Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 12:41)
Kokius veidus mašinoje jie pamatė,  tokiu tonu ir kalbėjo. Garantuoju

ne, jie tiesiog vierchą iš savęs laužia, nors turėtų būti eiliniai tarnautojai, pvz. tokie kaip Maximoje, išdresuoti sveikintis ir geros dienos visiems linkėti, nesvarbu atėjo vaikas ar senis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 15:13)
ne, jie tiesiog vierchą iš savęs laužia, nors turėtų būti eiliniai tarnautojai, pvz. tokie kaip Maximoje, išdresuoti sveikintis ir geros dienos visiems linkėti, nesvarbu atėjo vaikas ar senis.

Ne, neturetu buti eiliniai tarnautojai. Net ir maximoj dirba visu pirma ZMONES, kurie negali buti "dresuojami". Visiems galioja elementari pagarba. Kitakart vietoj akiu draskymo pabandyk buti maloni ir pamatysi, kaip pasikeis aplink tave zmoniu elgesys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 14:54)
Ne, neturetu buti eiliniai tarnautojai. Net ir maximoj dirba visu pirma ZMONES, kurie negali buti "dresuojami". Visiems galioja elementari pagarba. Kitakart vietoj akiu draskymo pabandyk buti maloni ir pamatysi, kaip pasikeis aplink tave zmoniu elgesys.

kokio akių draskymo? čia pagal save sprendi piktų akių savininke, ką? biggrin.gif kuriame savo šaindieniniame poste rašiau kažką panašaus? visai nucambalėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 15:57)
kokio akių draskymo? čia pagal save sprendi piktų akių savininke, ką? biggrin.gif  kuriame savo šaindieniniame poste rašiau kažką panašaus? visai nucambalėjai 4u.gif

Kadangi jus su cambala ciulbates daugiausia, tai pati esi i ja labiausiai panasi tongue.gif
Tai sakai esi tik tvarkdare-laido ritere? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 15:05)
Kadangi jus su cambala ciulbates daugiausia, tai pati esi i ja labiausiai panasi tongue.gif

I mane niekas negali buti panasus.
O bezdziones kvailai atrodo tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 15:05)

o tai turėčiau pulti visus žmones iš eilės? biggrin.gif tu taip elgies? biggrin.gif aš nesu paštininkė, kad svetimus žmones kultūros mokyčiau. Jų kultūra - jų reikalas. Aš tik susidarau nuomonę kokių yra lt policijoje ir tiek. Išėjo kalba - parašiau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 14:13)

Kai zmogus zmoniskas, tai jiems ir aplinkiniai normalus.
Bet kadangi tu su visais edies, visur matai blogi - normalu kad ir tau tuo paciu atsako.
Man tai nereikia kad maxej su manim pardaveja sveikintusi, man vienodai
Kam reikalinga " laba diena" del varneles, jei ji tai pasako tik vien todel, kad taip reikia.

O tu galu gale pakeisk davo meskafona i filmuojanti telefona - gi tiek jau prifilmuotum niekadeju biggrin.gif .
Atsakyti

Nemanau kad darbuotojus reikia dresuoti.Policininkai taipogi žmonės.Jei mane sustabdo,aš pirma pasisveikinu,karūna juk nenukrenta.Kiek teko su jais bendrauti,niekada nebuvo konfliktų.

O pūsti pirmą kartą tai nemokėjau.Dabar pačiai juokinga.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 28, 15:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72530501" data-time="1572264839"><div><p>ne, jie tiesiog vierchą iš savęs laužia, nors turėtų būti eiliniai tarnautojai, pvz. tokie kaip Maximoje, išdresuoti sveikintis ir geros dienos visiems linkėti, nesvarbu atėjo vaikas ar senis.</p></div></blockquote><p>Nemanau kad darbuotojus reikia dresuoti.Policininkai taipogi žmonės.Jei mane sustabdo,aš pirma pasisveikinu,karūna juk nenukrenta.Kiek teko su jais bendrauti,niekada nebuvo konfliktų.
</p><p>O pūsti pirmą kartą tai nemokėjau.Dabar pačiai juokinga.</p>

bet dabar visur tokia tvarka. Paskambink bele kur, į bet kokią įstaigą, iš karto: Laba diena, Petras klauso. Tau gal ir nereikia tos dresūros, bet ji yra. O policininkai pasitaikė nedresuoti. Apie tai ir parašiau. Matomai nelaiko savęs pasitarnaujančiais žmonėms, nors turėtų. Sovietiniai "vierchai"
Atsakyti
Mylimuke, va va, aš kai važiavau per Latviją irgi galvojau-nu mūsų keliai tai tikrai geresni..ir google navigacija irgi kelis kartus per tokius žvyrkelius nuvedė (ir dar remontuojamus, su apylankom), kad net žagsėjom smile.gif Paskui jau važiavom aiškiais keliais, pasitikslindavom patys kas čia per kelias bus smile.gif
Baudų negavom.

Kalėdos yra mandarinų kvapas. ("Dune" kvepalai dar viena jų asociacija). O dabar yra tylus Vėlinių laikas, kai susirenkam įvairūs giminės. Tiesa, šiemet išskrendu pačią lapkričio 1-ąją, taip jau gavosi, bet dabar jaučiu kaip truputį gaila, kad nematysiu tos Lietuvos, per kurią važiuodavom lapkričio 1-ąją ir visur žvakučių švieselės..

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 10:34)
Man Kaledos su mandarinais biggrin.gif
Labas rytas
Keliu policija mus "myli". Viena diena man teko pusti, labai malonus pirmas susitikimas su zaliaisiais. Kita diena LV apdovanojo MB baudele, aisku pats kaltas, bet musiskes baudos gerokai mazesnes. Smagiausia dalis, kad anie pasislepe tykojo gal 100 metru nuo LT sienos. Ir zinoma stabde tik LT numerius, tai va tokie musu "braliukai", tustina kaimynu kisenes biggrin.gif. Gal taupo savo keliams, nes tokiu baisiu LT beveik nera, o gps pastoviai per zvyrkelius nuveda.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 15:42)
bet dabar visur tokia tvarka. Paskambink bele kur, į bet kokią įstaigą, iš karto: Laba diena, Petras klauso. Tau gal ir nereikia tos dresūros, bet ji yra. O policininkai pasitaikė nedresuoti. Apie tai ir parašiau. Matomai nelaiko savęs pasitarnaujančiais žmonėms, nors turėtų. Sovietiniai "vierchai"

Taigi pakliuvai i RUSiSHKA "OBLAVA". Tokios akcijos skirtos ibauginti, parodyti, kas cia seimininkas, kam viskas leidziama.

Juk galima visus sustabdyti, po to letai aiskintis. Galima gal nuvezti i kokia zona ten aiskintis.
Nacistai irgi naudojo ibauginimo akcijas. Nu jei vokieciams ir rusams buvo norma, tai lietuviai nieko kito nera mate...

Jiems OK visokios oblavos... Milicijos tvarka vis dar gyva

"Если видишь ты стоит рядом мент
Ну а ты забыл дома документ
Убегай скорей не теряй момент
Для него ты самый лучший клиент

Если мент, мент, мент спросит документ
Это значит у него сегодня денег нет
Не напрашивайся на комплимент
Убегай скорей не теряй момент

Если ты идёшь по ночной Москве
Забывший паспорт и поддав чуток
Наряд ментов всегда поможет тебе
Остаться без денег и без парток"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 15:54)
Tokios akcijos skirtos ibauginti, parodyti, kas cia seimininkas,

Reidas tikrinant blaivuma ibauginti ka? Nebent pacius keliu eismo dalyvius, nes kaip paaiskeja po tokiu reidu pilna girtu.
Atsakyti