Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 16:17)
<p>Mylimukė pavargo būti gera ir pūkuota.Todėl ir drebia viską nevyniodama į vatą.
</p><p>Gana pešiotis, pakalbam apie ką nors kitą.Lietus lyja, tinginys pjauna, nėra su kuo pabalbatuoti, net jūs visos riejatės.
</p>

Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 16:12)
Kandi ten, kur paciai svarbu,anokia cia naujiena. smile.gif

Nu labas...Man skauda, kad nesikurvinau su belenkuo ar del ko?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 16:17)
<p>Mylimukė pavargo būti gera ir pūkuota.Todėl ir drebia viską nevyniodama į vatą.
</p><p>Gana pešiotis, pakalbam apie ką nors kitą.Lietus lyja, tinginys pjauna, nėra su kuo pabalbatuoti, net jūs visos riejatės.
</p>

Cia niekam ne asmeniskai, tik seip pastebejimas - jei nesi is prigimties gera ir pukuota, tai viena diena pavargsti vaidinti ir parodai kas is tikruju esi. Jei esi gera ir pukuota - niekas nebus pajegus taves pakeisti...ypač chatiniai balbatuotojai
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 15:20)
Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą  biggrin.gif

o sakei, kad šis toks geras

melagių karalija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 16:20)
Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą  biggrin.gif

Vel, kaip ir su šituo darbu, bus 'demotion' ar jau gal pasitempei ir itikinai valdzia, kad darbus gali daryti geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 15:39
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 16:23)
Nu labas...Man skauda,  kad nesikurvinau su belenkuo ar del ko?

Pati sena merga budama pasigriebei paskutini varianta, todel pastoviai primeti kitoms apie santuoka, nors isteket buvo tavo pacios didziausias noras.
O paskutiniu metu apie pisiu vis rasai, matomai problemytes su vyru lovoj? Sveikiau maitink, nukris gal cholesterolis ir stoves biski geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti

Cia niekam ne asmeniskai, tik seip pastebejimas - jei nesi is prigimties gera ir pukuota, tai viena diena pavargsti vaidinti ir parodai kas is tikruju esi. Jei esi gera ir pukuota - niekas nebus pajegus taves pakeisti...ypač chatiniai balbatuotojai

Va,šioje vietoje tu neteisi.Bet kokį žmogų galima išvesti iš kantrybės, bet kokį.Visi žmonės, net patys geriausi turi slaptą spyruoklę.O kai ta spyruoklė atsipalaiduoja, tai pridaroma tokių kvailysčių.Arba baisių dalykų.Juk teko girdėti ar skaityti, kad gyveno žmogelis, tylus, ramus,ne girtuoklis, ir staiga bac išdubasina pusę kaimo, ar pats pasikaria.

Ne veltui yra patarlė-kad kartą metuose ir lazda iššauna.

Iš karto pasakau, netaikau nei vienai, nei temos kolektyvui.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 16:41)
Pati sena merga budama pasigriebei paskutini varianta, todel pastoviai primeti kitoms apie santuoka, nors isteket buvo tavo pacios didziausias noras.
O paskutiniu metu apie pisiu vis rasai, matomai problemytes su vyru lovoj? Sveikiau maitink, nukris gal cholesterolis ir stoves biski geriau.  mirksiukas.gif

Va mstai kaip tu keistai interpretuoji viska.

Gyvenime jokio vyro nevadinau 'MB', ''mano vyras' kol neistekejau. Toks vaizdas kad kai kurios taip desperatiskai nori isteketi, o niekas neima i zmonas nors tu ka. biggrin.gif

Apie stovejima.
Atsimenu laikus kai jus girdavotės :

- As siandien turejau poo.

Kita:
-O as siandien turejau du ooo.
Trecia:
-Ka cia jus, va as tai siandien turejau 4 ooo

biggrin.gif biggrin.gif

Kazkaip daugiau nesigiriat. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 16:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72532762" data-time="1572528181"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Va,šioje vietoje tu neteisi.Bet kokį žmogų galima išvesti iš kantrybės, bet kokį.Visi žmonės, net patys geriausi turi slaptą spyruoklę.O kai ta spyruoklė atsipalaiduoja, tai pridaroma tokių kvailysčių.Arba baisių dalykų.Juk teko girdėti ar skaityti, kad gyveno žmogelis, tylus, ramus,ne girtuoklis, ir staiga bac išdubasina pusę kaimo, ar pats pasikaria.
</p><p>Ne veltui yra patarlė-kad kartą metuose ir lazda iššauna.
</p><p>Iš karto pasakau, netaikau nei vienai, nei temos kolektyvui.
</p>

Yra yra sugebanciu nepasikeisti.
Atsakyti
Siandien per radija girdejau apie tokia idomia situacija,rytais eina tokia laida, kai zmones atsiuncia savo problemas, situacijas, ir kiti patarineja ka darytu.
Taigi, moteris parase, kad i darba po ilgu atostogu grizo kolega(vyras) ir gana nemazai numetes svorio (apie 30kg) ji jam pasake komplimenta, kad graziai atrodai keep up, jis labai neigiamai sureagavo , o is kitu kolegu jisuzinojo,kad jis sirgo ir del to neteko svorio.
Taigi ji jautese labai blogai, ypac dar ir del to,kad vaikinas jos pasake, kad apalmai del svorio komentuoti negalima.

Taigi idomu, ka jus darytumet tokioj situacijoj, atsirpasytume, kaip siule kai kas ar nieko daugiau nebesakytumet?
man asmeniskai tai keista to vyro rekacija, nu gi pagyre, nepapeike, ji gi nezinojo,kad jis sirgo, tai nors kur pozityvuma galejo rasti, bent isvaida pagerejo, kam pykti ant koleges? Nors siaip is tikro nereiktu, manau, komentuoti apie zmoniu isvaizda ir svori is vis...

Kaip jus elgetes ar komentuojat del kitu svorio, isvaizdos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 16:51)
Va mstai kaip tu keistai interpretuoji viska.

Gyvenime jokio vyro nevadinau 'MB', ''mano vyras' kol neistekejau. Toks vaizdas kad kai kurios taip desperatiskai nori isteketi,  o niekas neima i zmonas nors tu ka.  biggrin.gif

Apie stovejima.
Atsimenu laikus kai jus girdavotės :

- As siandien turejau poo.

Kita:
-O as siandien turejau du ooo.
Trecia:
-Ka cia jus,  va as tai siandien turejau 4 ooo
biggrin.gif  biggrin.gif

Kazkaip daugiau nesigiriat.  biggrin.gif
Papildyta:

Yra yra  sugebanciu nepasikeisti.

Tai ir sakau, tu akcentuoji kas tau aktualu. Reik suprast, tavo ooo ant nulines ribos paskutiniu metu. 🤷‍♀️
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 13:29)
Nu jau cia kiti dalykai privalom praustis, sukuotis, del sveikatos, kad nebutu parazitu, ligu, mikrobu, be to smirdi zmogus, jei apsileidzia, tikrai daug daug didesne motyvacija taip daryti, tu realia jauti fizinius nepatogumus. Su rastu atvirksciai nepatogumus jauti, del taisyklingos rasysenos, reikia sukaupti daug daugiau demesio i gramatika , plius minti, plius skaityti, taisyti ir t.t.

Hmmm... Man kalbos ir asmens kultūra yra bemaž tiek pat svarbi, kaip ir asmens fizinė higiena. Taip kaip nevaikštau nesipraususi, taip ir nerašau belen kaip. Nesutikčiau, kad jau išorei reikia dėmesios kirti ir motyvacija tam turi būti, o kitos savybės tegu belen kaip pačios sava vaga plaukia...

Kažkaip kai moki daugiau mažiau teisingai rašyti, tai nėra nei sunku, nei nepatogumus jauti didelius. Ir tai tikrai nėra daug laiko ar pastangų reikalaujantis procesas. Man daug nepatogiau būtų bandyti rašyti belenkaip mastau.gif Nu gal tik dailyraščiu ranka jei reiktų rašyti, tai tas būtų sunku. Bet taisyklingai rašyti arba moki, arba ne... Atskiros klaidos pas visus pasitaiko, bet penktos klasės klaidos yra blogai. Mano asmenine nuomone.

P.S.: disclaimer'is, kad nebūtų įsižeidusių be reikalo - diskutuoju bendrai, tikrai niekam asmeniškai netaikau.
Atsakyti
Svori ir isvaizda komentuoju tada, kai zinau, kad galiu ta daryti, kad neizeisiu. Seimoj giminej pasispilkuojam sia tema, aciu dievui galim laisvai. O jeigu ka izeistu, atsiprasyciau, juk ant kaktos neparasyta ligos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 17:05)
Tai ir sakau, tu akcentuoji kas tau aktualu. Reik suprast, tavo ooo ant nulines ribos paskutiniu metu. 🤷‍♀️

Vistiek...kad ir kiek paskaitu klausytum ar knygu skaitytum apie psichologija, tau truksta to vidinio click...suvokimo.

Argi as k9nkreciai ooo turejau omenyje. As akcentavau jusu pasikeitimą. Asmeniskai tavo, nes tu buvai ta, kuri visada sakydavai kitoms- manęs ooo neaplenksit. biggrin.gif Dabar neturi kuo pasigirti. Turejai rinktis ar buti su ne vienu vyru bet su multiple orgazmais, ar sekmingai isteketi ir buti pavyzdinga zmona su dabartiniu bet be laukinio seks O (kuri tu visada propogavai, niekam gi ne paslaptis). Matau pasirinkai pastaraji, bet nesu tikra kaip ilgai istversi nesikurvinus su kitais. Duodu....du metus laiko, ne daugiau. Tikiuosi as klystu. Is tikruju gerai butu, kad jau nurimtum, gi ketvirta desimtis jau kaip ne kaip.

As siandien gera, pasakysiu kada netycia Išsidavei apie savo partnerio lovos sugebejimus. biggrin.gif
Kai parasei, jog po nosim jam pakisai testa apie tai kaip ko noretum is jo, and jis tau padarytu. Jus tik tik susimetet, turetumet su malonumu kabineti medu, o tu jam kisi testus mol suprask kad man kazko kitko reikia, nei tu gali duoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 16:27