Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 08:36)

Kaip suprasti?

As budavo pati atsiskaitydavau kai kuriems tiekejams,  kad pinigus perduotu buhalterijai. Bet jie buvo patikimi zmones. Susidraugavom tiek,, kad po siai dienai bendraujam

Kartais su saskaitomis atsiranda problemu ir jei pradesi moket kas parasyta, tai paskui nesurasi galu.

Toliau, kartais saskaitos ateina naujos ir reikia teisingai sumoket, nes vel naisku kas gausis.
Arba kai kuriu saskaitu negauni - reikia aiskintis
SUprantu, kai viska tvarko kokia buhaltere su issilavinimu, bet paprastai padejejai to nepatikeciau. Nes kai prisidarys problemu tai bus sunku iskuopti
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 15, 08:38)
Pati tu kopijuoji daug ka.
Nes Glušauskiene buvo lutuke tongue.gif .

Eik...patylėk nors šiandien. Nejuokink žmonių.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 08:36)
O tai blogai,  kad gyvenimas mazai purtė? Reikia,  kad papurtytu gerai? O gal cia paprasciausiai  koksnors užslėptas pavydas,  kad kitiems labiau sekasi?

O kur matei, kad blogai, kad mažai purtė?
Ir nesilyginu, labiau ar ne labiau sekasi. Mano sekme nepriklauso nuo kitų žmonių sėkmės ar nesėkmės, nes, tikėtina, kad sėkmė mums yra skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 08:42)
Kartais su saskaitomis atsiranda problemu ir jei pradesi moket kas parasyta, tai paskui nesurasi galu.

Toliau, kartais saskaitos ateina naujos ir reikia teisingai sumoket, nes vel naisku kas gausis.
Arba kai kuriu saskaitu negauni - reikia aiskintis
SUprantu, kai viska tvarko kokia buhaltere su issilavinimu, bet paprastai padejejai to nepatikeciau. Nes kai prisidarys problemu tai bus sunku iskuopti

Niekada nieko nepriimdavau be saskaitos faktūros, išskyrus lievaką.

Padejejais (kad ir ka jie padetu) niekada pilnai nepasitikejau. Gyvenimo dėsnis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 22:49)
aluje moteriski hormonai, kai ju truksta, tai ir norisi bent is kazkur gauti

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:26)
jei malonumas, tai kodel sau tai riboti?  bigsmile.gif 

kaip abu auginot, jei ejot dirbti po2 m.... butent darbinis amzius kazkur 45+ m, tai nejau tuos 10 bent metu negalima skirti savu vaiku auginimui?

juk tai malonumas ar jau nebe, jau yra kitu malonesniu veiklu pasirodo? unsure.gif

tai tik alegorija, del pakeleiiu vienodu pareigu ir aplamai to 50/50 gyvenimo, nes niekad nebus sitaip niekada, ypac is moters puses vyras fiziskai stipresnis, maziau pazeidziamas ir t.t. o bulviu maisas tai gerai atspindi ar  panestumet veienoda svori su vyru? jei ne, tai ko verziates i ta 50/50 gyvenima, jums blogai, kai vyras jumis rupinasi, ar norisi tik , kad kai sergat rupintusi?

Nesupratau klausimo. Jei man patinka bandelės, tai nereiškia, kad aš tik jomis maitinuosi.

O kodėl aš turėjau skirti 10 metų? Kiek noriu, tiek skiriu.

Žinoma, kad gyvenime yra daugiau nei viena maloni veikla. Kiekviena maloni kitaip.

Kiek šiais laikais to fizinio pranašumo reikia? Man asmeniškai niekad nereikėjo pakelti bulvių maišo ar nešioti kažkokių tai svorių. Taip kad naudos iš to vyriškos fizinės jėgos yra daug mažiau, nei naudos iš jo intelektinių gebėjimų. O šitais jau ir aš galiu drąsiai lygiuotis. Aš nesuprantu, kodėl manimi vyras turėtų kažkaip tai atskirai rūpintis. Nu ne mažas vaikas aš. Mes vienas kitu ir vaikais rūpinamės. Bet žmogiškai kažkaip. Abipusiai. Niekur aš nesiveržiu. Kaip noriu, taip gyvenu, nesudėjus visko į "čia vyriška", o "čia moteriška" dėžutes. Reikėtų lemputę įsukti, įsukčiau ją. Užtat žinau, kad jei reikia vakarienę padaryti, tą be problemų ir puikiai padarys vyras. Ta prasme bendradarbiaujam mes. Kur reikia ir kiek reikia. Ir aš niekaip nesuprantu, ką Jūs turite omenyje sakydama, kad vyras turėtų manimi rūpintis. Arba mes kalbame apie tą patį, bet tam naudojame skirtingus žodžius, arba Jūs kalbate apie vedinį rūpinimąsi. Tada mes kalbame skirtingomis kalbomis ir aš nebežinau apie ką mes čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 08:32)
Gal ir visus pinigus ji tvarko?
Kai pagalbninkes tvarko pucina kambarius pjauna zole ar verda valgyti tai as supranttu.

Kai pradeda padet daryti pavedimus, tai jau nelabai suprantu. nebent pinigu tiek, kad  vienas kitas tukstantis - smulkmena.
Atsiskaitymai su tiekejais Lietuvoje nera normalus.

Vakaruose irgi reikia atsargumo, kad kokiu nesamoniu neprimestu

Katineli, nereikia manyti kad visi masto tavo kategorijom.

Viskas yra baisiai paprasta yra atskira saskaita ukio reikmem, ir menesio gale tik reikia suvesti pajamu ir islaidu ataskaita.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 07:42)
Eik...patylėk nors šiandien. Nejuokink žmonių.

As ne tavo dvarniaška, nevadovauk tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:46)
O kur matei, kad blogai, kad mažai purtė?
Ir nesilyginu, labiau ar ne labiau sekasi. Mano sekme nepriklauso nuo kitų žmonių sėkmės ar nesėkmės, nes, tikėtina, kad sėkmė mums yra skirtingi dalykai.

Bet gi pati rašei - vaaaa, nepapurtė jos gyvenimas gerai!!! Kitaip žinotu is kur kojos dygsta.

Are you sure?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 15, 08:49)
As ne tavo dvarniaška, nevadovauk  tongue.gif .

Nu kaip nori. Jei ir vel nori, kad visi kraipytu nosis tave skaitydami, tai pirmyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 07:49
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 08:50)
Bet gi pati rašei - vaaaa,  nepapurtė jos gyvenimas gerai!!! Kitaip žinotu is kur kojos dygsta.
Are you sure?

Nepapurtė, tai nepapurtė. Kuom tau užkliuvo fakto konstatavimas?
Iš kur tokiis negatyvios emocijos pas tamsta nuo ankstaus rytelio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 08:48)

Viskas yra baisiai paprasta yra atskira saskaita ukio reikmem, .

Va ko negaleciau daryri, tai ukininkauti...
Ajaaaaaaaazauuuu ne ne ne....žeme netraukia visiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 07:50)

Nu kaip nori. Jei ir vel nori,  kad visi kraipytu nosis tave skaitydami,  tai pirmyn.

As kraipau jau nosi - likeris negerai. Daug cukraus.
Kraujotakai gerinti reikia gero , tikro konjako. Man pats mamos kardiologas sake nupirkt mamai konjako ir duot po sauksta kasdien. Bet as neperku. Ir nzn kodel, galbut neitikinamai sake.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:53)
Nepapurtė, tai nepapurtė. Kuom tau užkliuvo fakto konstatavimas?
Iš kur tokiis negatyvios emocijos pas tamsta nuo ankstaus rytelio?  biggrin.gif

Ar gi pas mane negatyvas? Ar nepastebejai koks pirmas tavo dienos postas - oi nepapurte jos....oi pamatytu is kur kojos dygsta...
Cia achrienytelnas pozityvas tipo?

Kaip jus saves nematot ka rasinejat?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 15, 08:56)
As kraipau jau nosi - likeris negerai. Daug cukraus.
Kraujotakai gerinti reikia gero , tikro konjako. Man pats mamos kardiologas sake nupirkt mamai konjako ir duot po sauksta kasdien. Bet as neperku. Ir nzn kodel, galbut neitikinamai sake.

Noriu konjaka geriu, noriu likeri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 08:05