QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 10:21)
Moonte, cia ne priekabis, bet noriu paklausti klausima ir isgisti I jį sazininga atsakyma. Truputį priešistorės - kazkas kazkada cia mestelejo mintį ar tik tu neisnaudoji globojamu jaunu zmoniu darbines jegos savo ukyje. Zinant kad tu, kaip ir visi kiti likusieji, seka šita tema, as laukiau atsakymo. Per tiek metu mes jau ismokome suprasti kas kaip cia reaguoja. Tavo NEreakcija i sita mintį mane ...kaip rusai sako - насторожило.
Ilgai laukiau atsakymo...ar ne kelias savaites, vis tikejausi, kad taip negali buti pas tave. Taip ir nesulaukiau.....
Ar jie pas tave dirba ukyje?
Burbanti, mano globotiniu istorija prasidejo senai, kai ilindau i globos namus su savo "meninyyykes paslaugomis", prie manes prisiriso grupelio talentingu vaiku... Ir t.t. ir t.t. pati puikiai pameni sia istorija. Jie jau uzauge, sukure savo seimas zmones. Tuo mano istorija su globotiniais ir baigesi.
Pastaruoju metu, daugiau kontaktuoju su smurta patirianciomis moterimis.
Mano ukyje dirba vienas nuolatinis, i sezoniniams darbam samdyti, dazniausiai tai buna netoli gyvenantis kaimynai, tevas ir jo sunus. mes turime savo technika, o ir kaimynu kartais pravercia.