Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O man kita menesi greičio kursai biggrin.gif Teks eiti, kitaip tris baudos taškus ipyškins

Va, lituanistės jus nydusvietnos, sužibėkit savo erudicija. Kaip reikia rašyti- ipyškins, ypyškins ar įpyškins?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 12:09)
mums tai atvirkščiai, užsienyje kiek teko susidurti, tai palyginus kultūringi, normalūs pareigūnai, netgi atleidžia, jei kas ne taip. O aną savaitgalį MB irgi pūtė pirmą kartą gyvenime čia vietoje, tai net nežinojo kaip tiksliai biggrin.gif Bet kokie naglybės ir bjaurybės. Nė nepasisveikino, tai viena, neprisistatė, nemalonūs labai tipai. Realiai galėjome net nevykdyti nieko, jei jie šitaip, dar pafilmuoti jų elgesį. Tegu džiaugiasi, kad važiavome į gamtą ir nenorėjome nuotaikos gadintis.

Taigi tu turetum zinoti, kad jei pareigunai buvo nemandagus su jumis, reiskiasi is pat pradziu jus patys nelabai mandagus buvot su jais. Kaip angliskai sakoma (lietuvisko atitikmens nezinau) they mirrored your behaviour
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 11:21)

Va, lituanistės jus nydusvietnos,  sužibėkit savo erudicija. Kaip reikia rašyti- ipyškins, ypyškins ar įpyškins?

Gali rasyt nors ir zapyškins, vis vien nera lt kalboj tavo zodziu.

---------
O siaip nesuprantu ko piktintis kazkokiais teidais tikrinant balivuma arba baudu gavimu uz pazeistas Ket. Juk policija dirba savo darba.
As pvn niekad nemirksiu sviesom neva perspedama kitus vairuotojus del patruliu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 28, 12:26)
Gali rasyt nors ir zapyškins, vis vien nera lt kalboj tavo zodziu.
---------

Cia slengas. Senas ir gerai visiems zinomas. Nemanau, kad lituanistai ji galejo praleisti pro akis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 11:24)
O man kita menesi greičio kursai  biggrin.gif  Teks eiti,  kitaip tris baudos taškus ipyškins

As savo UK regisruota masinyte pridaviau i srota, tai vazineju su lietuviska... Pavojinga... Su UK tai Vokietijoje ne karta nufotkino, bet iki UK jokios baudos nedaejo...

Bet su lietuviska - savi privalumai. Draudimas 80 euru vietoj 350 svaru, ner keliu mokescio 230 svaru, technikine kas 2 metai... 700 euru kaip ir susitaupo i metus... galima ir baudas pamoket
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 12:50)
As savo UK regisruota masinyte pridaviau i srota, tai vazineju su lietuviska... Pavojinga... Su UK tai Vokietijoje ne karta nufotkino, bet iki UK jokios baudos nedaejo...

Bet su lietuviska - savi privalumai. Draudimas 80 euru vietoj 350 svaru, ner keliu mokescio 230 svaru, technikine kas 2 metai... 700 euru kaip ir susitaupo i metus... galima ir baudas pamoket

Techninė Lietuvoje kad du metai? Uztat tiek daug trandulietų gatvėse. Reiktu padaryti kas met.

Bauda ad kaip ir susimokejau...£92 uz 4 val. kursus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 11:24)
O man kita menesi greičio kursai  biggrin.gif  Teks eiti,  kitaip tris baudos taškus ipyškins

Va, lituanistės jus nydusvietnos,  sužibėkit savo erudicija. Kaip reikia rašyti- ipyškins, ypyškins ar įpyškins?
Papildyta:

Taigi tu turetum zinoti,  kad jei pareigunai buvo nemandagus su jumis,  reiskiasi is pat pradziu  jus patys nelabai mandagus buvot su jais. Kaip angliskai sakoma (lietuvisko atitikmens nezinau) they mirrored your behaviour

ne mes juos sustabdėm biggrin.gif jei jie sustabdė, nors mes nieko nepadarėme, jei reidas, jie privalo priėję ir sveikintis pirmi, ne mes
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 11:58)
Techninė Lietuvoje kad du metai? Uztat tiek daug trandulietų gatvėse. Reiktu padaryti kas met.

Bauda ad kaip ir susimokejau...£92 uz 4 val. kursus  biggrin.gif

Visur Europoje kas du metai technikine.
Atsakyti

Visur Europoje kas du metai technikine.

Ne visur. 

Atsakyti
Va - ne visur...

Nu ką, reikia keltis ir varyt tarnauti
Atsakyti
labas, mergos wub.gif
geras filmas Maleficient... wub.gif wub.gif
dar labiau gerbiu darbą ("pate mapping"), kuriuo mano sesuo Animation studios užsiima Londone.
filmams kuria visą background: prikuria krastovaizdžius , pripaišo pilis, gamtos dalis, spec efektai.
o jau elfu karalystes grožis... wub.gif
vakar žliumbiau pabaigoje...

ryt varau i vokietija...
pas mane pokyciai...papasakokiu grižus..
žiūrekit, nesiriekit, nes neskaitysiu antraip... biggrin.gif
kiek permeciau - rietynes...
i klausimus, jei uzdavet, (neskaiciau), paskaitysiu veliau.
daug nerasykit. biggrin.gif
gyvenkit. smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 spalio 2019 - 12:11
QUOTE(given444 @ 2019 10 28, 12:11)

pas mane pokyciai...papasakokiu grižus..

naujas diedas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 12:13)
naujas diedas

Gal anas pimpis vel skiriasi.
O gal prisibelde pas ta nasli, kuris neisileido.
Atsakyti