Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 09:38)

Papildyta:
Jie nebuvo alkoholikai ir bomzai t.y. savo gyvensena neatitiko stereotipinio asocialo gyvenima. Bet ju veiksmai, ugdant savo vaikus, buvo asocialus. O veiskmai, ne pavadinimas, parodo esme.

Skaitytoja, problemytes su teksto suvokimu...

kam pritempinėti tokius žodžius? ypač kai pačiai žodis "kurvininkas" taip įstrigo ir teigi: įskaudino. Kerštas? Tipo tu nežinai kas visuotinai, pabrėžiu - visuotinai yra laikomas asocialiu asmeniu? Jei nežinai, tai pažiūrėk kokius Farus ir suprasi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 09:43)
Cia ne piniguose net reikalas. Ir ne pasitikejime.  Ne visi norii gyventi kolchoze, kur sukasi kazkokie samdyti zmones, tam reikia specifinio gyvenimo stiliaus.
Ir reikia, kad butu pakankamai primityvus tas gyvenimas, nes sudetingesnio nelabai sutvarkys paprasti samdyti.

Kas tave vercia gyventi kolchoze?
Kur as tau rasiau eik gyvenk?
Kodel tokia pertekile reakcija, i toki elementaru reiskini.

Na matai. Nei tu zinai, nei ka koks yra mano gyvenimelis-stilius, nei ka is esmes daro mano pagalbininke (funkciju buna ivairiu), ir pagaliau, kiek ju yra ir kur, kaip jos gyvena mirksiukas.gif

Tavo rasliava primena "lapes ir vynuogiu" pasakecia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 09:51)
Kas tave vercia gyventi kolchoze?
Kur as tau rasiau eik gyvenk?
Kodel tokia pertekile reakcija, i toki elementaru reiskini.

Na matai. Nei tu zinai, nei ka koks yra mano gyvenimelis-stilius, nei ka is esmes daro mano pagalbininke (funkciju buna ivairiu), ir pagaliau, kiek ju yra ir kur, kaip jos gyvena mirksiukas.gif

Tavo rasliava primena "lapes ir vynuogiu" pasakecia.

Zinok dirbu firmoje ir ten daugeliui dalyku tiesiog NEIMANOMA pasamdyti kazko, kad padarytu darba. Ir visai ne delto, kad po darrbo atlikimo gali pasiimti ir uzsakovus ar apsukti.
Kartais darbai per daug specifiniai ir sunkiai specifikuojami kontraktoriams.

Taip ir su asmeniniu gyvenimu. maciau tokiu, kurie savo namuose jauciasi, kaip viesbutyje. As viebuciuose jauciuosi nejaukiai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 09:15)
laugh.gif
Daug čia tokių su krištoliniais rutuliais  biggrin.gif  apmusijusiais  tongue.gif

Taip visada reaguoja zmonės istumti i kampą
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 10:00)
Zinok dirbu firmoje ir ten daugeliui dalyku tiesiog NEIMANOMA pasamdyti kazko, kad padarytu darba. Ir visai ne delto, kad po darrbo atlikimo gali pasiimti ir uzsakovus ar apsukti.
Kartais darbai per daug specifiniai ir sunkiai specifikuojami kontraktoriams.

Taip ir su asmeniniu gyvenimu. maciau tokiu, kurie savo namuose jauciasi, kaip viesbutyje. As viebuciuose jauciuosi nejaukiai.

Idomucia, na prie ko cia tavo patirtis ir mano gyvenimas?

Saziningai, as nesuprantu, ko tu cia dabar fontanuoji sia tema.
Atsakyti
Moonte, cia ne priekabis, bet noriu paklausti klausima ir isgisti I jį sazininga atsakyma. Truputį priešistorės - kazkas kazkada cia mestelejo mintį ar tik tu neisnaudoji globojamu jaunu zmoniu darbines jegos savo ukyje. Zinant kad tu, kaip ir visi kiti likusieji, seka šita tema, as laukiau atsakymo. Per tiek metu mes jau ismokome suprasti kas kaip cia reaguoja. Tavo NEreakcija i sita mintį mane ...kaip rusai sako - насторожило.
Ilgai laukiau atsakymo...ar ne kelias savaites, vis tikejausi, kad taip negali buti pas tave. Taip ir nesulaukiau.....

Ar jie pas tave dirba ukyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 09:23
Man tai keista, kai daromos kažkokios išvados (ir paprastai negatyvios) iš to, kad kažkas į kažkokią rašliavą nesureagavo. Gal pražiūrėjo, gal paskaitė ir pamiršo, gal nematė reikalo atsakinėti į durnus klausimus. Bent jau man yra nekart buvę, kad ne viską perskaitau, kai daug pripliurpiat. Ir nemažai kartų buvo, kad kol perskaitau viską, tai ir pamirštu atsakyti į klausimą kokį ax.gif ne visada ir laiko turiu tuo momentu, kai perskaitau, o paskui pasimiršta.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 10:26)
Man tai keista, kai daromos kažkokios išvados (ir paprastai negatyvios) iš to, kad kažkas į kažkokią rašliavą nesureagavo. Gal pražiūrėjo, gal paskaitė ir pamiršo, gal nematė reikalo atsakinėti į durnus klausimus. Bent jau man yra nekart buvę, kad ne viską perskaitau, kai daug pripliurpiat. Ir nemažai kartų buvo, kad kol perskaitau viską, tai ir pamirštu atsakyti į klausimą kokį  ax.gif  ne visada ir laiko turiu tuo momentu, kai perskaitau, o paskui pasimiršta.

Savo nuomone isreiskei siuo klausimu - labai malonu. Bet matosi, kad nieko nebaraskini ukio ir samdiniu reikaluose.

Del ko as suklusau, kai tokia mintis buvo ismesta i eteri? Todel kad pati esu susidurusi su globojamu jaunuoliu paemimu, kad 'padetu prie ukio'. Jau nuo senu laiku tai praktikuojama.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 10:21)
Moonte,  cia ne priekabis,  bet noriu paklausti  klausima ir isgisti I jį  sazininga atsakyma. Truputį priešistorės - kazkas kazkada cia mestelejo mintį ar tik tu neisnaudoji globojamu jaunu zmoniu darbines jegos savo ukyje. Zinant kad tu,  kaip ir visi kiti likusieji,  seka šita tema,  as laukiau atsakymo. Per tiek metu mes jau ismokome suprasti kas kaip cia reaguoja. Tavo NEreakcija i sita mintį mane ...kaip rusai sako -  насторожило.
Ilgai laukiau atsakymo...ar ne kelias savaites,  vis tikejausi,  kad taip negali buti pas tave. Taip ir nesulaukiau.....

Ar jie pas tave dirba ukyje?

Burbanti, mano globotiniu istorija prasidejo senai, kai ilindau i globos namus su savo "meninyyykes paslaugomis", prie manes prisiriso grupelio talentingu vaiku... Ir t.t. ir t.t. pati puikiai pameni sia istorija. Jie jau uzauge, sukure savo seimas zmones. Tuo mano istorija su globotiniais ir baigesi.

Pastaruoju metu, daugiau kontaktuoju su smurta patirianciomis moterimis.

Mano ukyje dirba vienas nuolatinis, i sezoniniams darbam samdyti, dazniausiai tai buna netoli gyvenantis kaimynai, tevas ir jo sunus. mes turime savo technika, o ir kaimynu kartais pravercia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 10:34)
Burbanti, mano globotiniu istorija prasidejo senai, kai ilindau i globos namus su savo "meninyyykes paslaugomis", prie manes prisiriso grupelio talentingu vaiku... Ir t.t. ir t.t. pati puikiai pameni sia istorija. Jie jau uzauge, sukure savo seimas zmones. Tuo mano istorija su globotiniais ir baigesi.

Pastaruoju metu, daugiau kontaktuoju su smurta patirianciomis moterimis.

Mano ukyje dirba vienas nuolatinis, i sezoniniams darbam samdyti, dazniausiai tai buna netoli gyvenantis kaimynai, tevas ir jo sunus. mes turime savo technika, o ir kaimynu kartais pravercia.

Ačiū, kad issklaidei tamsų debesėlį, jis man ramybės nedave. Draskiausi tarp dvieju krantu - ne ne Moontė šitaip nepadarytu...Bet kiek tokiu atveju buvę.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 09:21)
Moonte,  cia ne priekabis,  bet noriu paklausti  klausima ir isgisti I jį  sazininga atsakyma. Truputį priešistorės - kazkas kazkada cia mestelejo mintį ar tik tu neisnaudoji globojamu jaunu zmoniu darbines jegos savo ukyje.

Tu dabar nori sukelt sarsala.
Ne kazkas mestelejo, o monteverte parase. Visi zinom kaip montevertei skauda nuo moontes. Todel monteverte bezda bet ka, kad tik igelt.

Ir neaiskink ka man daryt tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 10:10)
Idomucia, na prie ko cia tavo patirtis ir mano gyvenimas?

Vedi uki, o diskutuoji kaip zmonems turintiems ASMENINIUS NAMUS tvarkytis.
Tiesiog pastebiu, kad tavoji patirtis ne i tema.
Cia tik Nakvisa turi uki, bet jai patarimu nereikia. Kiti ukio neturi
Atsakyti