Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 17:08)
Niekur nerasiau, kad nuolat mirksiukas.gif
Gali vartytis kaip nori, bet pakankamai jau esi cia pripasakojus, ir kaip vyro neina prakalbint, ir kaip draugiu nebeturi su kuo pasneket, ir net darbe tenka tylet. Aciu dievui mane supa zmones, su kuriais galima kalbetis apie daug ka. Ir matyt tik ti gali isvartyt, kad "apie dauga ka" reiskia lindima i triusikus. Bet, kaip sakoma, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni.  mirksiukas.gif

ir ka tu siame forume darai? bigsmile.gif

tai tada nesuprantu apie ka tu man is vis rasai, mes irgi darbe snekames, bet ne nuolat ir ne kiekviena karta, kaip man kokia pauze mirksiukas.gif
tai ,kad ne, tokiu dalyku niekad nepaskojau biggrin.gif vel uzpuole cambalos dumblas smegenis lotuliukas.gif

apie daug ka gal ir gali, tik itariu tos temos nelabai man butu idomios, as su savo artimais zmonem irgi galiu pasneketi apie viska, kas man idomu ir aktualu ir apie triusikus su artimom draugem pasnekam. mirksiukas.gif bet man draugai nera bendradarbiai ir temo sskirtimgos ir atsumai.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 17:12)
Lutuke rase, kad net autobusu stotelej zmones kalbina.
Jei ji dirba - tai isivaizduoju ka apie ja galvoja bendradarbiai ir aplamai kokie kaimynai - o , ta glusa ateina.

lotuliukas.gif Jo geras, sustoju su masina meisto pradzioje einu per stoteles ir kalbinu zmones lotuliukas.gif
va toks cambalinis dublas ir seda ant tokiu kaip mylimuke berazmuniu, paskui isvertusi man akis aiskins, kad as taip sakiau lotuliukas.gif

as tai zinok isisvaiduoju kaip tu bendrauji, kiek prikuri istroija apie zmones jauciu tave pamate, periena i kit akelio puse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 16:43)

lotuliukas.gif Jo geras, sustoju su masina meisto pradzioje einu per stoteles ir kalbinu zmones lotuliukas.gif
va toks cambalinis dublas ir seda ant tokiu kaip mylimuke berazmuniu, paskui isvertusi man akis aiskins, kad as taip sakiau lotuliukas.gif

as tai zinok isisvaiduoju kaip tu bendrauji, kiek prikuri istroija apie zmones jauciu tave pamate, periena i kit akelio puse lotuliukas.gif

Gluse, gi pati rasei cia neperseniausiai, kai Given buvo parasyta, kad ji lenda kur jos nepraso. Gi pati tada triedei, kad as tave su ja neva maisau, nes tu kalbini zmones stotelese autiko belaukiant.

Tu tikrai nematai kad kalbi tik pati su savim, o visi juokiasi is taves?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 16:58)
Kas idomiausia tai esu visai priesingas zmogus, nei tu isivaizduoji  biggrin.gif

Zmogus negali pats apie save pasakyti 'esu toks ne kitoks'. Koks zmogus yra is tikruju geriausia mato kiti žmonės iš šono.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 17:48)
Gluse, gi pati rasei cia neperseniausiai, kai Given buvo parasyta, kad ji lenda kur jos nepraso. Gi pati tada triedei, kad as tave su ja neva maisau, nes tu kalbini zmones stotelese autiko belaukiant.

Tu tikrai nematai kad kalbi tik pati su savim, o visi juokiasi is taves?

zinai toki poasaki,kas ant kito sako, tas ant svae spasiako, negirdejai? tai isivaiduok, kik jau save apsidurninai pe rtuos 3 metus unsure.gif
lotuliukas.gif nu jo jei as rasau is tavo ir kitu niku, tai tikrai su svaim kalbuosi , ne kitaip.

O del uzkalbinimu ir laukimo autobuso, tai taip gyvenime, jei prireikia skristi ar vaziuoti kur toliau buna susibendrauji su kuom nors, pasisneki, bet tai nieko panasaus i tai, ka tu aprasei,kad as einu ir kalbinu kazka lotuliukas.gif taip man ne probelma pakelbeti su zmogum, bet kokiu, bet kur neturiu tokiu kompleksu, bet tai as neinu ir nekalbinu lotuliukas.gif jei yra kakzokia priezastis, jei kitas mzogsu kazko klausia, jei sedim salia kelioneje ir uzsimezga pokalbis tai ir bendrauju, nesibaidau zmoniu ir temu poklabiam randam, zinai taip buna kai susitinka kulturingi zmones biggrin.gif

o tu tai matau bijai zmoniu ir tik cia forume bendrauji ar ne?cia mandra sklaidaisi, keikiesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 16:54)
zinai toki poasaki,kas ant kito sako, tas ant svae spasiako, negirdejai?

Sakute pakute - ruroj skylute.
Ka dar tokio vaikisko uzmesi, gluse?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 17:54)
o tu tai matau bijai zmoniu ir tik cia forume bendrauji ar ne?cia mandra sklaidaisi, keikiesi  bigsmile.gif

o taip! jinai net bijojo atsiimti iš pažįstamos tai, kas jai priklauso. Liko išdurta finansiškai, nes bijojo atverti liežuvį ir mandagiai pasakyti, kad reikia apmokėti visus mokesčius ir įteikti mokesčių visus lapelius pažįstamai į rankas. Tuo tarpu jinai nutylėjo ir sukandus dantis pati susimokėjo. Va toks jos krūtumas biggrin.gif Aš suprasčiau, kad jai kokia ten bėda su kokiu aukštu asmeniu, pareigūnu ar pan., nu tai kiekvienas gal kiek išsigąstų, susimėtytų, bet dabar jinai išsigando savo pačios pažįstamos ir paprašyti to, kas jai priklausė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 23, 17:51)
Zmogus negali pats apie save pasakyti 'esu toks ne kitoks'. Koks zmogus yra is tikruju geriausia mato kiti žmonės iš šono.

kai susitinka 2 zmones is tikro susitinka 6, tokie kokie jie mato save, tokie , kokiu sjuos mato kiti ir tokie kokie jie yra is tikruju. mirksiukas.gif
Geriausiai niekada nemato is sono, zmogus yra visoks su skirtingais zmonem, skirtinguose situacijuose. Geriausiai pazysta zmogus save ir dar jo patys patys artimiausi, kurie mate ji ivairiuose situacijose, pvz tevai gali vaikus pazinoti gal net geriau, nei vaikai save...

Paparsciausiai tos savybes ka bandot man cia prikabinti abi su Mylimuke labai toli nuo manes tiek kaip as save matau, tiek,kaip kiti mato, man gi ne 15 zinau jau ir apie kitu poziuri i save , nemanot? aisku gal ne vsiu bent jau bendrais bruozais matai gi tuos dalyksu, jauti galu gale.

Jus neskirat diskusiju forume, kur negali ikyreti zmogui, nes jis elementariai gali neskaityti tavo postu ir gyva bendravima, kai zinoma nesnekesi apie temas, kurios zmogui neidomios, neaktulalios ar gali suzeisti.
Nors as labai abejoju ar jus ir gyvenime bendraujat, taip kaip cia. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 17:58)
Sakute pakute - ruroj skylute.
Ka dar tokio vaikisko uzmesi, gluse?

sis passakymas tau vaikiskas, vaiksyteje taip kalbejai? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 23, 18:02)
o taip! jinai net bijojo atsiimti iš pažįstamos tai, kas jai priklauso. Liko išdurta finansiškai, nes bijojo atverti liežuvį ir mandagiai pasakyti, kad reikia apmokėti visus mokesčius ir įteikti mokesčių visus lapelius pažįstamai į rankas. Tuo tarpu jinai nutylėjo ir sukandus dantis pati susimokėjo. Va toks jos krūtumas biggrin.gif Aš suprasčiau, kad jai kokia ten bėda su kokiu aukštu asmeniu, pareigūnu ar pan., nu tai kiekvienas gal kiek išsigąstų, susimėtytų, bet dabar jinai išsigando savo pačios pažįstamos ir paprašyti to, kas jai priklausė smile.gif

nu jo pansiai ir cia hieniskai elgiasi, jauciu butu galejus butu atsikersyjsu patyharem tai pazystamai, bet i akis nepasakys...
Atsakyti
Lutuke, kiek kartu per diena tave nx siuncia? Nu tie, su kuriais tu " draugauji", " bendrauji".
Juk pati rasei, kad forumas tau nramgus, nes neturi su kuo bendraut.
Pas tave ryskus sutrikimas.
. Atsakineji i kiekviena zimute ir ta pati per ta pati.😂
Esi baisiai nuobodi ir neidomi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 18:10)
kai susitinka 2 zmones is tikro susitinka 6, tokie kokie jie mato save, tokie , kokiu sjuos mato kiti ir tokie kokie jie yra is tikruju.  mirksiukas.gif
Geriausiai niekada nemato is sono, zmogus yra visoks su skirtingais zmonem, skirtinguose situacijuose. Geriausiai pazysta zmogus save ir dar jo patys patys artimiausi, kurie mate ji ivairiuose situacijose, pvz tevai gali vaikus pazinoti gal net geriau, nei vaikai save...

Paparsciausiai tos savybes ka bandot man cia prikabinti abi su Mylimuke labai toli nuo manes tiek kaip as save matau, tiek,kaip kiti mato, man gi ne 15 zinau jau ir apie kitu poziuri i save , nemanot?  aisku gal ne vsiu bent jau bendrais bruozais matai gi tuos dalyksu, jauti galu gale.

Jus neskirat diskusiju forume, kur negali ikyreti zmogui, nes jis elementariai gali neskaityti tavo postu ir gyva bendravima, kai zinoma nesnekesi apie temas, kurios zmogui neidomios, neaktulalios ar gali suzeisti.
Nors as labai abejoju ar jus ir gyvenime bendraujat, taip kaip cia. mirksiukas.gif
Papildyta:

sis passakymas tau vaikiskas, vaiksyteje taip kalbejai?  blink.gif
Papildyta:

nu jo pansiai ir cia hieniskai elgiasi, jauciu butu galejus butu atsikersyjsu patyharem tai pazystamai, bet i akis nepasakys...

Ir vel ji rėkia...
Vaikų darželis. Imitus boba, o elgiasi kaip vaikas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 17:10)
Geriausiai pazysta zmogus save ir dar jo patys patys artimiausi, kurie mate ji ivairiuose situacijose,

Kad tu saves nematai
O vyras tau tavo yra sakes" neduok dieve sutikt tokiu zmoniu kaip tu".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 18:10)
kai susitinka 2 zmones is tikro susitinka 6, tokie kokie jie mato save, tokie , kokiu sjuos mato kiti ir tokie kokie jie yra is tikruju.  mirksiukas.gif

Paparsciausiai tos savybes ka bandot man cia prikabinti abi su Mylimuke labai toli nuo manes tiek kaip as save matau, tiek,kaip kiti mato, man gi ne 15 zinau jau ir apie kitu poziuri i save , nemanot?  aisku gal ne vsiu bent jau bendrais bruozais matai gi tuos dalyksu, jauti galu gale.

Papildyta:

sis passakymas tau vaikiskas, vaiksyteje taip kalbejai?  blink.gif
Papildyta:

Tu isvis mokykla bent kokia baigei? g.gif
Atsakyti
Cia lutuke mokykla taip sugadino.
Gi rase - butu mokine ja namie - rasytu be klaidu.
Papildyta:
Nu va, Tailande tai nors meiluze titiluojama
https://m.delfi.lt/u...php?id=82599809

Bet tai kas is to, kad tupi kaip sunytis, bet kada ta titula atimt gali...
Atsakyti