Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Maniskis 100 kartu mesdavo ir 100 kartu pradedavo.Nerukydavo ziemomis,vasaros metu (zvejybos sezonu)vel pradedavo.dabar jau daugiau nei metai netuko. bigsmile.gif sako kad mete visam gyvenimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2006 10 23, 21:04)
Maniskis 100 kartu mesdavo ir 100 kartu pradedavo.Nerukydavo ziemomis,vasaros metu (zvejybos sezonu)vel pradedavo.dabar jau daugiau nei metai netuko. bigsmile.gif sako kad mete visam gyvenimui thumbup.gif

Pavydžiu... ax.gif O maniškis tai dar vis žada doh.gif
Atsakyti
siaip pati karts nuo karto uzsirukau,tai nlb galiu ir jam priestaraut schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras-užkietėjęs rūkalius. Gerai, kad nors ne namuose rūko, o laiptinėje, nors pats pareina pasmirdęs. Bandė vieną kartą mesti, ir to noro atrodo turėjo, bet nepavyko, gal tik apie savaitę iškentėjo. O koks buvo tuo metu, tai baisu. doh.gif ...neįmanoma buvo su juo bendrauti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 10 24, 10:32)
Mano vyras-užkietėjęs rūkalius. Gerai, kad nors ne namuose rūko, o laiptinėje, nors pats pareina pasmirdęs. Bandė vieną kartą mesti, ir to noro atrodo turėjo, bet nepavyko, gal tik apie savaitę iškentėjo. O koks buvo tuo metu, tai baisu. doh.gif ...neįmanoma  buvo su juo bendrauti schmoll.gif .

wa wa...manasis irgi bande mest,tai dar tokio bjauraus jo nebuwau macius schmoll.gif
Atsakyti
As tai vis su saviskiu bandau pakalbeti, kad gal reikia jau mesti rukyti. Bet jis vis zada, zada, zada.... O kazkada pareiske, kad dar nenori mesti, tai uztai ir as is principo nemetu... Koks juk skirtumas, jei as mesiu, jei vistiek jis rukys ir dar namuose g.gif
Bet jau kai pradesim planuoti maziuka, tai jokiu rukymu nebus!!!
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2006 10 24, 12:42)
wa wa...manasis irgi bande mest,tai dar tokio bjauraus jo nebuwau macius schmoll.gif

Tai va, aš ir galvoju, tegul sau rūko irnesakyk.gif , tik tiek, kad sau sveikatą susigadins.
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2006 10 25, 13:52)
As tai vis su saviskiu bandau pakalbeti, kad gal reikia jau mesti rukyti. Bet jis vis zada, zada, zada.... O kazkada pareiske, kad dar nenori mesti, tai uztai ir as is principo nemetu... Koks juk skirtumas, jei as mesiu, jei vistiek jis rukys ir dar namuose  g.gif
Bet jau kai pradesim planuoti maziuka, tai jokiu rukymu nebus!!!

Papildyta:
QUOTE(vene @ 2006 10 25, 15:09)
Tai va, aš ir galvoju, tegul sau rūko  irnesakyk.gif , tik tiek, kad sau sveikatą susigadins.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Per pusmetį draugystės įtikinau, kad reikia mest šį bjaurų įprotį. Nors ilgai sakė, kad po šitiek metų rūkymo beveik neįmanoma mest, tačiau pats užsispyrė ir be jokių papildomų priemonių metė. Jau greit metai, kai neberūko thumbup.gif . Dabar pats jaučia, koks bjaurus rūbų kvapas, grįžus iš pvz. kokio kabako, kur rūkoma. Sako: o anksčiau aš visai to nepastebėdavau blink.gif . Be to, ir kosulys dingo, nustojus rūkyt thumbup.gif
Atsakyti
sawaji kiek itikint bandziau,kai nestuke.gif buwau...per sunku jam ir wiskas doh.gif
Atsakyti
Maniskis ir gi ruko g.gif nervija nerealiai blink.gif
Atsakyti
As su savo kaminu irgi niekaip nesusitvarkau.. g.gif ruko gal 20 metu ir nesiruosia mest.. Dabar nestuke.gif , tai isvis negaliu pakest kai prasmirdes pabuciuot ateina mad.gif Bent jau surukomu cigareciu kieki nuo pakelio iki puses sumazino 4u.gif Maz dar ta puse per puse..
Atsakyti