Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72532812" data-time="1572532928"><div><p>Mano brangusis!!! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Kelintas? Ir kiek dar ju bus? Ir visi 'Mano Brangusis'

Nu nejuokinkit jūs senmergių
</p></div></blockquote><p>Kiek reikes kiekvienai, tiek ir bus. Radai del ko prota knisti. </p>

Juokdarės esat su tais savo MD MV MB kai neesat saitais supanciotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 16:02)
Siandien per radija girdejau apie tokia idomia situacija,rytais eina tokia laida, kai zmones atsiuncia savo problemas, situacijas, ir kiti patarineja ka darytu.
Taigi, moteris parase, kad i darba po ilgu atostogu grizo kolega(vyras) ir gana nemazai numetes svorio (apie 30kg) ji jam pasake komplimenta, kad graziai atrodai keep up, jis labai neigiamai sureagavo , o is kitu kolegu jisuzinojo,kad jis sirgo ir del to neteko svorio.
Taigi ji jautese labai blogai, ypac dar ir del to,kad vaikinas jos pasake, kad apalmai del svorio komentuoti negalima.

Taigi idomu, ka jus darytumet tokioj situacijoj, atsirpasytume, kaip siule kai kas ar nieko daugiau nebesakytumet?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...

Kaip jus elgetes ar  komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?

žmonių skonis labai įvairus. Yra kas stambūs gražiai jaučiasi, o kai sukūsta pergyvena. Moterys gal ne taip, bet vyrai tai pasitaiko. Matomai ir čia buvo tas atvejis. Tiesiog pasakyčiau: kad nežinojau, jog sirgai, bet tikrai gražiai atrodai vistiek
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 17:42)
Aišku atsiprašyčiau ir pasiteiraučiau, kaip jis dabar jaučiasi.

O jei vel susinervintu, kad lendi ne i savo reikalus, kodel zmogus turetu pasakotis kaip jis jauciasi? be to anglu how are you, how you doing nieko nereiskiantys klausimai.
Galu gale kaip paaiskintum, kad suzinojai,kad jis serga?

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 17:38)
MB yra mano brangusis. Jokiu sasaju su vestuvemis. </p>

Kokia prasme tavo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 17:38)
Geras smile.gif toks pat siūlomas tik kitoj srity:)

o tai tau geda savo sriti ivardinti ar taip labai slapastaisi? biggrin.gif
Atsakyti
Geriau rodykit kaip pasipuošėt kiemus Halloween'ui.
As uz valandzikes baigiu darba ir varysiu, kol dar netamsu , deti maišelius su farylight. Siemet moliugu neskaptuosiu, truputi kitaip padarysiu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 17:30)
Deja,  ir vel issisukineji. Cia tokios smulkmenos is kuriu as labai juokdavausi,  del to ir atsimenu  biggrin.gif
Tu nori tokiu dalyku,  kuriu jis tau nedaro,  todel ir kisi visokius popiergalius jam su testais.

Tuoj kazkas pasakys,  kad turejo tris,  tai rytoj tu sakysi,  kad turejai keturis  biggrin.gif  My eto uže prochodyli  biggrin.gif

Stovi su zvake prie lovos? biggrin.gif
Daro tai, ko tau tavo kukulis niekada nepadarys tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 17:48)
žmonių skonis labai įvairus. Yra kas stambūs gražiai jaučiasi, o kai sukūsta pergyvena. Moterys gal ne taip, bet vyrai tai pasitaiko. Matomai ir čia buvo tas atvejis. Tiesiog pasakyčiau: kad nežinojau, jog sirgai, bet tikrai gražiai atrodai vistiek

is teksto supratau, kad zmogus virsvori numete, ne siaip ,kad raumenys susitrauke.
geriausia jauciu svorio temom is vis su nieko neklabeti ir aplamai vengti komplimentu svetimiem, kaip sakoma gerais norais ir pragraras gristas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2019 - 16:57
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 16:30)
Deja,  ir vel issisukineji. Cia tokios smulkmenos is kuriu as labai juokdavausi,  del to ir atsimenu  biggrin.gif
Tu nori tokiu dalyku,  kuriu jis tau nedaro,  todel ir kisi visokius popiergalius jam su testais.

Tuoj kazkas pasakys,  kad turejo tris,  tai rytoj tu sakysi,  kad turejai keturis  biggrin.gif  My eto uže prochodyli  biggrin.gif

ir aš tą atsimenu, kai ji apie testą rašė ir skirtingus rezultatus
ir tai tik dėl to, kad čia praktiškai nebėra naujų temų, nes jei tik kas pradeda ką šnekėti, tuoj atsivelka cambala ir prikiša vėl senų temų iš praeities: o tu papildus..., o tavo vyras į kairę bėga..., o tu ant Lietuvos varei... nu ir t.t. Visos žinom, nebekartokim. Todėl kitos temos, o ne seni cambalos tarškalai, tikrai puikiai įsimena (ne dėl asmeninio palietimo)
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 17:52)
Geriau rodykit kaip pasipuošėt kiemus Halloween'ui.
As uz valandzikes baigiu darba ir  varysiu, kol dar netamsu , deti maišelius su farylight. Siemet moliugu neskaptuosiu,  truputi kitaip padarysiu

as irgi po darbo tik pradesiu, nes lyja ir lyja, turim kelis moliugus, dar pridesiu daug zvakuciu kieme, bus gerai, svarbu vaikai kelia rastu ateidami saldainiu, pripirkau mikso geresniu, kad jei niekas neateis, man sueitu lotuliukas.gif kaimynai sake isvaziuoja su vaikais....nu paziuresim, kiek siemet turesim sveci, mieste tai buriais eidavo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 17:53)
Stovi su zvake prie lovos? biggrin.gif
Daro tai, ko tau tavo kukulis niekada nepadarys  tongue.gif  biggrin.gif

Nu jo jo...nepasikeitei visai biggrin.gif
Atsakyti
gailėkit moliūgų moterys, gi taip skanu ax.gif
Atsakyti

Kokia prasme tavo? bigsmile.gif

O jei sakoma « Mano draugas » ar « Mano vaikinas », ar « Mano bernas », tai kokia yra « mano » prasme? 

Tave gal lietuviskai ne tik rasyt, bet ir kalbet reikia mokinti? Gal ten pas jus Airijoje zodis « Mano » kazkaip su vestuvemis susijes? 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 17:59)
gailėkit moliūgų moterys, gi taip skanu ax.gif

Taigi ir valgom moliugus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 18:00)
Tave gal lietuviskai ne tik rasyt, bet ir kalbet reikia mokinti? Gal ten pas jus Airijoje zodis « Mano » kazkaip su vestuvemis susijes? </p>

tai butent zodzio derinyje ir esme, MB ir yra apie vyra, sutuoktini ta prasme, ne drauga, ne berna, gali sakyti mano vaikinas, suzadetinis, meiluzis, o ne mano brangusis mirksiukas.gif Taigi, gal ismok pirma pati lietuviskai ir norima netemk, kaip esama. mirksiukas.gif
Atsakyti