti rukyti, tada ir mes. Maniskis irgi ruke, as prasiau prasiau, kad nerukytu, siuliau maziau rukyti, paklausydavo, bet po kazkiek laiko ir vel tas pats. Net buvo metes kelis kartus, bet tik trumpam. Niekaip nesusitardavom. O viena diena pats kazkaip uzsinorejo ir mete. Is pradziu net netikejau, kad nerukys visai, galvojau, kad vel trumpam. Bet, pasirodo, ilgam. Taip ir neberuko nuo to karto. thumbup.gif O as tuo labai dziaugiuosi. ax.gif
Atsakyti
kad mano vyras būtų toks užsispyręs, bet kurtau schmoll.gif vakar vėl namo parsitempė 10 blokų cigarečių mad.gif mane jau nervina ph34r.gif
Atsakyti