Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O mat radnaja biggrin.gifbiggrin.gif
As galvojau, kad tu megsti tvirto charakterio vyrus (cia rimtai, ne padjopkė)

Jis ir yra tvirto charakterio.  :) 

Pinigu neprasiau, nesantazavau kojas suspaudus. Jo saskaitu virazu neturiu sveikatos ir intereso sekti. Pats nusprende, mano IBAN zino. Tiesa, mano PIN - ne. Wuahahaha.   :devil: 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72522137" data-time="1571137293"><div><p>O mat radnaja vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
As galvojau, kad tu megsti tvirto charakterio vyrus (cia rimtai, ne padjopkė)</p></div></blockquote><p>Jis ir yra tvirto charakterio.  smile.gif </p><p>Pinigu neprasiau, nesantazavau kojas suspaudus. Jo saskaitu virazu neturiu sveikatos ir intereso sekti. Pats nusprende, mano IBAN zino. Tiesa, mano PIN - ne. Wuahahaha.   devil.gif </p>

Aha...labai tvirto charakterio vyras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na bent taip uz analini (ar ka ten jus darot) atsilygins biggrin.gif

Nu. Be pinigu dar padangad keicia man ir vini ikala karta per metus. Kaip ir priklauso tikram vyrui. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:02)
Sitas lb geras.  biggrin.gif Pati nesusipratau, alia SM parodys kaip is tikruju yra.  biggrin.gif 

Mes tik dėl tavęs stengiamės. Vedas kokias paskaityk, indų / slavų šamanų ir/arba gyvenimo guru YouTube paklausyk. Tau nurodys tikrą moters kelią.
Montekrista jau viskas, prarasta dūšia. O tu dar gali pakeisti savo karmą ir išvalyti čakras.
Atsakyti

Aha...labai tvirto charakterio vyras biggrin.gifbiggrin.gif

Tu cia visisikai pro sona saudai. :) 

Jo alga eina i nauja banko saskaita. Pas mane sukeliavo viskas is senosios.

O siaip del pinigu kursim turbut bendra saskaita.  :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72522139" data-time="1571137321"><div><p>Tikrai, nes už tai būtina sumokėti, ne kitaip vartotojo įkelta nuotraukadar plius tegu bulvių nuperka du maišus. Būtinai.</p></div></blockquote><p>Baik, tu. As feministe. Pati pirksiu, pati nesiu. </p>

Viskas. Visai prarasta esi. Bulves ji pat temps. Dar pasakyk, kad triusikus jis pats perka?????
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72522135" data-time="1571137228"><div><p>Na bent taip uz analini (ar ka ten jus darot) atsilygins vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu. Be pinigu dar padangad keicia man ir vini ikala karta per metus. Kaip ir priklauso tikram vyrui. </p>

Tai šitie darbai už oralinį. Už analinį reikia daugiau reikalauti.
Atsakyti

Mes tik dėl tavęs stengiamės. Vedas kokias paskaityk, indų / slavų šamanų ir/arba gyvenimo guru YouTube paklausyk. Tau nurodys tikrą moters kelią.
Montekrista jau viskas, prarasta dūšia. O tu dar gali pakeisti savo karmą ir išvalyti čakras.

Montekrista jau nekaltybe per visus galus praradus, jos cakros kiauros.  :D 

As gal dar issigelbesiu. Jei pasiklysiu sijono padulkuose, nezinosiu kur kada dulkes pavalyt, kokia poza energija siurbt, kiek zindyt - butinai klausiu cia. 

Atsakyti
SM reiktu pervadint FR (feminisciu rojus) biggrin.gif
Atsakyti

Viskas. Visai prarasta esi. Bulves ji pat temps. Dar pasakyk, kad triusikus jis pats perka?????
Papildyta:
Tai šitie darbai už oralinį. Už analinį reikia daugiau reikalauti.

Pats perka ir dargi jo triusiku nelyginu.

O tai kokia stafke uz analini? As jauna, nezinau  :D 

Atsakyti

SM reiktu pervadint FR (feminisciu rojus) biggrin.gif

Oj, ne. Man tai cia dvieju skirtingu pasauliu susikirtimas. Yra visko. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:13)
O tai kokia stafke uz analini? As jauna, nezinau  biggrin.gif </p>

Aš tai prašyčiau kelionės į Mauricijų. All in, 5*
Atsakyti

Aš tai prašyčiau kelionės į Mauricijų. All in, 5*

Man kaip  :hmm: . Uz oralini tik kokia Bulgarija iseina, ne? 

Atsakyti