Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

as rukiau, vyras ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif dabar jau antri metai kaip nerukau.tam pasitarnamo ir nestumas, ir dabar maitinu vaikeli ax.gif o cigareciu net neprisimenu... labai tikiuos, kad potraukis daugiau neatsiras 4u.gif
Atsakyti
Kai rūko vyrai kažkaip tai neužkliūna, bet kai moterys man tai nepriimtina. Nesakau kad esu nusistačiusi prieš rūkančias moteris - tai tik jų pasirinkimas.
Atsakyti
Mes anksciau abu rukeme, dabar neberukome ne vienas, taigi konfliktiniu situaciju teturejome, smirdejome abu kartu ir gerai buvo, dabar kvepiame abu tai irgi gerai, man atrodo, kad jei vienas teruko, tai kitam labai nemalonus burnos kvapas turetu buti, taigi jei jusu vyras ruko ir jus rukykite, bent jau pabandykit, sau uzsidega vyras cigarete ir jus pasiimat ir uzsidegat jo akivaizdoj, ka sakytu????
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2005 09 23, 11:11)
Mano vyro rūkymo stažas buvo 12 metų. Pati niekada nerūkiau ir nemėgstu to, bet niekada vyrui nemoralizavau, kad mestų rūkyti. Esu pasakiusi, kad nepatinka, bet jokių užuominų apie rūkymo metimą net negalvojau mestelėti. Gyvenimas viską pats sudėliojo į savo lentynas - laukiamės vaikelio, tai vyrui net nekilo klausimas, ką daryti su rūkymu. Metė iš dienos, nors pradžia nebuvo labai paprasta. Tačiau dabar jokio ilgesio rūkalams nebėra.

Todėl manau, kad vyras pats turi suprasti, kada jam rūkyti, o kada mesti. Kiekvienas laisvas pasirinkti savo gyvenimo būdą.

Kaip as noreciau, kad maniskis irgi mestu rukyti. Bet kazkaip jauciu, tai beviltiska. Jis tiesiog jau be ju gyventi negali. o jei dar susinervuoja, tai ruko viena po kitos. Mano charakteris toks, kad as kartas nuo karto vis mesteliu ka nors apie ta jo rukyma.Bet pyktis del to, tai nesipykstam.
Atsakyti
Kazi ar tikram rukaliui reikia lysti i dusia, ir ji moralizuoti g.gif As kalbu is savo varpines, pati rukiau beveik 10 metu, nors mano vyras buvo nerukantis blush2.gif Vis papriekaistauavo del mano rukymo, bet man tai nieko nereiske, gal net erzino.. g.gif Pries puse metu meciau, bet jokiu budu ne del vyro schmoll.gif taip nusprendziau pati, del sveikatos, nes prasidejo chroniski abstrukciniai bronchitai. Taigis, reziume, nespauskit, spaudimas nera tas tikras budas mesti rukyti...
Atsakyti
Aš rūkiau ilgai ilgai, ir kaip kaminas... blush2.gif Bet susitikau būsimąjį, jis nerūkė. Labai buvo gėda prie jo rūkyti, bet bandžiau mest gal kokius du metus... Labai sunku buvo... O po to, kai mečiau, tai ir vaikutį susiplanavom, ir dabar sėkmingai maitinu, ir pati geriau jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Dziugu, kad pastojusios moterys labai daznai atsisako sio zalingo iprocio!! Tai tikrai sveikintina !!
Atsakyti
Maniskis buvo metes irgi del sveikatos. Neruke kokius metus, bet dabar vel traukia ir gal net dar daugiau sad.gif Niekas nepadeda, nei bambejimai, nei prasymai. Net nupirkau tokius lasiukus, kurie neva turetu padet mesti rukyti. Kainavo virs 40Lt, bet taip ir stovi jie kazkur numesti mad.gif
Atsakyti
Nerukau ir nesu nusistaciusi prie rukancius, tai ju pasirinkimas. Bet kai ruko viesose vietose ir ne tik sau, bet ir aplinkiniams sveikata gadina, ai negaliu pakesti gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
As kartais parukau, na, pakelio kazkur savaitei uztenka ax.gif vaikinai mano visi nerukantys buvo, bet nei vienas nepriestaravo tam, kad rukyciau... kazkaip niekada del to problemu nekildavo smile.gif
Atsakyti
Nu ir pasakėt - vyrui lengva mest rukyt. Jau du metai bandau. Mėnesis intensyvių pastangų priveda, kad surūkau 5 cig, per dieną, o po to per kokią nelaiminga savaitę 10 pok. O jau žmona kaip pielavoja.
O šaip be galo gerbiu nerūkančius ir visą laika stengiuosi prie jų nerūkyti. Tik ką daryt kad visi aplinkui rūko.
Atsakyti
Aš nerūkau, tačiau kai pradėjome draugauti mano draugas rūkė. Tačiau sutarėm, kad per mano gimtadienį mes ir metėclap.gif . Labai džiaugiuosi, nes rūkantys vyra tikrai smirda ir nepadeda jokios "kramtūškės" ar saldainiukai 2.gif
Atsakyti