Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cambala :4u: ,pagirtina, darbštuolė esi

.Mano kapinės taipogi sutvarkytos,žvakės uždegtos.Penktadienį į kapines nevažiuosiu, nepatinka grūstynės ir marios žmonių.Brolis prasuks, kitas žvakes uždegs.Geriau su šunimis po mišką pavaikščiosiu.

O kitą savaitę reikia padangas pasikeisti, nes gali ir šlapdribos būti.

Vakar uždarėm sodo baldų sezoną,pasėdėjos, pagėrėm kavos, ir sunešėm į sandelį.Iki kito šilto sezono.

Šiandien darysim kaimo uždarymą.Žolė nutarkuota, pušys nutepliotos,malkos malkinėje, nebėra kas ten veikti.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 26, 16:09)
Vargšas mano vyras  biggrin.gif  rytoj su manimi esi ziureti Maleficent2

aš į šitą šnd irgi varau. pamačiau vakar treileri ir ant smūgio susigalvojau.
gera tema - kaip sunku būna savintis, kabintis i kitą. nice.
Patinka man A.Jolie vaidyba.
ir dar lietuvišką "Pats sau milijonierius" žiūrėsiu. smoke.gif
sake, chebra lb juokesi. daug vit C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 spalio 2019 - 12:18
Labai laukiau antros dalies. Man patinka toks neeilinis pasakos analizavimas. Mano tai biggrin.gif Tikiuosi nenuvils
Atsakyti
Buvom Joker filme. Man sudu sudas- nuobodus ir istemptas.
Papildyta:
Gelyciu myletojoms- Tulip Tarda - nerealios tulpytes - pavasari saulei uzsvietus - saulutes. 10 cm gal aukscio.
https://www.gardenia...botanical-tulip
Buvo Depo - 1 eur 5 svoguneliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 27 spalio 2019 - 21:59
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 25, 20:33)
Helowynas yra veganu svente - valgo moliugus iskaptave.
Jonines - irgi veganu svente - valgo paparciu ziedus.
Kaledos tai jau be kalbu veganu.

Helowyna pas mus jaunimas svencia - kita sav koleges uzimtos juodai - makiazai..
Jonines - saslyko ir kepsneliu svente.
Kaledos - kepto paukscio🤗.
Atsakyti

Gelyciu myletojoms- Tulip Tarda - nerealios tulpytes - pavasari saulei uzsvietus - saulutes. 10 cm gal aukscio.
https://www.gardenia...botanical-tulip
Buvo Depo - 1 eur 5 svoguneliai.

Puikios tulpytės, mažos, gražios ir nelepios.Nereikia kas metai iškasinėti.Pas mane gal 15 metų auga nejudintos.Su tomis didelėmis, rimtomis, gražiomis daug darbo.Jei neiškasi, nunyksta, išsikeičia žiedų forma,susmulkėja žiedai.

Helowyna pas mus jaunimas svencia - kita sav koleges uzimtos juodai - makiazai..
Jonines - saslyko ir kepsneliu svente.
Kaledos - kepto paukscio🤗.

Mūsiška ar skolinta šventė, jokio skirtumo.Tegul liaudis linksminasi.Švenčių nebus per daug.Ir taip pas mus daug rimties ir susikaupimo.

Velykos- kiaušinių šventė.

Šv,Valentinas - šampano ir Rafaelo saldainių šventė.

Kam dar kokios šventės su tam tiru maistu asocijuojasi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 spalio 2019 - 06:53
man šventės daugiau su laužais asocijuojasi wub.gif
labą rytą
Atsakyti
Kūčios-silkė kailiniuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 08:51)
man šventės daugiau su laužais asocijuojasi wub.gif
labą rytą

Tai reikejo vaziuoti i Alytu ir svesti
Atsakyti
Man Kaledos su mandarinais biggrin.gif
Labas rytas
Keliu policija mus "myli". Viena diena man teko pusti, labai malonus pirmas susitikimas su zaliaisiais. Kita diena LV apdovanojo MB baudele, aisku pats kaltas, bet musiskes baudos gerokai mazesnes. Smagiausia dalis, kad anie pasislepe tykojo gal 100 metru nuo LT sienos. Ir zinoma stabde tik LT numerius, tai va tokie musu "braliukai", tustina kaimynu kisenes biggrin.gif. Gal taupo savo keliams, nes tokiu baisiu LT beveik nera, o gps pastoviai per zvyrkelius nuveda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 spalio 2019 - 10:35
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 10:34)
Man Kaledos su mandarinais biggrin.gif
Labas rytas
Keliu policija mus "myli". Viena diena man teko pusti, labai malonus pirmas susitikimas su zaliaisiais. Kita diena LV apdovanojo MB baudele, aisku pats kaltas, bet musiskes baudos gerokai mazesnes. Smagiausia dalis, kad anie pasislepe tykojo gal 100 metru nuo LT sienos. Ir zinoma stabde tik LT numerius, tai va tokie musu "braliukai", tustina kaimynu kisenes biggrin.gif. Gal taupo savo keliams, nes tokiu baisiu LT beveik nera, o gps pastoviai per zvyrkelius nuveda.

mums tai atvirkščiai, užsienyje kiek teko susidurti, tai palyginus kultūringi, normalūs pareigūnai, netgi atleidžia, jei kas ne taip. O aną savaitgalį MB irgi pūtė pirmą kartą gyvenime čia vietoje, tai net nežinojo kaip tiksliai biggrin.gif Bet kokie naglybės ir bjaurybės. Nė nepasisveikino, tai viena, neprisistatė, nemalonūs labai tipai. Realiai galėjome net nevykdyti nieko, jei jie šitaip, dar pafilmuoti jų elgesį. Tegu džiaugiasi, kad važiavome į gamtą ir nenorėjome nuotaikos gadintis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 11:09)
Bet kokie naglybės ir bjaurybės. Nė nepasisveikino, tai viena, neprisistatė, nemalonūs labai tipai. Realiai galėjome net nevykdyti nieko, jei jie šitaip, dar pafilmuoti jų elgesį. Tegu džiaugiasi, kad važiavome į gamtą ir nenorėjome nuotaikos gadintis.

Bet tau tai vis " sekasi". Ir pastoviai jau po visko susigriebi kad filmuot reikejo biggrin.gif .

Neisivaizduoju kaip nemoket papust?

Asmeniskai man tai mandagus policininkai pasitaiko, visada sveikinasnasi, gero kelio palinki.
Atsakyti