Kai pradejau draugauti su savo dabartiniu vyru, jis laikas nuo laiko parukydavo - o man tai labai bjauru, niekas mano seimoj niekada neruke, tai pajutus rukalu kvapa net supykina. Ramiai ir draugiskai paaiskinau saviskiui: rukyk, jei kitaip negali, bet tada nesiartink prie manes arciau negu per 3 zingsnius. Nes kai pvz. buciuojuosi su prisirukiusiu vyru, galvoju ne apie ji, o apie rukyta skilandi. O su rukytu skilandziu buciuotis nematau reikalo - man toks vaizdinys, kaip cia pasakius... seksualiai atgrasus.
Zodziu, mano vyras pagalvojo, pagalvojo ir nusprende, kad smugis jo seksualumui yra baisesnis negu rukymo badas ir su pastaruoju iprociu atsisveikino

O dabar tai laukiu nesulaukiu, kada bus uzdrausta kavinese rukyti, nes i puse ju negaliu ne nosies ikisti per rukalius - ciaudau, kosciu, asaroju ir labai blogai jauciuosi ne tik psichologiskai, bet ir fiziskai tokiu oru kvepuodama. Zodziu, esu rukaliu priese - net jeigu mano geros drauges ruko, paprasau, kad i lauka iseitu ir veliau taikausi nuo ju toliau atsisesti, kad nejausciau i ju rubus prisigerusio kvapo