Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Siandiena nuostabus rytas buvo. O as cia iki pietu prabuvau, gaila prarasto laiko. Einu i gamta, pasidziaugsiu paskutinemis siltomis dienelemis.
Atsakyti
kaip tendencinga biggrin.gif
cambse, gali dar net nusilenkti, pasimelsti savo šviesiajai mentorei. Ji gi tavo psichutį užgynė, tai kryžium dabar gulies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 11:23)
Siandiena nuostabus rytas buvo. O as cia iki pietu prabuvau, gaila prarasto laiko. Einu i gamta, pasidziaugsiu paskutinemis siltomis dienelemis.

Labas rytas 4u.gif
Mane prabudino saule pro langa, uztat ir neuztraukiu niekad uzuolaidu wub.gif
Priesais langa didziulis klevas auga, kaip smagu stebeti jo kaita, kai pradeda gelst lapai, o dabar jau pradejo krist po truputi. ax.gif

Vakar gan idomu filma ziurejau, apie dirbtini intelekta. Net pakeiciau nuomone kazkiek, anskciau buvau labai priesiska, o dabar pagalvojau, kad tai turbut puiki iseitis pvz demencija sergantiems, vienisiems senoliams, ir kt, kur robotas gali net pakeisti vaistus.
Tik visiskai skeptiskai ziuriu i romantinius santykius su tokia masina. Matyt niekada nesuprasiu... O ir klausimas, kada ir ar bus istobulinti robotai tiek, kad butu lygiaverciai zmogui, su samone. Ir ar nesukurs zmogus sau prieso, kurio negales nugaleti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 10:59)
Diskusijose apie vaikus, vyrus, darba visada teisi ta, kuri ilgiausiau zinde. Jei tik nuomones nesutampa, tuzinis argumentas - o as ilgiau zindziau. </p><p> biggrin.gif </p>

Tai va. Ir tylėk ir nekalbėk. Visai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 11:30)
Labas rytas  4u.gif
Mane prabudino saule pro langa, uztat ir neuztraukiu niekad uzuolaidu  wub.gif
Priesais langa didziulis klevas auga, kaip smagu stebeti jo kaita, kai pradeda gelst lapai, o dabar jau pradejo krist po truputi.  ax.gif

Vakar gan idomu filma ziurejau, apie dirbtini intelekta. Net pakeiciau nuomone kazkiek, anskciau buvau labai priesiska, o dabar pagalvojau, kad tai turbut puiki iseitis pvz demencija sergantiems, vienisiems senoliams, ir kt, kur robotas gali net pakeisti vaistus.
Tik visiskai skeptiskai ziuriu i romantinius santykius su tokia masina. Matyt niekada nesuprasiu... O ir klausimas, kada ir ar bus istobulinti robotai tiek, kad butu lygiaverciai zmogui, su samone. Ir ar nesukurs zmogus sau prieso, kurio negales nugaleti.

Sveika, mylimuke.

Dziaugiuosi kad priminei.
Sia vasara lankiausi "geltonas karutis" kursuose, domejausi landsafto dizainu. Siaip ten vyksta idomus kursai, visomis temomis, itariu galetum rasti ir sau ka nors idomaus.
Atsakyti

Tai taip. As gi visai nezindziau.

Dar tylet kai kuriom temom turiu, nes esu per sena jau.  :D

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 15, 10:37)
Tu dabar nori sukelt sarsala.
Ne kazkas mestelejo, o monteverte parase. Visi zinom kaip montevertei skauda nuo moontes. Todel monteverte bezda bet ka, kad tik igelt.

Ir neaiskink ka man daryt tongue.gif .

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 11:33)

Na itariu nebeiseisiu.

Nakvisa, jei gerai pamenu, megsti rozes.

Noriu sodybos pakrasti apsodinti baltom ersketrozem. Kokios is ju patvariausios, kuriu nereikia dangstyti, ir kur geriau teirautis sodinuku (100 vnt). Noreciau kazka panasaus i Rosa Ritausma
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 11:37)
Tai taip. As gi visai nezindziau.</p>
<p>Dar tylet kai kuriom temom turiu, nes esu per sena jau.  biggrin.gif</p>

As suprantu kad cia sarkazmas.
Nesupratau, kodel sena?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 11:47)
Noriu sodybos pakrasti apsodinti baltom ersketrozem. Kokios is ju patvariausios, kuriu nereikia dangstyti, ir kur geriau teirautis sodinuku (100 vnt). Noreciau kazka panasaus i Rosa Ritausma

Sibirkos rožynas:
https://www.rozes.lt/

Šiuo metu auginu virš 20 krūmų, didesnė dalis iš ten. Kiek siunčiausi iš NL, PL - du/trys metai ir viskas. Neišgyvena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 15 spalio 2019 - 10:52
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 01:16)
Kokia inteligentiska reakcija.

mokausi is geriausiu tamstos ir tamstos augintiniu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 11:50)

Butinai permeiu akimis. Sudomino istorines, ir senosios lietuviskos.

Bet kiek surpatau Ritausma jau ir ten isparduota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 01:45)
Tavo tevas grabe turbut vartytusi kasdien matydamas kas isaugo jo inteligentiskoje pasoneje.  unsure.gif

dura naktim net nemiga del mane pergyvena unsure.gif
Atsakyti