Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 11:37)
<p>Tai taip. As gi visai nezindziau.</p>
<p>Dar tylet kai kuriom temom turiu, nes esu per sena jau.  biggrin.gif</p>

Tai ir viskas. Imi baltą paklodę ir šliauži link kapų.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 11:53)
Butinai permeiu akimis. Sudomino istorines, ir senosios lietuviskos.

Bet kiek surpatau Ritausma jau ir ten isparduota  smile.gif

Reikia su jais tiesiogiai kontaktuoti. Aš visada vietoje pas juos pavasarį atvažiuoju pažioplinėti. Svarbu pasiimti ribotą kiekį grynųjų smile.gif

Dar vienas “taškas” - Ukmergės turgus šeštadieniais, bet daugiau vasarą. Nežinau iš kokio rožyno jie, bet irgi bėdos būna su pasirinkimu, geriau arba nevažiuoti, arba važiuoti su ribotu kiekiu grynųjų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 15 spalio 2019 - 10:59
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 07:53)
O moterus? It kodėl jai reikia tuos pinigus patikėti? Aš pvz išleisčiau viską  biggrin.gif

biggrin.gif gerai tik alkoholikai,  dulkinasi tik kurvinykai ir tt.

Tai kad su meilužiu tą darau  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nesistebiu,  kad vieną viską tempei tiek metų, tau dabar labai svarbu pabrėžti, kad tai buvo ne veltui... vargšė. Sunkus gyvenimas.

O kas atsitinka, kai pagimdai? Smegenys suskystėja minimum penkeriems metams?  biggrin.gif

Šviesioji tu mūsų biggrin.gif

Nu tada aisku, kodel nepasitiki tavim....

cia jau musu sviesiosios Moontes ismastymai.

ir del to jautiesi nebedavatka? vaje kaip baisu meiluzi turi lotuliukas.gif doh.gif

ka tempiau?tau atrodo kazkoks vargas su svao vaikais buti? blink.gif

Kia pagimdai norisi su vaiku buti, ji auginti, apkabinti myluoti, mokyti, rengti, maitinti, lavinti, nepazintas jausmas? unsure.gif

Oi sumaisei cia tik viena sviesioji,kru as jau, nei batu kulnelo neverta esu, tuoj ateis jei tau pasiseks ir i tave svao sveisa nukreips, ir apsveis, kokia tavo seima, mane jau apsiveite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 11:56)
Tai ir viskas. Imi baltą paklodę ir šliauži link kapų.
Papildyta:

Reikia su jais tiesiogiai kontaktuoti. Aš visada vietoje pas juos pavasarį atvažiuoju pažioplinėti. Svarbu pasiimti ribotą kiekį grynųjų smile.gif

Nuvaziuosiu rudeni. Kiekis nemazas.

O ir Latvijoje pabandysiu kontaktu paieksoti, si roze is ten kilusi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:01)
Šeimos nepasirinksi.
Todėl nepulkit lutukės, kad ją girdė giminaičiai. Daug tokių šeimų, bent jau anksčiau, buvo, kur darželinuko pirštą į degtinę kišdavo ir juokdavosi, kaip raukosi į burnytę įkišęs. Kitą kartą vaikas jau pats tą pirštą kiša, juk smagu, kai suaugusieji skiria dėmesio ir visiems linksma.
Mano giminėj irgi tokių buvo.
Tik labai svarbu, ar žmogus supranta, kad tai problema. O jei supranta, ar pripažįsta tai.
Man atrodo nenormalu kišti pirštą į alkoholį, nenormalu trylikamečiui trauktinę pilti, bet kokių 16 m. vyno gurkšnį prie pietų stalo paragauti jau atrodo tinkama. Alkoholio vartojimo kultūrą irgi reikia ugdyti. Tam kad nevartotų bet ko, bet kiek.

nors tu nenusisnekek, niekasn manes negirde doh.gif kad duodavo po gurksni kazko karta i metus bunant 14+, tai zinok tikrai toli nuogirdymo, o vaikysteje kaisioti pirstus niekur neleido, pas mus nebuvo jokiu pjankiu namie,kad visi gatavi butu ir vaikai per taures sarasintu.

ne, nenormalu gerti alkoholi jokio amziaus. Kuom dabar 13 blogai, o 16 jau gerai doh.gif Nera jokio alkoholio kulturos, tai yra nuodai, kaip graziai juos beipakuotum,laimei dabar jau visiem ta informacija prieinama.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 08:04)
Šeimos nepasirinksi, bet gal neminėtinai reiktų baigti durnę vaidinti, kad čia viskas normaliai?

dabartiniu poziuriu vsiai nenormalu, mano poziuriu is vis nenormalu gerti alko. O tuo metu tai buvo normalu ir tikria daugma paaugliu paragaudavo alkoholio ir niekas is to tragedijso nedare, manau, net dabar duag kas paragauja, net dabar Kin sako kad 16 galima gerti, tai va mano mama ir teta lygiai taip pat maste mirksiukas.gif tai zinok labai toli iki asocialios seimos anot musu sveisiosios didenybes .
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:27)
Tai aš gi ir rašiau - reikia suprasti, kad tai problema. O po to ją dar ir pripaūinti.
Juk tai ne vienintelė problema, kurios ji nepripažįsta. Nereikia stebėtis.
Tai tik reiškia, kad gyvenimas dar per mažai purtė, kad viskas susikratytų ir į lentynėles susidėliotų.
Žmonėms, kurie buvo normaliai auklėjami, tai ateina su auklėjimu, o kitiems, deja, tik per sukrečiančias gyvenimo patirtis.

aha matyt tave tikrai dar per mazai purte.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 spalio 2019 - 11:43
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 12:00)
Nuvaziuosiu rudeni. Kiekis nemazas.

O ir Latvijoje pabandysiu kontaktu paieksoti, si roze is ten kilusi.

Na turi laiko iki lapkričio, vėliau gali nespėti įleisti šaknų. Tad pirkti tik tam, kad pirkti.
Šiaip, iš patirties, geriausiai prigijo tos, kur sukišau kovą. Ėmiau plikomis šaknimis, pats tas joms buvo. Ir nereikėjo sukti galvos, dėl to, kad nudegins saulė ar pan.
Atsakyti
Burbanciai... kuri lygina UK su LT.
2006, kai nuvykau mane daug dalyku zavejo. Deja laikas eina, UK degradavo...
Pas juos XIX amziaus atsilikimas maisosi su troskimais buti pazangiais.

Tai va paskambinau, kodel mano automobilis rodomas, kaip neisregistruotas. Nors dokumentus nusiunciau. Ir dar siunciau registruotu ir dar turiu issisaugojes kopija trackingo, kad siunta iteikta.

Tai sako, bandyk siusti dar karta.

Na pasiusiu bet si karta su grasinimais, kad jei nebus atlikta per menesi tai paduosiu skunda pries DVLA. Jau issiaiskinau kur.
Konkreciai degradavusi valstybe. Kai pirkau ta paskutini UK auto 2013, tai dar sugebejau gauti laikina registracijos liudijime ju ofise. Dabar visi ofisai uzdaryti, tai praktiskai nusipirkes nauja auto negali ja normaliai naudotis menesi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 12:08)
Na turi laiko iki lapkričio, vėliau gali nespėti įleisti šaknų. Tad pirkti tik tam, kad pirkti.
Šiaip, iš patirties, geriausiai prigijo tos, kur sukišau kovą. Ėmiau plikomis šaknimis, pats tas joms buvo. Ir nereikėjo sukti galvos, dėl to, kad nudegins saulė ar pan.

OK. Tuomet tarsiuosi pavasriui. Aciu, uz patarima.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 15, 08:47)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Nesupratau klausimo. Jei man patinka bandelės, tai nereiškia, kad aš tik jomis maitinuosi.

O kodėl aš turėjau skirti 10 metų? Kiek noriu, tiek skiriu.

Žinoma, kad gyvenime yra daugiau nei viena maloni veikla. Kiekviena maloni kitaip.

Kiek šiais laikais to fizinio pranašumo reikia? Man asmeniškai niekad nereikėjo pakelti bulvių maišo ar nešioti kažkokių tai svorių. Taip kad naudos iš to vyriškos fizinės jėgos yra daug mažiau, nei naudos iš jo intelektinių gebėjimų. O šitais jau ir aš galiu drąsiai lygiuotis. Aš nesuprantu, kodėl manimi vyras turėtų kažkaip tai atskirai rūpintis. Nu ne mažas vaikas aš. Mes vienas kitu ir vaikais rūpinamės. Bet žmogiškai kažkaip. Abipusiai. Niekur aš nesiveržiu. Kaip noriu, taip gyvenu, nesudėjus visko į "čia vyriška", o "čia moteriška" dėžutes. Reikėtų lemputę įsukti, įsukčiau ją. Užtat žinau, kad jei reikia vakarienę padaryti, tą be problemų ir puikiai padarys vyras. Ta prasme bendradarbiaujam mes. Kur reikia ir kiek reikia. Ir aš niekaip nesuprantu, ką Jūs turite omenyje sakydama, kad vyras turėtų manimi rūpintis. Arba mes kalbame apie tą patį, bet tam naudojame skirtingus žodžius, arba Jūs kalbate apie vedinį rūpinimąsi. Tada mes kalbame skirtingomis kalbomis ir aš nebežinau apie ką mes čia biggrin.gif

nezinojai?

nu jei vaiku auginima lyginat su bandelem tai jo nelabai ka turiu argumentuoti..man iznokti neatsibosta su vaiakis, nei kakziap kenkia sveikatai ....ci aklaba ne apie tai, ka jus galite, o kalba apie tai ko jus norite...

tai ir gerai,kad gyevnat kaip norit.

Rupinimasis visoks gali buti ir zinoma abu rupinasi vienas, rodo demesi, dziugina, ir t.t. tai ir esme, kai seima yra, kai yra bendras gyvenimas, bendri rupesciai, tuo paciu ir bendri finansai, benras bustas ir t.t. as nesuprantu dalinimosi seimose, bet jie jiem geria, tai gerai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 08:53)
Nepapurtė, tai nepapurtė. Kuom tau užkliuvo fakto konstatavimas?
Iš kur tokiis negatyvios emocijos pas tamsta nuo ankstaus rytelio?  biggrin.gif

o tu savo negatyvo aisku ne neipastebejai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 09:01)
Burba, neišsigalvok  biggrin.gif  iš kur kojos dygsta gi pati sugalvojai.
O mano postas buvo labai taikus.

eik ir dar karta atidziau perskaityk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 11:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72522007" data-time="1571128429">
<div>
<p>Tai va. Ir tylėk ir nekalbėk. Visai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai taip. As gi visai nezindziau.</p>
<p>Dar tylet kai kuriom temom turiu, nes esu per sena jau.  biggrin.gif</p>

Aš ir nezindziau, todel ta tema man net neidomi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 11:28

tai ir esme, kai seima yra, kai yra bendras gyvenimas, bendri rupesciai, tuo paciu ir bendri finansai, benras bustas ir t.t. as nesuprantu dalinimosi seimose, bet jie jiem geria, tai gerai. biggrin.gif

Bendras miegamasis...ups, ne sitas netinka. Bet jei jiems gerai, tai gerai.  :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 09:16)
Sia tema pasisakau paskutini karta.

Prisimenam nu ko prasidejo. Kad cambala parase kad neminetina yra issigimele.

I ka as paraasiau, kad ji tokia nera, tiesiog vaikysteje buvo traumuota, del to stebime tai ka matome.

Asocialus yra ne vien bomzai, ar alkoholikai. Asocialiais zmonemis buna ir visai nevartojantys alkoholio, asocialumas pasireiskia, per vaikysteje neteisingai suformuotus gyvenimo igudzius. Pvz. anskciau diduma vaiku namu globotiniai neretai buvo aoscialus. Siais laikais, pradeda daugiau kreipti demesi i globotiniu ugdyma, elementariai ismokinti juos savimi pasirupinti, pasigaminti maista, susitvarkyti aplink save, apmoketi tas pacias saskaitas, kaip bendrauti su zmonemis.

Kad butu aiskiau. Antanas Guoga, rodos sekmingas zmogus, bent jau taip jis save pristato. Apie save kalba

"„Aš sunkus žmogus, todėl man tikrai reikia pagalbos. Asocialus esu, negaliu aplink save normaliai pasitvarkyti, nes galvoje nuolat sukasi reikalai. Aistė mane prižiūri kaip vaiką. Nei pats pasigamint ką galiu, nei apsirengti, todėl ji man padeda. Tačiau aš stiprus kitoje srityje“, – atviravo A.Guoga.

Saltinis cia

Taigi, NORMALUS, suvokiantys savokos reiskme zmones nei baidosi, nei neigia elementaru fakta, nei ka, viska vadina savais vardais.

Asocialumas, jei ka yra ivairialypis.

Mano vyro seima, nebuvo nei alkoholikai, nei bomzai, nei dar kas. Bet butent jie praktikavo neminetinos seimos sankloda, vaikam formavo netinkamus t.y. asocialius gyvenimo igudzius.

Mani visai neidomu, nei neminetinos seima, nei jos ATA tevelis.

Bet ji pati raso apie inteligencija, kokia nuostabi jos seima ir t.t.

Bet netinkamai suformuoti igudziai akivaizdus.

TArkim, ji keikiasi kaip pastotes merga, ne man, jai turi buti geda, bet atsakomybe permete man, kad pastebejau neatitikima deklaracijom, kad toks elgesys yra visai nesusijes su kultura-inteligentais. Atkreipkite demesi, as atsakinga uz jos seimos, tevelio smeizima ir t.t.

TAigi. Isties, rasydama posta cmabalai tikrai nesitikejau, kad neminetina is to ispus toki burbula, neigdama kas akivaizdu.

vartykis vartykis sventoji tu musu, tu manai parasyti keiksmazodi blogiau, nei tavo nuolatinis dergimasis is manes, is mano seimos, smeistas, melas ? jo svaik toliau , matai pries savo augintines gali cia issivartyti, tau paplos , bet gyvenime garantuoju, kad uz sita visa tau ateis uzmokestis, pamatysi. mirksiukas.gif Taip nebuna, kad tiek privares, primelaves, ikraipes, apsmeizes zmogus isliptu sausas is balos, taigi I just watch karma flow in your life. mirksiukas.gif

jei mano seima asocialus tai tu degrade tada paskutine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 12:08)
Burbanciai... kuri lygina UK su LT.
2006, kai nuvykau mane daug dalyku zavejo. Deja laikas eina, UK degradavo...
Pas juos XIX amziaus atsilikimas maisosi su troskimais buti pazangiais.

Tai va paskambinau, kodel mano automobilis rodomas, kaip neisregistruotas. Nors dokumentus nusiunciau. Ir dar siunciau registruotu ir dar turiu issisaugojes kopija trackingo, kad siunta iteikta.

Tai sako, bandyk siusti dar karta.

Na pasiusiu bet si karta su grasinimais, kad jei nebus atlikta per menesi tai paduosiu skunda pries DVLA. Jau issiaiskinau kur.
Konkreciai degradavusi valstybe. Kai pirkau ta paskutini UK auto 2013, tai dar sugebejau gauti laikina registracijos liudijime ju ofise. Dabar visi ofisai uzdaryti, tai praktiskai nusipirkes nauja auto negali ja normaliai naudotis menesi.

Patinku žiūriu aš tau laugh.gif

Geriau jau apie meilę svajones rasytum, nei apie mašinas

Ką gero turi papasakoti šį lietingą darbadienį?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 12:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72522046" data-time="1571131175">
<div>
<p>tai ir esme, kai seima yra, kai yra bendras gyvenimas, bendri rupesciai, tuo paciu ir bendri finansai, benras bustas ir t.t. as nesuprantu dalinimosi seimose, bet jie jiem geria, tai gerai. vartotojo įkelta nuotrauka
</p>
</div>
</blockquote>
<p>Bendras miegamasis...ups, ne sitas netinka. Bet jei jiems gerai, tai gerai.  biggrin.gif</p>

Kodel tau toks noras kazka pašiepti vis? Tvirciau ant koju jautiesi?

Mylimuke suprantu, jai dabar pusbadis kol nesusiras is sono ko nors, todel ir bamba kolkas. O tau kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 11:27