QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 22:49)
aluje moteriski hormonai, kai ju truksta, tai ir norisi bent is kazkur gauti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:26)
jei malonumas, tai kodel sau tai riboti?
kaip abu auginot, jei ejot dirbti po2 m.... butent darbinis amzius kazkur 45+ m, tai nejau tuos 10 bent metu negalima skirti savu vaiku auginimui?
juk tai malonumas ar jau nebe, jau yra kitu malonesniu veiklu pasirodo?
tai tik alegorija, del pakeleiiu vienodu pareigu ir aplamai to 50/50 gyvenimo, nes niekad nebus sitaip niekada, ypac is moters puses vyras fiziskai stipresnis, maziau pazeidziamas ir t.t. o bulviu maisas tai gerai atspindi ar panestumet veienoda svori su vyru? jei ne, tai ko verziates i ta 50/50 gyvenima, jums blogai, kai vyras jumis rupinasi, ar norisi tik , kad kai sergat rupintusi?
Nesupratau klausimo. Jei man patinka bandelės, tai nereiškia, kad aš tik jomis maitinuosi.
O kodėl aš turėjau skirti 10 metų? Kiek noriu, tiek skiriu.
Žinoma, kad gyvenime yra daugiau nei viena maloni veikla. Kiekviena maloni kitaip.
Kiek šiais laikais to fizinio pranašumo reikia? Man asmeniškai niekad nereikėjo pakelti bulvių maišo ar nešioti kažkokių tai svorių. Taip kad naudos iš to vyriškos fizinės jėgos yra daug mažiau, nei naudos iš jo intelektinių gebėjimų. O šitais jau ir aš galiu drąsiai lygiuotis. Aš nesuprantu, kodėl manimi vyras turėtų kažkaip tai atskirai rūpintis. Nu ne mažas vaikas aš. Mes vienas kitu ir vaikais rūpinamės. Bet žmogiškai kažkaip. Abipusiai. Niekur aš nesiveržiu. Kaip noriu, taip gyvenu, nesudėjus visko į "čia vyriška", o "čia moteriška" dėžutes. Reikėtų lemputę įsukti, įsukčiau ją. Užtat žinau, kad jei reikia vakarienę padaryti, tą be problemų ir puikiai padarys vyras. Ta prasme bendradarbiaujam mes. Kur reikia ir kiek reikia. Ir aš niekaip nesuprantu, ką Jūs turite omenyje sakydama, kad vyras turėtų manimi rūpintis. Arba mes kalbame apie tą patį, bet tam naudojame skirtingus žodžius, arba Jūs kalbate apie vedinį rūpinimąsi. Tada mes kalbame skirtingomis kalbomis ir aš nebežinau apie ką mes čia