QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 23, 17:08)
Niekur nerasiau, kad nuolat 
Gali vartytis kaip nori, bet pakankamai jau esi cia pripasakojus, ir kaip vyro neina prakalbint, ir kaip draugiu nebeturi su kuo pasneket, ir net darbe tenka tylet. Aciu dievui mane supa zmones, su kuriais galima kalbetis apie daug ka. Ir matyt tik ti gali isvartyt, kad "apie dauga ka" reiskia lindima i triusikus. Bet, kaip sakoma, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni.

Gali vartytis kaip nori, bet pakankamai jau esi cia pripasakojus, ir kaip vyro neina prakalbint, ir kaip draugiu nebeturi su kuo pasneket, ir net darbe tenka tylet. Aciu dievui mane supa zmones, su kuriais galima kalbetis apie daug ka. Ir matyt tik ti gali isvartyt, kad "apie dauga ka" reiskia lindima i triusikus. Bet, kaip sakoma, kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni.

ir ka tu siame forume darai?

tai tada nesuprantu apie ka tu man is vis rasai, mes irgi darbe snekames, bet ne nuolat ir ne kiekviena karta, kaip man kokia pauze

tai ,kad ne, tokiu dalyku niekad nepaskojau

apie daug ka gal ir gali, tik itariu tos temos nelabai man butu idomios, as su savo artimais zmonem irgi galiu pasneketi apie viska, kas man idomu ir aktualu ir apie triusikus su artimom draugem pasnekam.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 23, 17:12)
Lutuke rase, kad net autobusu stotelej zmones kalbina.
Jei ji dirba - tai isivaizduoju ka apie ja galvoja bendradarbiai ir aplamai kokie kaimynai - o , ta glusa ateina.
Jei ji dirba - tai isivaizduoju ka apie ja galvoja bendradarbiai ir aplamai kokie kaimynai - o , ta glusa ateina.

va toks cambalinis dublas ir seda ant tokiu kaip mylimuke berazmuniu, paskui isvertusi man akis aiskins, kad as taip sakiau

as tai zinok isisvaiduoju kaip tu bendrauji, kiek prikuri istroija apie zmones jauciu tave pamate, periena i kit akelio puse