Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aš ir nezindziau, todel ta tema man net neidomi

Kodel nezindei? 

Atsakyti

As is_sviesos ir as beveik apsizenyjjau ir zinau kaip geriausiai seimoje gyventi i rmanau,kad esu labai samojinga lotuliukas.gif

Taip bendras miegamisis yra labai smagu, jei viskas gerai, bet svarbiausia, kad butu bendri namai, benras supratimas, bendras gyvenimas, kai miegi nelabai svaru is esmes ar kartu ar atsikrai,svarbu kai nemiegi,kaip gyveni mirksiukas.gif

Is kur zinai ar beveik, ar jau? O tai beje, nuo vestuviu datos as jau tureciau oficialia teise visiems aiskunti kaip seimoje gyventi, kaip finansus tvarkyti?  Pagal tavo sita komentara tai taip gaunasi.

Jo, jei viskas gerai, bendras miegamasis smagu. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 15, 12:39)
Jeigu vaikai toks visiskas malonumas,kodel tada reikalaujama, kad vyras darytu kazka daugiua uz tai, kad tu vaikus augini? Jeigu tarkim as turiu hobi, tai nereikalauju vyro atidirbt dvigubai, nes pavargau nuo hobio teikiancio malonumo. biggrin.gif

ne uz tai, o kad sudarytu tam galimybe mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 12:59)
Is kur zinai ar beveik, ar jau? O tai beje, nuo vestuviu datos as jau tureciau oficialia teise visiems aiskunti kaip seimoje gyventi, kaip finansus tvarkyti?  Pagal tavo sita komentara tai taip gaunasi.</p><p></p><p>Jo, jei viskas gerai, bendras miegamasis smagu. </p>

nezinau, nedidelis skirtuamas lotuliukas.gif kam tu vargniesi klausit, jau i rtaip aiskini lotuliukas.gif

aisku smagu, gi gyvenau ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 12:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72522048" data-time="1571131326">
<div>
<p>Aš ir nezindziau, todel ta tema man net neidomi</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kodel nezindei? </p>

Neturejau pieno
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 12:48)
ir ačiū dievui biggrin.gif kitu atveju ir mano vyras turbūt trauktų į barus, o vėliau susirastų darbą specialiai toliau nuo namų biggrin.gif

Toks silpnavalis tavo vyras? Nu...aisku - tu ji geriau pazysti, zinai kaip elgtusi vienokiu ar kitokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 12:51)
prie ko ci adievni, nedievinu as vaiku, o megaujusoi ju auginimu  mirksiukas.gif KOks dar irankis? tavo vytui riekai kakzokiu irankiu,kad tavim pradetu rupintis, santazo?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
kiek reikejo, kiek zindziau tiek ir miegojau, o tau kas?  mirksiukas.gif

taip augo 90 porc vaiku mirksiukas.gif taip maciau, kad taip gyveno, nes bendravau su zmonem , mane zinok is namu isleisdavo, buvo keli klaseje, kaip tu matyt, kuriu neisleisdavo niekur, nei i ziburelius, tai nusikurvino ... unsure.gif matyt savo laiku, kai nuotykiu neisgyveni, tai paskui jau pasisemt nebeina arb atsirinkti nesugebi arba tokia griezta kontrole ivaro kompleksus,

Vakar kaip tik skaičiau apie tai, kad moterys miega su vaikais, nes vengia vyro artumo. Tai kaip ir aiški tavo situacija, gražiai įsikuria į bendrą situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 12:59)
Is kur zinai ar beveik, ar jau? O tai beje, nuo vestuviu datos as jau tureciau oficialia teise visiems aiskunti kaip seimoje gyventi, kaip finansus tvarkyti?  Pagal tavo sita komentara tai taip gaunasi.

Oooo. Tai tu dar ir oficialiai neištekėjusi?
Kas su tavim negerai, kad sugyventinis nesiperša? Jis tave išnaudoja, taip negalima gyventi.
Niu niu niu, savo geriausius metus švaistai. Baisu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 13:39)
Oooo. Tai tu dar ir oficialiai neištekėjusi?
Kas su tavim negerai, kad sugyventinis nesiperša? Jis tave išnaudoja, taip negalima gyventi.
Niu niu niu, savo geriausius metus švaistai. Baisu.

Paleistuvavimas, ne kitaip rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 13:04)
ne uz tai, o kad sudarytu tam galimybe  mirksiukas.gif
Papildyta:

nezinau, nedidelis skirtuamas lotuliukas.gif kam tu vargniesi klausit, jau i rtaip aiskini lotuliukas.gif

aisku smagu, gi gyvenau ir taip  mirksiukas.gif

Kai dirbi prieš nestuke.gif tai dvejus metus gali nedirbti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 13:41)
Paleistuvavimas, ne kitaip rolleyes.gif

Čia grynas parodymas, kad ja naudojasi. Ją pames ir per 2 dienas kitą susiras. Ir apsiženys. Jos tikrai nemyli, nes nesiperša.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 13:43)
Čia grynas parodymas, kad ja naudojasi. Ją pames ir per 2 dienas kitą susiras. Ir apsiženys. Jos tikrai nemyli, nes nesiperša.

Plius sexui išnaudoja
Gal net kokiam analiniui blink.gif blink.gif
Atsakyti
bet tai kokia nuopuša reikia būt, kad didžiuotis, kai vyras ima analiniu. Ne koks šiaip frykas, klientas ar pan., o nuosavas vyras...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 13:44)
Plius sexui išnaudoja
Gal net kokiam analiniui  blink.gif  blink.gif

Ir banko pin kodu greiciausiai neduoda net.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 15, 13:48)
bet tai kokia nuopuša reikia būt, kad didžiuotis, kai vyras ima analiniu. Ne koks šiaip frykas, klientas ar pan., o nuosavas vyras...

Meilužis!!! biggrin.gif
Atsakyti