Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 20:26)
nu zmogus jau pradejo gi heloivyna svesti  biggrin.gif gasdina , lai pasidziaugia ar  gaila lotuliukas.gif
Papildyta:
ai tiesa, kadangi mano gyvenimas cia niekam neidomus, tai papaskosiu , ka siandien nuveikiau smile.gif kadangi sedziu ant pasalpu ir turiu daug laisvo laiko, tai siandien mokiausi linear regression, suskaiciavau mean squared error ir R Squared  procenta, tarp dvieju array, kur viename predicted skaiciai, kitame actual.  mirksiukas.gif idomu visai, mokykloje tokiu dalyku nesimokem, arba as nebepamenu, ausktojoj irgi nesimokiau....nu bet svarbiausia nerasau taisyklingai lietuviskai, o mokytis to visai nera noro, angel_sadangel.gif  net ir sedint ant pasalpu ir neturint darbo, tikriausiai labai praverstu cia  hmm.gif bet ai as gi nemokytintina asaba, tai tiek to nei nepradesiu  biggrin.gif
gerai gero vakaro visiem ir visom, aciu uz demesi  biggrin.gif  4u.gif

jinai pati ir yra helovynas biggrin.gif

regression - nu matai, kokia tu kaka, ne progresuoji, o regresuoji biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 14:02)
O veganai irgi snd helowyna svencia? Vorus valgot?

Helowynas yra veganu svente - valgo moliugus iskaptave.
Jonines - irgi veganu svente - valgo paparciu ziedus.
Kaledos tai jau be kalbu veganu.

TIk velykos ne
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 25, 21:33)
Helowynas yra veganu svente - valgo moliugus iskaptave.
Jonines - irgi veganu svente - valgo paparciu ziedus.
Kaledos tai jau be kalbu veganu.

TIk velykos ne

matai kokie jie nerealūs, ne taip kaip pats, randa paparčių žiedus tongue.gif

velykos - vegetarų šventė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 23:14)

velykos - vegetarų šventė biggrin.gif

Nes valgomi produktai randami siauduose ir kraike - kiausiniai.

O rimtai, tai tikri vegetarai nevalgo obuoliu, nes juose gali buti mesos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 21:17)
jinai pati ir yra helovynas biggrin.gif

regression - nu matai, kokia tu kaka, ne progresuoji, o regresuoji biggrin.gif  mirksiukas.gif

as tai stebiu , kada kam uzklius cambalos neapykantos skleidimas, ivairiu zmoniu grupem, net BK pazeidimai, kazkaip nesimato nei Mylimukes, nei Montekristos, nei Listejos komentaru, o as parasyciau cambalai toli eisi... oi kas butu per kipisa,s kaip as dristu, koki negatyva skeidziu ir t.t.... gal savrbu, kad ji taisyklingai lietuviskai raso, nors ups, ne, nu matyt nikas cambala duoda kazkokias isimtis siame foruma... unsure.gif

Pas mus labai atsalo, galetu ir pasnigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 26, 13:47)
as tai stebiu , kada kam uzklius cambalos neapykantos skleidimas, ivairiu zmoniu grupem, net BK pazeidimai, kazkaip nesimato nei Mylimukes, nei Montekristos, nei Listejos komentaru, o as parasyciau cambalai toli eisi... oi kas butu per kipisa,s kaip as dristu, koki negatyva skeidziu ir t.t.... gal savrbu, kad ji taisyklingai lietuviskai raso, nors ups, ne, nu matyt nikas cambala duoda kazkokias isimtis siame foruma... unsure.gif
Pas mus labai atsalo, galetu ir pasnigti smile.gif

matomai ant ligonių nepykstoma smile.gif
Atsakyti

Man kliūna bet kurios narės buzojimasis, drausminau ne kartą.Ir nesvarbu po kokiu niku ta narė.Na, tikriausia nepameni to. :irnesakyk:

O dabar tu pati pradėjai ieškoti kabliukų.Matai, temoje ramu kaip baloje, tai reikia dumblą pakelti?Vietoj to,kad parašytum ką nors pozityvaus,linksmo ar įdomaus, tu vienoje vietoje smegenų ieškai.Ir dar BK kodeksu grasini.Kaip supratau, tu ji neblogai išmanai?

Laiką atsukinėsim, nepamirškit laikrodžius persisukti.Gerai,kad kompas ir telefonas patys susipranta.

Atsakyti
Vargšas mano vyras biggrin.gif rytoj su manimi esi ziureti Maleficent2
Atsakyti

Vargšas mano vyras biggrin.gifrytoj su manimi esi ziureti Maleficent2

Kas čia? Spektaklis, ar miuziklas?Jei jis nenori, eik viena, tegul lieka namuose.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 26, 18:09)
Vargšas mano vyras  biggrin.gif  rytoj su manimi esi ziureti Maleficent2

mano vargšesnis. Aš labai mėgstu Muzikines kaukes, tai jį bent viena akimi irgi pritraukiu biggrin.gif tuoj naujas sezonas mamontovas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 26, 18:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72529510" data-time="1572102596"><div><p>Vargšas mano vyras vartotojo įkelta nuotraukarytoj su manimi esi ziureti Maleficent2</p></div></blockquote><p>Kas čia? Spektaklis, ar miuziklas?Jei jis nenori, eik viena, tegul lieka namuose.
</p>

Filmas cia biggrin.gif
As jam sakiau - nueisiu su bet kuo. Jis - ne, jei tu nori paziureti sita filmą ir as eisiu.
Zinau, kad jam taip nuobodu bus, kaip man - ziurint jo Arsenal'ą biggrin.gif Bet yra bet. Ir dziaugsme, ir varge, taip sakant
Atsakyti
Valio! Snd pasodinai 70 cesnaku ir 20 vasariniu avieciu" glean ample".
Ir Veliniu puokstes tevui ir uosviui padariau.
Nuo rytdienos oras bjurs, sekancia sav sala, viska spejau tongue.gif
Atsakyti