Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

QUOTE(ziza @ 2007 01 08, 17:55)
Nu, viena rūkanti draugė sakė, kad puikiai padeda tie nicoret pleistriukai-nuo jų sakė nėra noro rūkyti(kain lygtai 56LT). Tai mano vyriškis sakė bandys, bet vis dar paskutinį pakelį rūko... blink.gif  g.gif  verysad.gif

Pritariu, pleistriukai padeda(mano vyras taip mete)bet svarbiausia valia ir noras mesti... manasis ilgai kovojo, gal apie tris menesius naudojo pleistriukus- brangu, bet cigaretes taip pat nepigu... jau 9 m. neruko thumbup.gif o ruke gal 20m. doh.gif Nors sako ir dabar jam cigaretes kvepia, o kai salia ruko nekencia biggrin.gif
Atsakyti
aš esu prieš rūkymą, nes negaliu net kavinėj papietauti be aplinkinių dūmo, jau net pietauti nesinori...Labai džiaugiuosi, kad išėjo įstatymas, draudžiantis viešose vietose rūkyti. Mūsų šeima yra nerūkanti, bandome sveikai gyventi, bet va per rūkalius dar labiau nuodijamės šalia būdami, nei patys rūkydami...aš savo nerūkimu nežudau rūkalių, o jie mane žudo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 17, 12:55)
aš esu prieš rūkymą, nes negaliu net kavinėj papietauti be aplinkinių dūmo, jau net pietauti nesinori...Labai džiaugiuosi, kad išėjo įstatymas, draudžiantis viešose vietose rūkyti. Mūsų šeima yra nerūkanti, bandome sveikai gyventi, bet va per rūkalius dar labiau nuodijamės šalia būdami, nei patys rūkydami...aš savo nerūkimu nežudau rūkalių, o jie mane žudo verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip , labai dziaugiuosi siau istatymu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 17 sausio 2007 - 11:04
Pati ilga laika rukiau blush2.gif Atvykus i Airija pykau, kad cia kavineje, bare negalima rukyt. Juk koks malonumas geriant alu uztraukt duma brunette.gif

Meciau rukyt ir negaliu atsidziaugt. Grizus is kavines rubai ir plaukai nebesmirda! Dabar jau pykstu kai kavinese rukoma - nori patraukt, eik i lauka. Nera ko kitu smardint!

O va mano MB nemeta. Jam patinka rukyt sad.gif
Atsakyti
Draudimas rūkyti - tai, ko gero, geriausias įstatymas, kurį mūsų valdžia priėmė per pastaruosius 10 metų.
Atsakyti
as meciau rukyti pries 5m., o vyras meta iki siol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 01 18, 15:09)
Draudimas rūkyti - tai, ko gero, geriausias įstatymas, kurį mūsų valdžia priėmė per pastaruosius 10 metų.

Nu dar negirdėjau tokio įstatymo, kuris uždraudė rūkyti bigsmile.gif Ir nuo kada gi jis įsigaliojo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 17, 11:55)
negaliu net kavinėj papietauti be aplinkinių dūmo, jau net pietauti nesinori...Labai džiaugiuosi, kad išėjo įstatymas, draudžiantis viešose vietose rūkyti. Mūsų šeima yra nerūkanti, bandome sveikai gyventi, bet va per rūkalius dar labiau nuodijamės šalia būdami, nei patys rūkydami...aš savo nerūkimu nežudau rūkalių, o jie mane žudo verysad.gif

Nesupyk, bet tu savo bambejimu tikriausiai daugiau nerviniu lasteliu rukantiems numarini, nei jie cigareciu dumais tau.
O tai kur tu uostai tuos dumus? Kur randi?
Kavinej, kai dar buvo rukoma, buvo sales rukantiems, buvo nerukantiems -reikejo eit i nerukantiems arba i tas, kur is viso nebuvo vietu rukaliams...
Man nelabai suprantama, kai taip piktinasi ir bamba, cia kaip apie TV programas, jeigu kam nors kas nors nepatinka, o TV vistiek rodo. Taigi perjunk kanala ir nematysi. Neik kur rukoma ir nereiks nervuotis...
As tikrai nepernesu gerianciu alkoholi - tai gal uzdrauskim? As buciau labai uz. Simta metu galiu gyvent be jo. Uzsirukes cigarete negirdejau, kad kas eitu zudyt ar mustis, o prisigeres? Maza viens kita ar siaip ne vietoj pasitaikiusi zmogeli pripjove, primuse, iszagino.......girti...
Papildyta:
QUOTE(vene @ 2006 10 24, 11:32)
ne namuose rūko, o laiptinėje,

Kaimynai laimingi ...., jiems patinka, kai ju vaikai namo per dumus eina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 20, 20:30)
Kavinej, kai dar buvo rukoma, buvo sales rukantiems, buvo nerukantiems -reikejo eit i nerukantiems arba i tas, kur is viso nebuvo  vietu rukaliams...
Man nelabai suprantama, kai taip piktinasi ir bamba, cia kaip apie TV programas, jeigu kam nors kas nors nepatinka, o TV vistiek rodo. Taigi perjunk kanala ir nematysi. Neik kur rukoma ir nereiks nervuotis...

Kavines nerukantiems - geras argumentas, deja, tik teorinis. Reali situacija: 1 val. trukmes pietu pertrauka, aplink 4 kavines, visur rukoma. Iki artimiausios, kurioje nerukoma, reiketu eiti pusvalandi. Grizti taip pat. Tai kaip ir nebera kada pavalgyti, ar ne? Todel tekdavo sedeti prirukytose patalpose - koscioti, asaroti ir nuodytis. Teoriskai - laisvu noru, praktiskai - priverstinai. Aisku, puiku, jeigu kas nors dirba Vilniaus centre, todel turi keliasdesimt pasirinkimu. Betgi zmones gyvena ir dirba ne vien ten.

Rukymo/nerukymo zonos taip pat daugeliu atveju buvo tik mitas. Gal tai veike solidziuose restoranuose, bet mazesnese kavinukese pertvareles buvo grynai simbolines. Kaip kazkada vienas gydytojas palygino: baseine per viduri nutiesta juostele - vienoj pusej galima slapintis, kitoj ne. Idomu, ar uzsimanytumete plaukioti "svariojoj" pusej. Deja, dumu prisikvepuodavai, net jeigu budavai nusisukes nuo rukaliaus - to nepasakysi apie alkoholio poveiki.

Tad istatymas, draudziantis rukyti kavinese, issprende daugeli problemu ne tik teoriniame, bet ir praktiniame lygmenyje. As asmeniskai dabar vien del sios priezasties daug dazniau valgau mieste ir kiekviena karta dziaugiuosi, kad galiu eiti i vietas, kuriu anksciau vengdavau ne del blogos virtuves, o del dumu tvaiko.

Atsakyti
O gal žinot ką apie kodavimą nuo rūkymo?
Atsakyti
Valios reikia valios,jei pats nenori niekas neprivers ir tas kodavimas eilinis mitas.
Atsakyti
Reikia, kad vyras pats labai noretu mesti ir su savimi susitartu smile.gif as savo vyra labai ilgai prasiau, kad jis mestu rukyti... o jam vis iprociai, iprociai... bet va viena diena pastebejau, kad net cigareciu nebeturi. Sakau tai jau ka, metei? smile.gif
Is tikro dar padejo ir tai, kad nuo siu naujuju nebegalima rukyti kavinese smile.gif thumbup.gif
Atsakyti