QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 13:37)
Matai, tu esi rasiusi, kad tau vyras yra pasakes" neduok dieve sutikt tokiu zmoniu kaip tu".
Ir as ji puikiai suprantu.
Juk pati zinai kad ner tavo vyro kaip vyro pas tave. Uztat ir teisiniesi i kiekviena posta.
jo jo sake zinai pries kiek metu jauciu 20 koki, jei ne daugiau ;lol: nu bet va iklimpo kaip musele i isrugas
ne neiznau, labai dekui kad apsvieti, o tai ir likciua nesuzinojusi.
O kodel tu mane kiekveina paosta komentuoji? teisini taip savo vyro nebuvima, sakai nors tu bent ne viena tokia, paparsyk Aimeja irgi pades jusu seimai, o gal jaupadeda?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 13:45)
Tai visi jau cia zino, kad jam reikejo daugiau.
Kaip manai, ka vyrai daro, jei negauna pakankamai sekso?Arba atvirksciai - moterys.
Tu tikrai galvoji, kad uzsiima Satja vedu klausymo?
rasiau ir kad man truko tada, to neperskaitei ar spec igonoruoji?as gerti nepradejau, kaip tu

suprantu toks toki uzjaucia, kai is silpnumo kaltinami visi aplinkui...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 11, 13:41)
MMmm skaitėm skaitėme temą tavo, kur vyras badavo....
tu irgi nedaskaitei,kad ir as badavau?

kodel jus tik vyrus atjauciat, o moteru ne, tik vyrus del vsiko pateisinat ir nuolat kaltinat moetris, jus taip isauklejo prastai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 13:43)
o tau iš viso nieko nebesako, atsiriboja ir tyli nuo tavo isterijų.
Supranti, menas yra susipykti ir susitaikyti. O kas iš to, kad tu neišsišneki ir tik forume po to tulžį lieji? Kaltas juk tavo vyras, ne aš, ne Lutuke, ne kin, ne given, ne Burbanti. Supranti?
ne ji to nesupranta, ji ignore funkcij asmegenyse nuspaude sako negalvosiu ir sirdries neskaudes...i rkaip nebuve....tik va pasekmes vsi tiek lenda, kaip gyvenates i pavirsiu is pasvinkusio vidaus...