Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 15, 09:27)
jau nebežinai kaip išsisukti, kad viskas per pusę ir vyras babkių neduoda, tai suradai kvialiausią priežastį biggrin.gif
Papildyta:

jau ir tu iškraipai? net cambalinė nedrįso iškraipyti. Žiūrėk, jinai parašė "dejavai kad tada gimines tau nepasakojo apie alkoholio zala, teta tau likerio pildavo."
Papildyta:

a vot kaip gražu. Vyro šeima tai nebuvo kažkokie, tik jau kitų narių šeimos - kažkokie, asocialai.
Nu nu... Moonte is going down and down ax.gif

nu gal ji tokia ir yra nepatikima?

nu jo Kin irgi pasirode visame grazume biggrin.gif
Tikrai teta ipildavo, tik ne likerio, o konjako, Jie tokie labai turtingi buvo, kaip Idomucia minejo vieni i stu gerai gyvenanciu, augino lapes, dirbo kolukyje, turejo nama, 10 rubliu jiem buvo kaip mums 10kp, tai pas juos buvo tokios tradicijos pvz kavinasi visi ne bele kokia o pupeliu kava turkiskai padaryta , ir po koki 50 gr konjako issipila su citrina ir man ipildvao, jau kai buvai koki 15-16 gal metu ten laseli, visi sedim ,snekam, moteriskoj draugijoj, tortukas koks budavo iskeptas, tikrai labai viskas graziai. Aisku visa ta pati galejom geriau ir po to konjako daryti, tik va tada nebuvo to supratimo apie jo zala. Kaip matau pas Kin, Moonte ir kai kurias kitas jo dar ir dabar nera..

nu jo ta tai ziauriai nusidegradavo, cia gal priverstine abstinencija taip veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 11:59)

Kia pagimdai norisi su vaiku buti, ji auginti, apkabinti myluoti, mokyti, rengti, maitinti, lavinti, nepazintas jausmas? unsure.gif

Oi sumaisei cia tik viena sviesioji,kru as jau, nei batu kulnelo neverta esu, tuoj ateis jei tau pasiseks ir i tave svao sveisa nukreips, ir apsveis, kokia tavo seima, mane jau apsiveite  mirksiukas.gif

taip, tu vienintelė pas mus vaikus savo dievini, kitos tai jau ne, šiaip pasigimdėm ir kaip įrankio prieš vyrą nenaudojam biggrin.gif
Iki kelių metų su vaikais miegojai vienoje lovoje?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 12:34)
nu gal ji tokia ir yra nepatikima?

nu jo Kin irgi pasirode visame grazume  biggrin.gif
Tikrai teta ipildavo, tik ne likerio, o konjako, Jie tokie labai turtingi buvo, kaip Idomucia minejo vieni i stu gerai gyvenanciu, augino lapes, dirbo kolukyje, turejo nama, 10 rubliu jiem buvo kaip mums 10kp, tai pas juos buvo tokios tradicijos pvz  kavinasi visi ne bele kokia o pupeliu kava turkiskai padaryta , ir po koki 50 gr konjako issipila su citrina ir man ipildvao, jau kai buvai koki 15-16 gal metu ten laseli, visi sedim ,snekam, moteriskoj draugijoj, tortukas koks budavo iskeptas, tikrai labai viskas graziai. Aisku visa ta pati galejom geriau ir po to konjako daryti, tik va tada nebuvo to supratimo apie jo zala. Kaip matau pas Kin, Moonte ir kai kurias kitas jo dar ir dabar nera..

nu jo ta tai ziauriai nusidegradavo, cia gal priverstine abstinencija taip veikia lotuliukas.gif

įdomioj aplinkoj augai ir tiek. ir manai, kad visi taip gyveno,
Atsakyti
Jeigu vaikai toks visiskas malonumas,kodel tada reikalaujama, kad vyras darytu kazka daugiua uz tai, kad tu vaikus augini? Jeigu tarkim as turiu hobi, tai nereikalauju vyro atidirbt dvigubai, nes pavargau nuo hobio teikiancio malonumo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 10:59)
<p>Neskaiciau visko, bet is viso paveikslo labai patiko kalbos apie zindyma. Lyg tema nuo pinigu prasidejo, perejo i darba ir toliau logiska pabaiga - zindymas.  biggrin.gif </p><p>Slaitau, kad moters verte reikia matuoti pagal tai, kiek ji zinde. Cia SM galima net zindymo titulus sugalvot pagal trukme. Pvz Amzinas fabrikas, meistre, luzere ir t.t.  biggrin.gif </p><p>Diskusijose apie vaikus, vyrus, darba visada teisi ta, kuri ilgiausiau zinde. Jei tik nuomones nesutampa, tuzinis argumentas - o as ilgiau zindziau. </p><p> biggrin.gif </p>

kazkoks ziauriai iskreiptas suvokimas blink.gif
tai tik parodo, akd turi kazkoki nusistatyma pire svaiksu ir zindyma, kad taip iskreiptai priimi, galim ai rnezindyti ne visos gali tai fiziskai, bet kalba ejo apie buvima su SAVO VAIKAIS.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 12:39)
kazkoks ziauriai iskreiptas suvokimas  blink.gif
tai tik parodo, akd turi kazkoki nusistatyma pire svaiksu ir zindyma, kad taip iskreiptai priimi, galim ai rnezindyti ne visos gali tai fiziskai, bet kalba ejo apie buvima su SAVO VAIKAIS.

Tai, kad laikei vvaikus iki mokyklos po papu, nereiškia, kad esi geresnė mama. ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 12:41)
Tai, kad laikei vvaikus iki mokyklos po papu, nereiškia, kad esi geresnė mama. ir tiek  biggrin.gif

Reiškia, reiskia, jums kelioms iki Lutukės nedasilyginti su savo ne motiniskais instinktais
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 12:36)

Mano dede uzeme aukstas pareigas sveikatos ministerijoje ir dar turejo valandu universitetinej ligoninej. Tai savo mamai, mano mociutei atvezdavo tauriu gerimu... Airisku Skotisku viskiu konjaku, nes tais laikais daktarams duodavo.

Tai kai pradarydavo, tai isipildavau ir as, kai niekas nemato.

Dar prisimenu, karta pasakojo apie toki idomu atveji, kad kazkur psichuskej guli pacientas vyras, kuris teigia kad jis yra moteris ir nezino, ka daryti su tokiu...
Na pagalvojau, kokiu psichu buna.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 12:23)
Bendras miegamasis...ups, ne sitas netinka. Bet jei jiems gerai, tai gerai.  biggrin.gif</p>

As is_sviesos ir as beveik apsizenyjjau ir zinau kaip geriausiai seimoje gyventi i rmanau,kad esu labai samojinga lotuliukas.gif

Taip bendras miegamisis yra labai smagu, jei viskas gerai, bet svarbiausia, kad butu bendri namai, benras supratimas, bendras gyvenimas, kai miegi nelabai svaru is esmes ar kartu ar atsikrai,svarbu kai nemiegi,kaip gyveni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 12:42)
Reiškia,  reiskia,  jums kelioms iki Lutukės nedasilyginti su savo ne motiniskais instinktais

ir ačiū dievui biggrin.gif kitu atveju ir mano vyras turbūt trauktų į barus, o vėliau susirastų darbą specialiai toliau nuo namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 12:36)
taip, tu vienintelė pas mus vaikus savo dievini, kitos tai jau ne, šiaip pasigimdėm ir kaip įrankio prieš vyrą nenaudojam  biggrin.gif 
Iki kelių metų su vaikais miegojai vienoje lovoje?
Papildyta:

prie ko ci adievni, nedievinu as vaiku, o megaujusoi ju auginimu mirksiukas.gif KOks dar irankis? tavo vytui riekai kakzokiu irankiu,kad tavim pradetu rupintis, santazo? blink.gif blink.gif blink.gif
kiek reikejo, kiek zindziau tiek ir miegojau, o tau kas? mirksiukas.gif

taip augo 90 porc vaiku mirksiukas.gif taip maciau, kad taip gyveno, nes bendravau su zmonem , mane zinok is namu isleisdavo, buvo keli klaseje, kaip tu matyt, kuriu neisleisdavo niekur, nei i ziburelius, tai nusikurvino ... unsure.gif matyt savo laiku, kai nuotykiu neisgyveni, tai paskui jau pasisemt nebeina arb atsirinkti nesugebi arba tokia griezta kontrole ivaro kompleksus,
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 12:39)
Jeigu vaikai toks visiskas malonumas,kodel tada reikalaujama, kad vyras darytu kazka daugiua uz tai, kad tu vaikus augini? Jeigu tarkim as turiu hobi, tai nereikalauju vyro atidirbt dvigubai, nes pavargau nuo hobio teikiancio malonumo. biggrin.gif

Ne į temą, bet apie karą.
Stebiu jau trečią dieną vieną rusų šeimą. Mama, tėvas, mergaitė kokių 6 metų ir berniukas na kokių 1,5 metų. Aš taip ant vaikų staigiančios motinos seniai nemačiau. Jai viskas blogai: ne taip dukra nuo figūrų nuvažiavo, kokio velnio ji ten susikūprinusi raidina, kas ji per išgama ir pan. Ant mažojo klykauja amžinai, kad elgiasi kaip žvėris ir etc. Kažkas baisaus kai paklausai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 12:47)

Taip bendras miegamisis yra labai smagu, jei viskas gerai,

Atsakyti