Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:27)
Tik neapsišik iš pasiutimo  biggrin.gif
Gerai, kad tu mūsų gyvenimą žinai geriau negu mes, kur mes einam, ką mes darom biggrin.gif

Kam tavo gyvenimas rupi. Likai prie suskilusios geldos.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:27)
O diplomas yra diplomas, koks skirtumas is kokios srities. Ir faktas, kad ji turintys gali dirbti labai skirtingus darbus. Stai tu su dviem aukstaisiais valytoja, kiekvienam savo. smile.gif

Jo...As valytoja biggrin.gif
Ir ką?. Jeigu ir buciau valytoja, tai galvoji blogiau jausciausi nei tu? Bet kokiu atveju ka as bedirbciau ar bedaryciau, kaip moteris as sau NIEKADA neleisciau taip zemai kristi, kaip tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 13:34
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 14:20)

pas mane 3 tik, 3 skyle pati isiduriau  biggrin.gif ir visos ausyse  biggrin.gif kitur noru durtis nebuvo, tiesa, dar nosyje norejau indisku kinu prisiziurejusi, bet niekas neleido  biggrin.gif

Idomus tavo mastymas. Dazosi tik kompleksuotos, depiliacija nereikalinga, grazus rubeliai irgi, o va auskarai tai nieko tokio. Gi nenaturalu, argi gyvunai badosi auskarais? O i netinkama taska isidurus ir dar savamoksliskai gali net gi pakenkti.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 14:33)
Kam tavo gyvenimas rupi. Likai prie suskilusios geldos.
Papildyta:

Jo...As valytoja  biggrin.gif
Ir ką?.  Jeigu ir buciau valytoja,  tai galvoji blogiau jausciausi nei tu? Bet kokiu atveju ka as bedirbciau ar bedaryciau,  kaip moteris as sau NIEKADA neleisciau taip zemai kristi, kaip tu.

Jau kelinta diena suirzus cia ateini, eik ant vyro pykti liek, o ne cia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:35)

Jau kelinta diena suirzus cia ateini, eik ant vyro pykti liek, o ne cia.  mirksiukas.gif

Kai tu turesi vyrą, tai irgi galesi ant jo pykti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 14:29)
Auskarą įsiverti - tai ne špagatą padaryti - lengvai galima pasivyti ir pralenkti biggrin.gif

Per sena as jau tam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:35)
Idomus tavo mastymas. Dazosi tik kompleksuotos, depiliacija nereikalinga, grazus rubeliai irgi, o va auskarai tai nieko tokio. Gi nenaturalu, argi gyvunai badosi auskarais? O i netinkama taska isidurus ir dar savamoksliskai gali net gi pakenkti.
Papildyta:
Jau kelinta diena suirzus cia ateini, eik ant vyro pykti liek, o ne cia.  mirksiukas.gif

nu matai, as tau sakau, nu neduota tau tekstu suprasti, nu neduota...gramatika gal ismanai nors tiek, kaip sakoma, visi su savo talentais...
o siaip kad aka as apie depiliacija rasiau bigsmile.gif
ausis prasiduriau 12m, trecia skyle gal 13-14 jo dar palygink, kaip tada masciau ir kaip dabar biggrin.gif ir butinai dar isversk mano zinutes antraip.

tai,kad tu nuolat surizusi, nepastebi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2019 - 13:48
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 14:44)
Kai tu turesi vyrą,  tai irgi galesi ant jo pykti  biggrin.gif
Papildyta:

Per sena as jau tam  biggrin.gif

As tai nieko neturiu, esu netekejus nedapista boba, o tu ir vyra jauna turtinga turi, ir sunu protinga, bet vistiek pykciu taskaisi. Vadinasi, sis receptas nelabai padeda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:48)
As tai nieko neturiu, esu netekejus nedapista boba, o tu ir vyra jauna turtinga turi, ir sunu protinga, bet vistiek pykciu taskaisi. Vadinasi, sis receptas nelabai padeda. biggrin.gif

Tu manyje iziuri tai, kas yra tavo viduje. Mano akys atspindi tavo zvilgsni.

As suprasciau, jei man vienai vaidentusi tavo pradedanti rugti natura. Sakyciau - jo jo, biskiuka perlenkiu.
Bet dabar tau jau daug kas ir tiesiai sviesiai, ir graziai sako, jog 'mergina, jums kazkas negerai jusu gyvenime'
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 13:29)
cia i tema:

Aoccdrnig to rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.

geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 15:12)
Tu manyje iziuri tai,  kas yra tavo viduje. Mano akys atspindi tavo zvilgsni.

Dabar sau imk tai ir prisitaikyk, nuo pat pirmo posto, kai suzverejai ir emei kast visai ne i tema. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 12:34)
As tai niekad nei graziai, nei labai taisyklingai nerasiau, bet uztat stilius, destymas, logika visada geri buvo, uz rasinelius gaudavau dazniausiai 5/4 ar net 5/3 cia 5 balu sistemoje, kai pirmas uz turini antras uz klaidas pazymys  biggrin.gif
kai pamaciau kaip raso kiti programuotojai pagalvojau, mano chebra  biggrin.gif

Dėstymas...logika... varge...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 15:23)
Dabar sau imk tai ir prisitaikyk, nuo pat pirmo posto, kai suzverejai ir emei kast visai ne i tema.  mirksiukas.gif

Svarbiausia, kad pati matytum kur suklumpi.
As labai gerai zinau kur kandu. Ir tai moku daryri labai taikliai. Nebandyk mano kantrybes ir nereiks verkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 15:01
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 15:58)
Svarbiausia,  kad pati matytum kur suklumpi.
As labai gerai zinau kur kandu. Ir tai moku daryri labai taikliai. Nebandyk mano kantrybes ir nereiks verkti.

Kandi ten, kur paciai svarbu,anokia cia naujiena. smile.gif
Atsakyti

Mylimukė pavargo būti gera ir pūkuota.Todėl ir drebia viską nevyniodama į vatą.

Gana pešiotis, pakalbam apie ką nors kitą.Lietus lyja, tinginys pjauna, nėra su kuo pabalbatuoti, net jūs visos riejatės.

Atsakyti