Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

QUOTE(mjk @ 2005 08 10, 18:39)
taip iskart emem ir pradejo rukyti??? gal anksicau daug ruke, o dabar jo pasiryzimas zlugo?
o gal rukymas tia tik preidanga norint pabegti nuo kazkokiu problemu kuriu nesinori spresti, arba kazkas ji labi neramina, todel to ir griebesi....?

Manau, tu teisi...Reiktu pasigylinti i tai is psichologines puses. Anksciau jis neruke ne kiek...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 08 10, 18:35)
Jei tu propaguoji sveiką gyvenimo būdą, tai dar nereiškia, kad vyras turi pritarti tavo nuomonei  schmoll.gif  Gal tas jo rūkymas- tai tylusprotestas primetamam gyvenimo būdui?
O alkoholio atsisakymas, manau, čia ne prie ko, nes jis siekė, kad atsisakytum ne dėl pasirinkto gyvenimo būdo, o dėl vaikų- čia skirtingi dalykai  g.gif

Nera taip, kad vien as propaguoju sveika gyvenimo buda ir dar primigtinai jam bruku tai...Mes KARTU priejom prie trokio sprendimo, pradejom dometis tuo.
Be to, juk rukymas ne maziau zalingas busimiems vaikams, negu gerimas?
Atsakyti
Galiu tik pareikšti didelę užuojautą, tau, Dontstop,čia jau reikia kad jis pats norėtų, o jei nenorės tai nieko kitaip ir nebus, tiesiog paslapčia rūkys sad.gif
Man tas pats buvo su mano vyru, metė bet kartais vistiek kokiam baliuke užsirūko...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 08 10, 13:32)
Esu ziauriai pries rukyma, tiesiog negaliu to pakesti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Tiesa, pati rukiau, bet pries 4 metus meciau ir nuo to laiko ne vienos cigaretes net rankose nelaikiau! Todel taip nervina tas jo valios stygius.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

čia kaip alkoholizmas. Kai meti - negali stiklelio net į rankas paimt... bet ar dėl to kiti išgerti negali? Mes abu su vyru rūkom ir abu lyg tarp kitko užsimenam, kad reikėtų mesti ax.gif bet kalbam kiekvienas apie save, o ne apie kitą. Galima pripjauti žmogų nerūkyti, negerti, gyventi sveikai ir t.t., bet pirmiausia turi pats norėti. Valios nei primesi, nei paskolinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
suaugęs žmogus gi.gali tik paprašyt,bet uždraust schmoll.gif viena,kai kažko atsisakai dėl vaiko-kaip tu alkoholio.man pvz,nepatinka,kad vyras žvejoja-pareina visas pradvisęs žuvim doh.gif bet negaliu jam uždraust,kaip ir jis man rūkyt.turi prie žmogaus taikytis,eiti kompromisų link.manau,kuo mažiau jam dėl to priekaištausi,tuo mažiau jis priešinsis.vyrai kaip vaikai-draudžiamas vaisius saldesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
As del moteru rukymo turiu tik viena nuomone: gun_bandana.gif bash.gif
tegu ruko ir save zudo tik negrazios moterys, o kadangi negraziu moteru nera, o yra tik blogas poziuris i jas, vadinasi moterims rukuti neverta biggrin.gif
Ciuju kad nieko vistiek neitikinau doh.gif na zodziu, rukymas blogai biggrin.gif
tikrai nenoreciau dabar drauges pamatyti su cigarete dantyse verysad.gif cry.gif
Atsakyti
oi... skaudi tema biggrin.gif as rukau ... maniskis ne... smile.gif nu nelabai jam tai patinka smile.gif bet dabar jau tvirtai apsisprendziau mest, zinoma ne del jo, bet siaip smile.gif tai sulaukiu dabar is jo tik pagiriamu ir padrasinamu zodziu ir taip jis mane laaaabai palaiko ir suteikia stiprybes smile.gif velnias vis gi kaip sunku mest rukyt doh.gif
Atsakyti
cry.gif kazkada ir as rukiau kaip kaminas,tik kai apnestejau(pastojau) net nebegalejau paziureti i cigaretes,o po gimdimo dar labiau nuo ju tampe...aciu dukrytei kuri priverte mane mesti rukyti thumbup.gif
Atsakyti
bet juk ir vyrams kur kas smagiau bučiuoti nerūkančią moterį. Suprantu, kad dabar yra visokiausių priemonių, bet vistiek geriau nerukykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinote, moterys rūkydamos, o ypač prie vyrų, ypatingai primerkia akis. Tai žavu! Bet kodėl joms nepavyksta lygiai taip pat primerkt akių be cizos? Vot eto vopros. Juk būtų dar žaviau.
Ir lūpas rūkydamos sudėlioja taip, kaip modeliai fotografuodamiesi. Kai nerūkai, negi čia dėliosi tas lūpas ir markstysies? Pvz. darbe....
Atsakyti
Fe...
nemegstu rukalu kvapo, gyvenime nesu surukiusi nei vienos cigaretes, nei vieno dumo. Ir rukantys zmones man atstumiantys, gaila, kai kurie draugai ruko cry.gif tai dar toleruoju, bet per danti patraukiu. O mano brangusis mete wub.gif jau keturi metai kaip neruko ir bjaurisi rukanciais.

Siaip buvau sutikusi fantastiska vyra, bet kai jis ruke, puse patrauklumo nugaruodavo...
Atsakyti
Mano vyro rūkymo stažas buvo 12 metų. Pati niekada nerūkiau ir nemėgstu to, bet niekada vyrui nemoralizavau, kad mestų rūkyti. Esu pasakiusi, kad nepatinka, bet jokių užuominų apie rūkymo metimą net negalvojau mestelėti. Gyvenimas viską pats sudėliojo į savo lentynas - laukiamės vaikelio, tai vyrui net nekilo klausimas, ką daryti su rūkymu. Metė iš dienos, nors pradžia nebuvo labai paprasta. Tačiau dabar jokio ilgesio rūkalams nebėra.

Todėl manau, kad vyras pats turi suprasti, kada jam rūkyti, o kada mesti. Kiekvienas laisvas pasirinkti savo gyvenimo būdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 23 rugsėjo 2005 - 10:16