Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Burba, neišsigalvok biggrin.gif iš kur kojos dygsta gi pati sugalvojai.
O mano postas buvo labai taikus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 08:48)
Katineli, nereikia manyti kad visi masto tavo kategorijom.

Viskas yra baisiai paprasta yra atskira saskaita ukio reikmem, ir menesio gale tik reikia suvesti pajamu ir islaidu ataskaita.

Nu ir kas? Taip imonese suvedineja, kol visos tos islaidos issipucia tiek, kad jau reikia profesionalo, kad issiaiskinti kas ten vyksta.
Kazkokia ten padejeja neturi nei tinkamo issilavinimo, nei motyvacijos daryti tokius darbus. Tam pas turtingus zmones budavo ekonomes. Jos organizuodavo finansus, uzsakydavo ir kontroliuodavo darbus, darbininkus ir kontraktorius.
Jei nera pinigu pasisamdyti atskiru darbuotoju, tai tegu padejejai tvarko kambarius, o jau paciam ponui tenka uzsiimti savo pinigais
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 09:01)
Burba, neišsigalvok  biggrin.gif  iš kur kojos dygsta gi pati sugalvojai.
O mano postas buvo labai taikus.

Tai cia as perfrazavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 14, 23:38)
Nebaraška ir tu pasidarei?  Klausiu kuo tu geresne uz tas,  ant kuriu dantis galandi?

tai kad apie vyrus kalbą pradėjai ar pratęsei, tai į tą temą ir atsakiau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 09:03)
Tai cia as perfrazavau  biggrin.gif

Pervertei mirksiukas.gif pagal savo nuotaiką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 15, 09:05)
tai kad apie vyrus kalbą pradėjai ar pratęsei, tai į tą temą ir atsakiau

Meistrė...meistrė issisukineti nuo atsakymu. Bet su manimi šitas tavo fintas nepraeis.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 09:07)
Pervertei  mirksiukas.gif  pagal savo nuotaiką  tongue.gif

Nea...uzmirsai, kad turiu dovana skaityti tarp eiluciu. Daug kam nepatinka, kad isverciu i viršų ju slaptas mintis, bet tai ka gi dabar padarysi. Toks gyvenimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 09:10)
turiu dovana skaityti tarp eiluciu.

laugh.gif
Daug čia tokių su krištoliniais rutuliais biggrin.gif apmusijusiais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 15 spalio 2019 - 08:16
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:01)
Šeimos nepasirinksi.
Todėl nepulkit lutukės, kad ją girdė giminaičiai. Daug tokių šeimų, bent jau anksčiau, buvo, kur darželinuko pirštą į degtinę kišdavo ir juokdavosi, kaip raukosi į burnytę įkišęs. Kitą kartą vaikas jau pats tą pirštą kiša, juk smagu, kai suaugusieji skiria dėmesio ir visiems linksma.
Mano giminėj irgi tokių buvo.
Tik labai svarbu, ar žmogus supranta, kad tai problema. O jei supranta, ar pripažįsta tai.
Man atrodo nenormalu kišti pirštą į alkoholį, nenormalu trylikamečiui trauktinę pilti, bet kokių 16 m. vyno gurkšnį prie pietų stalo paragauti jau atrodo tinkama. Alkoholio vartojimo kultūrą irgi reikia ugdyti. Tam kad nevartotų bet ko, bet kiek.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 08:04)
Šeimos nepasirinksi, bet gal neminėtinai reiktų baigti durnę vaidinti, kad čia viskas normaliai?

QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:27)
Tai aš gi ir rašiau - reikia suprasti, kad tai problema. O po to ją dar ir pripaūinti.
Juk tai ne vienintelė problema, kurios ji nepripažįsta. Nereikia stebėtis.
Tai tik reiškia, kad gyvenimas dar per mažai purtė, kad viskas susikratytų ir į lentynėles susidėliotų.
Žmonėms, kurie buvo normaliai auklėjami, tai ateina su auklėjimu, o kitiems, deja, tik per sukrečiančias gyvenimo patirtis.

Sia tema pasisakau paskutini karta.

Prisimenam nu ko prasidejo. Kad cambala parase kad neminetina yra issigimele.

I ka as paraasiau, kad ji tokia nera, tiesiog vaikysteje buvo traumuota, del to stebime tai ka matome.

Asocialus yra ne vien bomzai, ar alkoholikai. Asocialiais zmonemis buna ir visai nevartojantys alkoholio, asocialumas pasireiskia, per vaikysteje neteisingai suformuotus gyvenimo igudzius. Pvz. anskciau diduma vaiku namu globotiniai neretai buvo aoscialus. Siais laikais, pradeda daugiau kreipti demesi i globotiniu ugdyma, elementariai ismokinti juos savimi pasirupinti, pasigaminti maista, susitvarkyti aplink save, apmoketi tas pacias saskaitas, kaip bendrauti su zmonemis.

Kad butu aiskiau. Antanas Guoga, rodos sekmingas zmogus, bent jau taip jis save pristato. Apie save kalba

"„Aš sunkus žmogus, todėl man tikrai reikia pagalbos. Asocialus esu, negaliu aplink save normaliai pasitvarkyti, nes galvoje nuolat sukasi reikalai. Aistė mane prižiūri kaip vaiką. Nei pats pasigamint ką galiu, nei apsirengti, todėl ji man padeda. Tačiau aš stiprus kitoje srityje“, – atviravo A.Guoga.

Saltinis cia

Taigi, NORMALUS, suvokiantys savokos reiskme zmones nei baidosi, nei neigia elementaru fakta, nei ka, viska vadina savais vardais.

Asocialumas, jei ka yra ivairialypis.

Mano vyro seima, nebuvo nei alkoholikai, nei bomzai, nei dar kas. Bet butent jie praktikavo neminetinos seimos sankloda, vaikam formavo netinkamus t.y. asocialius gyvenimo igudzius.

Mani visai neidomu, nei neminetinos seima, nei jos ATA tevelis.

Bet ji pati raso apie inteligencija, kokia nuostabi jos seima ir t.t.

Bet netinkamai suformuoti igudziai akivaizdus.

TArkim, ji keikiasi kaip pastotes merga, ne man, jai turi buti geda, bet atsakomybe permete man, kad pastebejau neatitikima deklaracijom, kad toks elgesys yra visai nesusijes su kultura-inteligentais. Atkreipkite demesi, as atsakinga uz jos seimos, tevelio smeizima ir t.t.

TAigi. Isties, rasydama posta cmabalai tikrai nesitikejau, kad neminetina is to ispus toki burbula, neigdama kas akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 07:53)
O moterus? It kodėl jai reikia tuos pinigus patikėti? Aš pvz išleisčiau viską  biggrin.gif

jau nebežinai kaip išsisukti, kad viskas per pusę ir vyras babkių neduoda, tai suradai kvialiausią priežastį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:27)
Tai aš gi ir rašiau - reikia suprasti, kad tai problema. O po to ją dar ir pripaūinti.
Juk tai ne vienintelė problema, kurios ji nepripažįsta. Nereikia stebėtis.
Tai tik reiškia, kad gyvenimas dar per mažai purtė, kad viskas susikratytų ir į lentynėles susidėliotų.
Žmonėms, kurie buvo normaliai auklėjami, tai ateina su auklėjimu, o kitiems, deja, tik per sukrečiančias gyvenimo patirtis.

jau ir tu iškraipai? net cambalinė nedrįso iškraipyti. Žiūrėk, jinai parašė "dejavai kad tada gimines tau nepasakojo apie alkoholio zala, teta tau likerio pildavo."
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 09:16)

Mano vyro seima, nebuvo nei alkoholikai, nei bomzai, nei dar kas. Bet butent jie praktikavo neminetinos seimos sankloda, vaikam formavo netinkamus t.y. asocialius gyvenimo igudzius.

a vot kaip gražu. Vyro šeima tai nebuvo kažkokie, tik jau kitų narių šeimos - kažkokie, asocialai.
Nu nu... Moonte is going down and down ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 09:02)
Nu ir kas? Taip imonese suvedineja, kol visos tos islaidos issipucia tiek, kad jau reikia profesionalo, kad issiaiskinti kas ten vyksta.
Kazkokia ten padejeja neturi nei tinkamo issilavinimo, nei motyvacijos daryti tokius darbus. Tam pas turtingus zmones budavo ekonomes. Jos organizuodavo finansus, uzsakydavo ir kontroliuodavo darbus, darbininkus ir kontraktorius.
Jei nera pinigu pasisamdyti atskiru darbuotoju, tai tegu padejejai tvarko kambarius, o jau paciam ponui tenka uzsiimti savo pinigais

Idomucia, kodel pastoviai manai, kad jau kiti butinai yra kvailesni uz tave. Nei patikimu zmoniu nesugeba susirasti, nei suvesti gala su galu savo finansuose...

Man asmeniskai neaptinka terminai tarnaite, ekonome ir t.t. Mieliau vadinu pagalbininke, terminas pagalbininke nenumaldo zmogaus sugebejimu ir patikimumo.

Is esmes, kaip pats igalesi pasisamdyti, tada ir pakalbesime.

Beje ilga laika as tam priestaravau, iki paskutiniuju viska dariau pati, susirgus sunus ikalbejo pabandyti. Pabandziau, labai patiko.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 15, 09:27)

a vot kaip gražu. Vyro šeima tai nebuvo kažkokie, tik jau kitų narių šeimos - kažkokie, asocialai.
Nu nu... Moonte is going down and down ax.gif

Jie nebuvo alkoholikai ir bomzai t.y. savo gyvensena neatitiko stereotipinio asocialo gyvenima. Bet ju veiksmai, ugdant savo vaikus, buvo asocialus. O veiskmai, ne pavadinimas, parodo esme.

Skaitytoja, problemytes su teksto suvokimu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 09:31)

Beje ilga laika as tam priestaravau, iki paskutiniuju viska dariau pati, susirgus sunus ikalbejo pabandyti. Pabandziau, labai patiko.

Cia ne piniguose net reikalas. Ir ne pasitikejime. Ne visi norii gyventi kolchoze, kur sukasi kazkokie samdyti zmones, tam reikia specifinio gyvenimo stiliaus.
Ir reikia, kad butu pakankamai primityvus tas gyvenimas, nes sudetingesnio nelabai sutvarkys paprasti samdyti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 08:16)

Prisimenam nu ko prasidejo. Kad cambala parase kad neminetina yra issigimele.
---
Pvz. anskciau diduma vaiku namu globotiniai neretai buvo aoscialus.

Anksciau cambala ubunte vadino nedasutusia. Paskui jau gluse( nes kuo tolyn tuo tamsyn), o dabar jau issigimele. Butent del jos slyksciu vartymusi ir melo. Man visiskai vienodai ar ji alkoholiku seimoj augo ar jai ten kas ka pyle, nu bet sitiek meluot, kai pakisama po nosim jos rasliava, sitiek vartytis ir spueg uzsigavus, mat jos dar cia visi atsiprasyt turi, kai visas paleistuvem isvadina ir vaimus kurvinykais. Issigimele it tiek.
------
Mano tevai abu is vaiku namu. Tevas nuo metuku, mama nuo 12. Tai tevas buvo su dviem aukstaisiais ir mama profesine, po to instituta baigus.
Paaugle buvau, lydejau mama i jos vaiku namu globotiniu susitikima. Kaip dabar prisimenu sirdi veriantis reginys, daug asaru, dziaugsmo...Is 30+ vaiku namu globotiniu 12 atvyko. Kai ko gyvu nebuvo, keli klystkeliais, o is tu kur buvo - normalus, inteligentiski zmones.
Atsakyti