Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

Vat ir as rukau o draugas neruko...na retkarciais uz kompanija su manim, ar siaip per baliuka koki...kiek jau jis man smegeneles isuze, kad nerukyciau, aisku bandziau ivairiausiais budais...nu bet negaliu be sio malonumo gyventi brunette.gif
Atsakyti
vat ir dabar nueisiu ir brunette.gif xixi
Atsakyti
O ar jums daug teko sutikti moteru, kurios nuo vyro slepia kad ruko.
Mano aplinkoje tai paruko (nesakau, kad ruko!) ir 2 mano vyro seserys ir jo brolio zmona, bet ju vyrai, tevai, uosvienes to nezino.
O as niekada nei nuo mamos, nei no uosviu, nei nuo vyro neslepiau to - jei rukau, tai rukau-visi zino, o kai nerukau tai nerukau...
Atsakyti
QUOTE(Domukio mama @ 2005 12 03, 20:40)
O ar jums daug teko sutikti moteru, kurios nuo vyro slepia kad ruko.
Mano aplinkoje tai paruko (nesakau, kad ruko!) ir 2 mano vyro seserys ir jo brolio zmona, bet ju vyrai, tevai, uosvienes to nezino.
O as niekada nei nuo mamos, nei no uosviu, nei nuo vyro neslepiau to - jei rukau, tai rukau-visi zino, o kai nerukau tai nerukau...

sutinku, kad taip ir reikia daryti, arba rukyti arba ne g.gif
taciau ir man tenka nuo uosvio sleptis, kad rukau, nes labai jau jis pries moteru rukyma doh.gif
Atsakyti
as irgi rukau,o vyras ruko tik prie kompanijos.Prie jo gimines niekad nesu rukiusi ir tai slepiu,nes is jo puses nei viena moteris neruko g.gif Mesiu rukyti tada kai pati to noresiu,o ne tada kai man prades priekaistau.
Atsakyti
seniau rukiau, bet neberukau, kai susidėjau su nerūkančiu.. kartu būnant jis neina ir aš neinu..taip ir nusprendžiau kad man to visai nereik.. taigi dabar manim didžiuojasi didis.gif
Atsakyti
Musu seimoje nerukom nei vienas - nei as, nei vyras thumbup.gif As pries rukancius neturiu nieko pries, tai yra zmogaus pasirinkimas. ax.gif Visos mano drauges ruko, o ju antros puses neruko, taigi bent jau mano draugu rate daugiau rukanciu merginu nei vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš rūkau, maniškis- ne doh.gif .jau gal kokius penkis milijonus kartų žadėjau mesti blink.gif ,bet vis valios pritrūksta.Sunkiausiai darbe, ten visi rūko kaip kaminai.
Atsakyti
Situacija: jis ir ji rūko. kaip kaminai. ypač ji, kai prisėda prie kompo, o jis - kai nervai nuo kokių problemų nelaiko...
Situacija po 1 mėn.: jis metė rūkyti, nes plaučiai pradėjo prašytis... ji irgi meta rūkyti, nes Jis jai brangus, o ir pati supranta rūkymo žalą...
PO 1 D. : Ji, neturinti valios, isteriškai nervuota, negaunanti nikotino maldauja, leidimo pradėt vėl rūkyt... Jis per daug ją myli ir leidžia... kokia klaida...
Po 1 mėn.: rūko abudu... jis, nes ji rūko ir jam nervai nelaiko, nes užuodžia tą malonią smarvę iš lauko, kai ji rūko...
Kiek vėliau: jis vėl meta, gal jau kokį 100-ąjį kartą, bet gal jau ir paskutinįjį... Ji, bjaurybė bevalė, net nebando mest...

Čia situacija iš mano gyvenimo... Deja, kiek ankčiau man buvo žiauriai šlykštu, kai matydavau bet ką rūkantį. Kavinėse ir baruose pykindavo nuo kvapo... (Niekas iš giminių nerūko) Dabar, deja, aš tik sukeliu kažkam tokį jausmą. Negaliu mest rūkyt, nes neturiu valios. Noriu mest rūkyt, nes suprantu žalą savo vyrui, savo sveiktatai, savo būsimam vaikui...
Dabar vyras paprašė dovanos Kalėdoms: mesk, brangioji, rūkyti... Žinau, kad negalėsiu to jam padovanot ir baisiai liūdna... Jaučiau, kad mesiu rūkyt tik tada, kai pastosiu, kas mano nuomone, yra negerai, nes vaikeliui žala bus jau padaryta...
Rūkymas yra tas pats kas narkomanija, alkoholizmas... Kartais norėčiau, kad mane uždarytų namie ir neišleistų iš ten 1 mėn. Taip nebūtų progos įsigyti naujo to žudikių pakelio, neužuosčiau iš pravažiuojančios mašinos... Vyras sakė, tada išsikraustytų iš namų, nes viskas baigųsi taip kaip prasidėjo... Suprantu, kad organizmas pats neprašo rūkyt; taip, taip - viskas yra tik galvoje. Bet neturiu valios. O taip norėtųsi visus pradžiugint...
Atsakyti
Rukau ... Hmm ir mano brangusis nuo manes pradejo rukyti verysad.gif ..
Tai as vis bandau mesti ... Bet kai susinervuoju tai kazkaip neiseina ...
Zinau tai, kad kai ateis laikas tai tikrai mesiu ...
O po kol kas gyvenimas per daug shu**nas, tai kam atimti is saves nors menka, bet malonuma laugh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Qena @ 2005 12 15, 05:22)
Situacija: jis ir ji rūko. kaip kaminai. ypač ji, kai prisėda prie kompo, o jis - kai nervai nuo kokių problemų nelaiko...
Situacija po 1 mėn.: jis metė rūkyti, nes plaučiai pradėjo prašytis... ji irgi meta rūkyti, nes Jis jai brangus, o ir pati supranta rūkymo žalą...
PO 1 D. :  Ji, neturinti valios, isteriškai nervuota, negaunanti nikotino maldauja, leidimo pradėt vėl rūkyt... Jis per daug ją myli ir leidžia... kokia klaida...
Po 1 mėn.: rūko abudu... jis, nes ji rūko ir jam nervai nelaiko, nes užuodžia tą malonią smarvę iš lauko, kai ji rūko...
Kiek vėliau: jis vėl meta, gal jau kokį 100-ąjį kartą, bet gal jau ir paskutinįjį... Ji, bjaurybė bevalė, net nebando mest...

Čia situacija iš mano gyvenimo... Deja, kiek ankčiau man buvo žiauriai šlykštu, kai matydavau bet ką rūkantį. Kavinėse ir baruose pykindavo nuo kvapo... (Niekas iš giminių nerūko) Dabar, deja, aš tik sukeliu kažkam tokį jausmą. Negaliu mest rūkyt, nes neturiu valios. Noriu mest rūkyt, nes suprantu žalą savo vyrui, savo sveiktatai, savo būsimam vaikui...
Dabar vyras paprašė dovanos Kalėdoms: mesk, brangioji, rūkyti... Žinau, kad negalėsiu to jam padovanot ir baisiai liūdna... Jaučiau, kad mesiu rūkyt tik tada, kai pastosiu, kas mano nuomone, yra negerai, nes vaikeliui žala bus jau padaryta...
Rūkymas yra tas pats kas narkomanija, alkoholizmas... Kartais norėčiau, kad mane uždarytų namie ir neišleistų iš ten 1 mėn. Taip nebūtų progos įsigyti naujo to žudikių pakelio, neužuosčiau iš pravažiuojančios mašinos... Vyras sakė, tada išsikraustytų iš namų, nes viskas baigųsi taip kaip prasidėjo... Suprantu, kad organizmas pats neprašo rūkyt; taip, taip - viskas yra tik galvoje. Bet neturiu valios. O taip norėtųsi visus pradžiugint...

Kaip as tave suprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguole 25 @ 2005 06 26, 02:22)
Paskutiniu metu vis daugiau tai pastebiu. Ir is draugu poru, dauguma moterys, merginos ruko, o vyrai nea... As irgi rukau  ax.gif , o mainiskis ne, zyze kelis metus, kad mesciau, beje bandziau  rolleyes.gif , bet neisejo  cry.gif , turbut permazai dar noriu...
Taigi, o kaip jusu tarpe su tais rukymais?
P.S. O gal vel ne tam skyrely parasiau  blink.gif ?

Mes nerūkom nei vienas. Kažkada jaunystėje pažaidėm ir aš ir jis, bet metėm. O kad moterys rūko tai blogai. Ypatingai jwei nerūko vyras. Aš mečiau labai seniai. pažaidžiau dėl kompanijos, bet man nepatiko slykštumo jausmas ir pykinimas po to buvo. O vyras rūkė. Kaip nemalonu man su juo bučiuotis būdavo. Viau. Moterys pagalvokit ką galvoja jūsų vyrai tada kada jums iš burnos trenkia nikotino kvapas. Gal jie jums iš mandagumo ir nesako. Bet manau mintyse skrenda pas kokia nors kvapnią moterį.
Atsakyti